snoopy Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Po sliki iz prejšnje strani(ali 2eh)je tam samo znek ki prepoveduje prehod za pešce, če sem prav videl? Pa se še vedno dogaja???Kaj je zdj z otrokom in kaj z motoristom?Kdo ve?
Lucky Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 bolj kot ne opuščeno. Vsaj kadar se mimo vozim, ni videti aktivnosti. Po mojem so se mojstri malo potuhnili, ker so bili medijsko preveč izpostavljeni. Kakšnih hitrostnih rekordov sicer zaradi ograj ne bodo več mogli postavljati, ampak za stuntanje pa je še dovolj prostora. Ta prav stunt z jajci se dogaja na veliko krajših odsekih.
GrCaR Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Nakladanja, kolikor hočeš, tule. Kaj pa je s samim "dirkališčem"?. Ali sedaj, z novo ograjo, še obratuje ali je opuščeno? zaenkrat opuščeno, ker so kao use poti zaprte, sam če veš kje, se tut zdej da gor pridt :D
janih Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Živijo, Ko se tako prepirate kdo je kriv, vam vsem skupaj povem samo to, če bi meni kdo otroka zbil, tko kot se je to zgodilo v Podutiku, ne bi ta tip nikoli več motorja vozu. LP ! Mitja upam da še nimaš otrok in da jih tud ne boš imel janih
SiR Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Zelo me zanima, kakšna je zate definicija motorista. :hmm: med nogami ma tiča in motor koliko pogojev izpolnjuješ? Verjetno občasno celo oba? :devil:
avro Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Pa če men fačk na cesto prleti ga bom tud povozu,ne bom se mu umiku pa zato v kamjon prletu,matr vam smotanu. ...mogoče bi bolš s kamionom skoz pršu...
SiR Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Živijo, Ko se tako prepirate kdo je kriv, vam vsem skupaj povem samo to, če bi meni kdo otroka zbil, tko kot se je to zgodilo v Podutiku, ne bi ta tip nikoli več motorja vozu. LP ! Mitja ja kok se pa ti luštkano šopiriš
FlamE#7 Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 symči, si le prišel iz Banovcev? :kva2:
Nagaya Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 symči, si le prišel iz Banovcev? :kva2: ne prišel je iz Črne Lagune kjer je sklenil nekaj poslovnih prijateljstev z domorodci...
Katana Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Jaz sem včeraj tam vozu svojega tud 320 po števcu :OK:
Brihta Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Živijo, Ko se tako prepirate kdo je kriv, vam vsem skupaj povem samo to, če bi meni kdo otroka zbil, tko kot se je to zgodilo v Podutiku, ne bi ta tip nikoli več motorja vozu. LP ! Mitja Kaj bi ga po zobeh mahnu :rolleyes:
SF Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Jaz sem včeraj tam vozu svojega tud 320 po števcu :OK: Na centralnem stojalu? :P
VmasIna Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Ko se tok prepirate kdo je motorist; tle imate iz SSKJ :P . motorist -a m (i) 1. kdor vozi motorno kolo: pri nesreči se je motorist poškodoval; prehiteti motorista / prvenstvo motoristov 2. žarg. delavec, ki upravlja stroj na motor z notranjim zgorevanjem; strojnik: zaposlen je kot motorist * navt. (ladijski) motorist kdor upravlja motor na manjši plovni enoti v trgovski mornarici
HHV Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 VmasIna, ti si infiltrirani zunanji sovražnik. Tu trositi take bogo... upsss, motokletne besede! Ti že nisi "ta prau bajkr"! Upam, da se sedaj prav fejst sekiraš! .)
ceco Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Jao Horjo, še en pojem poleg motorista, BAJKER. Prepir in pametnjačenje zagotovljena. Zdaj pa vem definitivno zakaj mlajšim od 40 ne zavidam njihove "starosti". Čečo, pardon Rossi allmost 46
JeRn3j Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 :OK: :OK: 20 strani :OK: :OK: :yea1:
maXXXimum Objavljeno September 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2006 ja sam res maXXXimum res si kreten k si to temo odpru :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: da nauš zares vzel to Seveda.. ta tema je vsega kriva :slap: bos dal za kofe pa smo zmenjeni :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se