SF Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ja no gre samo zato, da je danes mati za novice zgražala nad večdnevnim divjanjem, otroka pa očitno ni podučila, kako se ravnat v takih primerih, ko to opazuješ. Seveda so bli krivi vsi drugi... Popravljeno September 5, 2006. Popravil SF
Brihta Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ja no gre samo zato, da je danes mati za novice zgražala nad večdnevnim divjanjem, otroka pa očitno ni podučila, kako se ravnat v takih primerih, ko to opazuješ. Seveda so bli krivi vsi drugi... Sploh pa sem povedal svoje mnenje, naj ga tudi drugi... Se poslavljam od temedo nadaljnega in upam, da se otrok izmaže... Ja to je pa drug problem, če ga niso poučili o nevarnostih in nasploh kako se je treba obnašat in biti pazljiv. Sam da morjo met pa starši pamža skos na povodcu, je pa mal bosa... Itak me pa ni bilo zraven, tako da ne bom pametoval :blush:
avro Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 otroka bi moral podučiti, da se na cesti, ki je prepovedana za motorna vozila ne sme vozit s kolesom, voznik motornih vozil pa pri najmanj osemnajstih letih tega ne rabi vedet in lahko divja. Mislim. Po izjavah sodeč, so nekaterim ki tukaj pišejo starši prepovedovali na cesto, ker če bi jih avto povozil bi bili sami krivi, ker so sploh šli na cesto. Ne obsojam ne motorista, ne otroka in tudi staršev ne. Mogoče samo izvajalce, ker niso primerno zavarovali gradbišče
Brihta Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ne obsojam ne motorista, ne otroka in tudi staršev ne. Mogoče samo izvajalce, ker niso primerno zavarovali gradbišče Končno eden, kateri ne obsoja vsepovprek. Jaz tudi izvajalcev del ne obsojam. Zakaj ej treba povsod in vsepovprek samo obsojat :rolleyes:
HHV Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Nooo, boste kmalu začeli tistim dirkačem na tem zaprtem delu gradbišča izrekati še priznanja za njihov prispevek varnosti v prometu?! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Foggy Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Največjo odgovornost za nastalo situacijo v tej "zgodbi" po zakonodaji, ki v tem trenutko velja v SLO, nosi tisti, ki ni zavaroval grabišča tako, da bi bil preprečen dostop nepovabljenim oz. nepooblaščenim osebam... Za primer si vzemite cesto čez Col. Čez tistih 100 metrov zapore ne pride niti maček, kaj šele pešec, motorist, avtomobilist (sem se "zajebal" prejšno soboto, ko sem rinil tam, kljub tablam, da je cesta zaprta - sej z motorjem bom pa že prišel mimo sem si mislil). Tadej Ne vidim razloga da bi zavaroval, kje imaš pa ti oz. kdorkoli pravico se sprehajat po tujem ozemlju, povrh vsega še gradbišču, kateri je tudi označen!
SF Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Jap, ampak to je ljudem ostalo še iz socializma... Vse je naše... Bi pa lahko pohvalili tudi vlogo naših policistov, kateri so z baje precej navdušenja spremljali vožnjo osebkov brez tablic... Tako slišal... Mogoče bi pa kdo dobil nazaj svojo lastnino... Na.. pa sm prelomil besedo...
avro Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ne vidim razloga da bi zavaroval, kje imaš pa ti oz. kdorkoli pravico se sprehajat po tujem ozemlju, povrh vsega še gradbišču, kateri je tudi označen! Ozemlje, kjer je (bo) javna cesta ali avtocesta je JAVNO DOBRO. Torej, razlog zakaj bi zavaroval gradbišče, ker je na tujem ozemlju je malce smešen. Kaj je javno dobro, pomeni že sama beseda. Upravjlalec je pa lahko DARS ali cestno podnetje ali..... Razlga, da gradbišče ni treba zavarovati ne iščite..... ker ga ni.!!! Popravljeno September 5, 2006. Popravil avro
HHV Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ne vidim razloga da bi zavaroval, kje imaš pa ti oz. kdorkoli pravico se sprehajat po tujem ozemlju, povrh vsega še gradbišču, kateri je tudi označen! Foggy, najprej razjasniva osnovo! Govoriš o tujem ozemlju. Nihče nima v glavi piščalke, da bi mu zvižgala ko prestopi nevidno mejo npr. privatne lastnine. Zato je v vseh kategorijah zemljišč zaukazano ograjevanje ali jasno označevanje meje in prepovedi dostopa. Če to ni jasno narejeno, ima človek pravico hoditi, ti pa ne mu braniti. In ne želi si obratnega, ko bi lahko uporabljal le točno določene površine. kajti potem ne boš več stopil iz pločnika niti na zelenico, kaj šele v naravo ali sosednjo stavbo! Skratka zadeva deluje po principu, da je dovoljeno kar ni prepovedano! Toliko le na splošno o tvojem prispevku, ker me je zelo zmotil in je v osnovi zavajajoč. Kar se pa tiče te vsebine povezane na temo, pa le to, da je Klimbra, ki je za to službeno dovolj kompetenten, jasno povedal, da so bila postavljena vsa zahtevana obvestila in signalizacija. Ko pa že klobasam, vprašam vse starše, ki berete to temo, če ste že kupili povodce za otroke privezat. Tudi tiste nad 12 let, za katere že zakon predvideva samostojno udeležbo v prometu, da ne bo pomote in ne boste deležni hudovanja črnih žandarjev motosveta!
Brrrm Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Pesek, ne. :) Dajte malo umiriti strasti. "Dirkališče" bo tako ali tako padlo, to je sedaj že jasno. O krivcu za nesrečo pa bodo premlevali odvetniki in tožilci, če bo policija zbrala dovolj kvalifikacije, da bo, v dogovoru s tožilstvom, kot je pisalo v nekem časniku, povzročitelja, po njihovem mnenju, motorista, ovadilo pravosodju. Potem bodo štele vse zavore, čelade, skrbnost staršev in divjaške spretnosti.
matic Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kako eni nabijajo v to temo brez veze. Otroka je zbil na CESTI in ne na gradbišču, kjer so noreli z motorji (tako piše v delu). Drugače je pa na "podutiškem dirkališču" problem bolj hrup, kot pa samo norenje "brezčeladnih čefurjev". Hrup gre tamkaj stanujočim na živce, ker to traja do 3 ure na dan v popoldanskem času in nič drugega. Protihrupnih zaščit pa še ni. Drugače bi pa jaz "brezčeladne trdoglavce" kar v trumah povabil na "dirkališče", pa še hayabuse bi jim dal. Pa saj veste zakaj ...
HHV Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Jap, ampak to je ljudem ostalo še iz socializma... Vse je naše... ... Ahaaa, in sedaj ko smo v opevanem kapitalizmu bo vsak čepel izključno na svojem koščku gnoja. Eni večjih drugi manjših, ta črni pa bodo raztegnili rit in talar kolikor jim bodo njihovi podaniki omogočili. A greva na tak način naprej????????????!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: Ste pa eni res usekani na to, da za vse vlečete politiko in njene zdrahe ven!!! Ravno sedaj boš rekel, da smo motoristi usrani pri ljudeh, ker, kaj no, daj izmisli si hitro nekaj SF, kam jih boš postavil, na rdečo ali črno stran. Pa da se ne zajebeš, motoriste na eno, javnost na drugo, pa kakorkoli boš že farbe obračal! :angry2:
JMatic Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 odlično...ne bom ga merkal...med počitnicami ga bom poslal na gradbišče se igrat in naj ga valjar povozi...k so glih počitnice... c c c btw mislen je blo da te ne bo poslusal... :glare:
SF Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Jebi ga Horjo... Nažalost so prav v bivšem sistemu ljudje izgubili čut za lastnino...
avro Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 še nekaj.... v času nesreče verjetno ni bilo valarjev pa kamijonov na gradbišču. Potem tud motoristov ne bi bilo.... Končalo se bo tako kot je napisal Brrrm. Samo še policaje bi jaz dodal z kakšno ovadbo (ne vem kako lahko sami seb napišejo ovadbo), ker so kot je nekdo napisal, samo nemo opazovali divjanje in občudaovali dirkače. Svojega dela pa niso opravljali.
HHV Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Jebi ga Horjo... Nažalost so prav v bivšem sistemu ljudje izgubili čut za lastnino... Predvsem tisti starši danes 12 letnega otroka ki so takrat imeli v povprečju nekje komaj osebno izkaznico in so se ravno dobro drkat navadili, ne pa z glavo mislit in okoli sebe gledat. Nasploh pa sem prepričan da je tega "vse naše" danes več, ker vsak pravi enostavno "vse moje". Spada pa tvoj začetek in potem vse to nadaljevanje kvečjemu v neko drugo temo, kajne!? Zaključiva?
SF Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Čeprav se deloma dotika tudi tega se s teboj strinjam... :beer2:
Pervy Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 v MB se avtocesta konča pri ptujski cesti in tam gre še enih 200 m naprej pod nadvoz. ko je to bilo zgrajeno so takoj postavli betonske ovire da se ni dalo peljati na odprti del ceste, kmalu za tem pa še zagradili tudi dovoz iz bodočega priklučka tako da si lahko mimo ovir prišel samo po travi. no ko sem enkrat tja šel v miru slikat en motor se je takoj najdla policija in težila da je to zaprto in z kaznimi in šele prepričevanje da sem novinar in da smo slikam STOJEČI motor so zalegla da ni bilo kazni, sta mi pa povedala da imam par min da poslikam in se poberem. ne razumem da te to v LJ kar odprto in da policija nič ne more :hmm:
janih Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 dokler se v sloveniji ne bodo upoštevali prometni znaki in zakoni, se bodo sigurno še dolgo dogajale takele pi....ije, tako da je brez veze tukaj nakladat kdo je kriv in kdo ni kriv, škoda je samo to , da je vsako leto več mrtvih in poškodovanih motoristov in ostalih udeležencev v prometu janih
tom Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 v MB se avtocesta konča pri ptujski cesti in tam gre še enih 200 m naprej pod nadvoz. ko je to bilo zgrajeno so takoj postavli betonske ovire da se ni dalo peljati na odprti del ceste, kmalu za tem pa še zagradili tudi dovoz iz bodočega priklučka tako da si lahko mimo ovir prišel samo po travi. no ko sem enkrat tja šel v miru slikat en motor se je takoj najdla policija in težila da je to zaprto in z kaznimi in šele prepričevanje da sem novinar in da smo slikam STOJEČI motor so zalegla da ni bilo kazni, sta mi pa povedala da imam par min da poslikam in se poberem. ne razumem da te to v LJ kar odprto in da policija nič ne more :hmm: ok spet malo off topic. pervy mogoče nisi vedel takrat, da bi jim povedal...oni so tudi na tisti zaprti cesti slikali takrat še novo vozilo z provido, vsem znano srebrno hondo accord, pa jim noben ni grozil s kaznijo :P
Fazer03 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 to pisanje je samopromocija oz. (lastno mnenje): samodeskreditacija Sorry, ampak malo sem blond, pa mi ta tvoj cenjeni komentar ne gre v lajšto ... Mogoče me nisi razumel kaj sem hotel povedat (bom pa še enkrat v ene stavku): Poln kufer (beri: k...c) imam teh Rossijev na cesti, ker po pravilu (vsaka čast izjemam) počnejo same pi...rije!!!
bigi Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ja včasih so bili pa Niki Laude, samo bolj malo avtomobilov je blo, pa počasnejši so bli.
avro Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Sorry, ampak malo sem blond, pa mi ta tvoj cenjeni komentar ne gre v lajšto ... Mogoče me nisi razumel kaj sem hotel povedat (bom pa še enkrat v ene stavku): Poln kufer (beri: k...c) imam teh Rossijev na cesti, ker po pravilu (vsaka čast izjemam) počnejo same pi...rije!!! :grim .. pa takšnih, ki bi bili radi Rossiji, pa jim ne rata.
newbie Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Dodajmo še en kaj pa če.... Kaj pa če bi ravno ta motorist in pa tahud M6, ki je bil prej omenjen, dirkala po tej cesti in bi M6-tki počilo kolo pri 100km/h ter bi zletel direkt v motorista. Me zanima kako zgražanje bi bilo potem, ali je kriv tisti z M6? Kaj pa ni preveril gum preden je peljal, ali je kriv tisti z motorjem, jah jebat ga ko si je sam kriv, kaj pa dirka z avtom, ali bi bila kriva sončna pega ker je ravno v tistem trenutku avto imel preveliko hitrost. Mislim debatirat kdo kaj zakaj in čemu je bedasto. Ja mogoče je kriv motorist, mogoče kolesar, mogoče mama al pa ata, mogoče poslanci, prostozidarski slog ali pa je to celo zarota ameriški oblasti. Ve se da je bil mulc na kolesu brez staršev in ve se da je motorist po zadnji vozil na CESTI. Torej kdo je kriv ter zakaj, ne morem soditi saj me ni bilo tam, vem pa da po čisti logiki pri mojih letih vem da bom predvideval preden bom naredil kaj podobnega ne pa napihoval ego ker me drugi gledajo ter na koncu ko bom nekoga povozil pričakoval, da mi bodo oprostili oz pokazali na krivca, ki pa ne bom jaz :? ali pač :fredy:
HHV Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Dodajmo še en kaj pa če.... Kaj pa če bi ravno ta motorist in pa tahud M6, ki je bil prej omenjen, dirkala po tej cesti in bi ... Ko že sprašuješ: Na tisti cesti, zaprti, če bi se razpičil katerikoli akter ali dva, brez škode ostalim, bi rekli samo: "Naslednji prosim, naj se igre nadaljujejo!" mogoče bi imeli celo priliko pokazati navzdol obrnjen palec? :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se