Medoo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Kwa je Motofrik pa Medoo, ne znata brat?!! Očitno je vajin EMŠO še predosnovnošolski! In ne serita mi s starim ponavljanjem na razlago v kateri sem vse jasno razložil... ma koji qu..c bi vama ponavljal... brez veze :closedeyes: Nimam ravno predosnovnošolski EMŠO, nisem pa tudi star nergač, ki je jezen sam nase!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Nimam ravno predosnovnošolski EMŠO, nisem pa tudi star nergač, ki je jezen sam nase!!! :slap: Če ti rečem da se v rit kavsni, sem jezen nate ne nase! :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Če ti rečem da se v rit kavsni, sem jezen nate ne nase! :P :P Glede na tvoje poste v vseh temah imam drugačno mnenje! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Glede na tvoje poste v vseh temah imam drugačno mnenje! :beer2: He, he ti kar imej svoje mnenje :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Kwa je Motofrik pa Medoo, ne znata brat?!! Očitno je vajin EMŠO še predosnovnošolski! In ne serita mi s starim ponavljanjem na razlago v kateri sem vse jasno razložil... ma koji qu..c bi vama ponavljal... brez veze :closedeyes: Sem pač povedal kar mislim. In še vedno trdim in stojim za svojimi izjavami. Če pa kdo misli drugače... Samo, če tipa nisi poznal, prosim ne govori, če ne veš! Potem takem smo vsi, ki vozimo chopperje debeli kosmati razgrajači, ki popijemo hudiča in pol, in nategnemo kar leze in gre...? Če že sodiš na osnovi govoric. Se pa distanciram od vsakega nadaljnega razglabljanja o tej temi, ker sem napisal kar mislim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 Ja prou lušten vas je brat'! :wacko: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 He, he ti kar imej svoje mnenje :glare: Ma dej no Horjo... nehi nergat... počas postajaš Brojčič :doze: Vseeno pa te mam (še zmeri) rada :K :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se