Thundercat Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 jaz mam pitona kar v spodnjih hlačah... mater, mu je tesno ... jebiga, that's lajf. zagotovo si želel reči, slepca :hmm: pri nas piton ni avtohton.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 A ti ga kdo vleče? Za rep. Ne, se pa okoljevarstveniki zmer nekaj okol mojga ravnanja z njim pritožujejo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ne, se pa okoljevarstveniki zmer nekaj okol mojga ravnanja z njim pritožujejo :P Pol nisi nč bolši kt Steve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ne, se pa okoljevarstveniki zmer nekaj okol mojga ravnanja z njim pritožujejo :P ja,mi je cyc prawu o tebi,da si malce grob... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ve kdo, kje bi ugodno dobil škornje iz krokodiljega al pa kačjega ledra? Jaz bi jih ful meu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ve kdo, kje bi ugodno dobil škornje iz krokodiljega al pa kačjega ledra? Jaz bi jih ful meu. :grim uf... mal si prepozen... Steve je vedel hehehe je imel dovolj tega materiala....... sicer pa, sej se bo hitro kdo drugi najdel - malo počakaj :OK: wobert...... ti je Lobo že tako fajn odgovoril, da nimam kaj dodati. NTS...... ena srna (verjameš ali ne) je veliko bolj navajena na ljudi okoli sebe, kot pa en krokodil nekje sredi jungle, kateri verjetno še v življenju ni videl človeka. Aja, pa jaz srn ne vlečem za repe/noge/glave in se ne mečem na njih....... nowfak......... veš kaj, nasilje nad krokodili je kazal vsakič, ko se je na kakega vrgel z vso težo in silo, ko mu je zvezal gobec, da se mu je štrik zarezal v gobec in ko je noge na hrbtu skupaj zvezal........ za ubijanje pa valda ne misliš resno, da bi pokazali na tv?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ve kdo, kje bi ugodno dobil škornje iz krokodiljega al pa kačjega ledra? Jaz bi jih ful meu. :grim Ugodno prav nikjer :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 wobert...... ti je Lobo že tako fajn odgovoril, da nimam kaj dodati. Rajš bi slišal od tebe, namesto tvojega advokata Lobota. On že ve, je bil na licu mesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Rajš bi slišal od tebe, namesto tvojega advokata Lobota. On že ve, je bil na licu mesta. advokata Lobota?? :blink: se je tebi malo poslabšalo .) če so eno žival ubili zaradi tega, je bila ena preveč....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ah, Pupy. :rolleyes: Nisi odgovorila na vprašanje. Whatever... bi rekl pr Springerju. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 uf... veš kaj, nasilje nad krokodili je kazal vsakič, ko se je na kakega vrgel z vso težo in silo, ko mu je zvezal gobec, da se mu je štrik zarezal v gobec in ko je noge na hrbtu skupaj zvezal si mogoče prezrla namen zakaj jih je vezal? a jih je vezal zato, da jih je doma na zidu imel za trofejo ali je mogoče bil njegov namen bolj čist... in tisti krokodili, ki so bili pri njemu "doma" (lastnik Zoo vrta)...če je kdo poslušal so povedali razloge zakaj so se tam znašli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 si mogoče prezrla namen zakaj jih je vezal? a jih je vezal zato, da jih je doma na zidu imel za trofejo ali je mogoče bil njegov namen bolj čist... in tisti krokodili, ki so bili pri njemu "doma" (lastnik Zoo vrta)...če je kdo poslušal so povedali razloge zakaj so se tam znašli... TC, ja ja.... in E.T. je rožico pokonci spravil............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 :slap: :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 lej lubček dragi... da se kaj novega naučim o krokodilu ne rabim na tv gledati zvezanega krokodila, ki ni nikomur nič hudega naredil......... in nehaj tu klobasati o nekih višjih namenih, ko se da zadevo tudi malo manj drastično predstaviti, pa še manj škode je........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ve kdo, kje bi ugodno dobil škornje iz krokodiljega al pa kačjega ledra? Jaz bi jih ful meu. :grim Na Faker seeju kolkr čš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 si mogoče prezrla namen zakaj jih je vezal? a jih je vezal zato, da jih je doma na zidu imel za trofejo ali je mogoče bil njegov namen bolj čist... Kaj pa je bil ta "bolj čist namen"? zabavljaštvo Medvede tudi učijo plesat ... pa konj Mr. Ed je tudi govoril, seveda s čistimi nameni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 ... pa konj Mr. Ed je tudi govoril, seveda s čistimi nameni. Res je! Sem pa slišal, da mu je zelo smrdelo iz ust. :fredy: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 KLIK joj keri kreteni :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 KLIK kot zgleda, je v davnih časih tudi obstajala kaka huda kura ki je enega homosapiensa šintala, pol smo se pa ljudje začeli maščevat. Hude svinje pa so še dans! Hvala bogu :OK: ...ker če bi moral samo zelenjavo jest :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 mogoče so se maščevali krokodili :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Tako je prav, vso skavtovsko zalego pobit! Ti skavti so res nevarni! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Tako je prav, vso skavtovsko zalego pobit! Ti skavti so res nevarni! :angry: ja...skavti frdamani....nikol nins mel rad totih tabornikof Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 :hmm: nesreča pri adrenalinskem športu, samo da ata Bručan ne izve,bo premije dvignu tudi kopalcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 :eek: Tako je prav, vso skavtovsko zalego pobit! Ti skavti so res nevarni! :angry: :eek: WTF?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se