vapotek Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 DOWN ON YOUR KNEES, BITCH!! Raje BEATCH. Mi je bolj všeč taki gangsta sleng. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Raje BEATCH. Mi je bolj všeč taki gangsta sleng. :grrr BIATCH :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 :grrr BIATCH :grim pirrulz, ti si tak navadna tuna.. pol Calvota.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 pirrulz, ti si tak navadna tuna.. pol Calvota.. to je pa huda žalitev. :fredy: Če bi mi rekel, da sem pol pujsa, bi še šlo, to pa - AUFBIX! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 nima vstopa.. člani motosveta so lahko samo tisti, ki še niso bili v vesolju.. Čuj kaj tota naša lokalna bufa "Cosmos" ne šteje ko da sem bil v vesolju, ne? :grrr BIATCH :grim "BEATCH" Slang term for bitch made famous by Snoop Doggie Dogg in his song "Gin and Juice". "We don't love them hoe's we out da door...Beatch!" Bijač! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Čuj kaj tota naša lokalna bufa "Cosmos" ne šteje ko da sem bil v vesolju, ne? če ponudba buffeta vsebuje pangalaktični grlorez, bi se znal pogajat za tvojo izključitev.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 :grim Kešpi.ka! :P Ne vse po sebi sodit :nono: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 to je pa huda žalitev. :fredy: Če bi mi rekel, da sem pol pujsa, bi še šlo, to pa - AUFBIX! :devil: svinjska'polovička wannabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 nima vstopa.. člani motosveta so lahko samo tisti, ki še niso bili v vesolju.. A zato mene vsake tolko brišejo in blokirajo :slap: Zdej vem :alien1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 svinjska'polovička wannabe brusli wannabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 brusli wannabe midva bi morala debato nadaljevat v pivnici.. tu ti še krigla ne morem na buči stoučt.. ajde.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Wsi drugačni.... wsi neenaki! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Wsi drugačni.... wsi neenaki! B) Vsi drugacni, Vsi v koncentracijskem taboriscu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Vsi drugacni, Vsi v koncentracijskem taboriscu. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pa kaj si ti ja nor :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Vsi drugacni, Vsi v koncentracijskem taboriscu. That's tha Word! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Vsi drugacni, Vsi v koncentracijskem taboriscu. Se strinjam....pod pogojem....da imam pri petih obrokih na dan tut 5 zelencev poleg....... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Se strinjam....pod pogojem....da imam pri petih obrokih na dan tut 5 zelencev poleg....... :OK: :OK: :OK: pet obrokov na dan na dvesto posteljno sobo in pet zelencev s pendreki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 evo pirko... nekaj zate .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 evo pirko... nekaj zate .) Mislim, da bo to bolj primerno: http://www.onlinebouwmarkt.nl/winkel/view_...duct=FIEU7DRJ28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2006 evo pirko... nekaj zate .) Kaj si ti nora malo! :angry2: To je samo in izključno za mene! :kva2: :grim :blush: Če bo še kdo to gledal ga bom vbil! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Mislim, da bo to bolj primerno: http://www.onlinebouwmarkt.nl/winkel/view_...duct=FIEU7DRJ28 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lobo..... kaj si ti ja nor....... super si :OK: :OK: :OK: Kaj si ti nora malo! :angry2: To je samo in izključno za mene! :kva2: :grim :blush: Če bo še kdo to gledal ga bom vbil! :angry2: kaj se ti buniš... a nisi fan blondink?? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2006 kaj se ti buniš... a nisi fan blondink?? :glare: Osenarca ima zaradi mene lahko lase tudi zelene z roza pikicami, pa je še vedno..... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 (popravljeno) Osenarca ima zaradi mene lahko lase tudi zelene z roza pikicami, pa je še vedno..... :wub: lahko tut plešasta pride zaradi mene, ji bom že neko lasuljo al pa dlakasto coto na glavo dau (pa še bo skos bolj privlačna od Tanjuške) :) Popravljeno September 28, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 evo pirko... nekaj zate .) Who's the bitch? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Mislim, da bo to bolj primerno: http://www.onlinebouwmarkt.nl/winkel/view_...duct=FIEU7DRJ28 :OK: ali pa tole :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se