Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :cry: Kruta si. Herzlichen Glückwunsch, Sie haben in der 1. Runde 14 Flaschen geöffnet. ti si slabič... jaz sem jih 10 spil v prvi rundi :P
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Še malo treninga ob pričakovanju vikenda: http://zappelheber.schmucker-fanclub.de/flash/index.php Odlično, velecenjeni kolega! :OK: Ampak jaz mam rajši, če mi kaka dobra kelnarca pir ofne. :grim :devil: B)
gebre Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Mater kakšno traparijo sem začel :slap:
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ti si slabič... Kaj morem, če pa k dunajskim paše samo pomfri.
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: Da ne govorimo o pivu! :grim
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: :grrr Ta paše k šniclom na omaki.
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: A boš olupla kropir :devil:
Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Meni pa paše vse :grim .....samo da je meso :whistle:
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 A boš olupla kropir :devil: Zakaj bi pa ženske morale to delat, če boste imele okoli sebe hordo nezaposlenih pijandur. Vi boste opravile finese, ostalo pa fizikalci.
SiR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 punce, dajte krompir gulit tako, kot kubanke rolajo havanke ;)
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 punce, dajte krompir gulit tako, kot kubanke rolajo havanke ;) A tebi krompir na havanke sliči :eek:
Alla Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ma, jaz se javim za lupljenje krompirja. Sam da me potem pošteno nafutrate. Ker drugače ne bom mogla Pirrulza dost kvalitetno prtiskat. B)
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ma, jaz se javim za lupljenje krompirja. Sam da me potem pošteno nafutrate. Ker drugače ne bom mogla Pirrulza dost kvalitetno prtiskat. B) Tak kot se zraven spravljate, bo itaq že zima, pa bom z ratraqom vletel pa se boste lahko vsi sladko jebali, ne pa tišali ali prtiskali. B) :P :grim
Rude Boy Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 A tebi krompir na havanke sliči :eek: malo se mu svaljka ! :P
nova70 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 malo se mu svaljka ! :P kot vedno
SiR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 malo se mu svaljka ! :P ko sem fental gleženj, mi je ena na blog napisala "Stiskam stegna, da čimprej okrevaš!" :P kot vedno :friend2:
Nagaya Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 ko sem fental gleženj, mi je ena na blog napisala "Stiskam stegna, da čimprej okrevaš!" :P :friend2: :doze: pa potem tudi po hitrem postopku zginla... :huh: bo sym za fizioterapijo ogulil krompir.....dve muhi na en mah :whistle:
SHERIFF Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :doze: pa potem tudi po hitrem postopku zginla... :huh: bo sym za fizioterapijo ogulil krompir.....dve muhi na en mah :whistle:
wind Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Tak kot se zraven spravljate, bo itaq že zima, pa bom z ratraqom vletel pa se boste lahko vsi sladko jebali, ne pa tišali ali prtiskali. B) :P :grim Ne bo treba potiskat ratraka.. Razn ce bo Ducati proizvodnje :P
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Ne bo treba potiskat ratraka.. Razn ce bo Ducati proizvodnje :P 1. RatraQ, ne ratraK. B) 2. Če bi bil Ducati proizvodnje, bi lahko z njim ovinke polagal bjutiful. B) Glede na to, da se te zadeve samo počasi gor pa dol po bregu vlečejo pa vsem grejo na živce in grdo zgledajo, mislim, da so kar angleži.. :grim :P
Brihta Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Glede na to, da se te zadeve samo počasi gor pa dol po bregu vlečejo pa vsem grejo na živce in grdo zgledajo, mislim, da so kar angleži.. :grim :P Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim Jasna stvar! Absolutno! :grim
SiR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim Valjda, tma so edino Škotinje uporabne. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se