Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 :cry: Kruta si. Herzlichen Glückwunsch, Sie haben in der 1. Runde 14 Flaschen geöffnet. ti si slabič... jaz sem jih 10 spil v prvi rundi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Še malo treninga ob pričakovanju vikenda: http://zappelheber.schmucker-fanclub.de/flash/index.php Odlično, velecenjeni kolega! :OK: Ampak jaz mam rajši, če mi kaka dobra kelnarca pir ofne. :grim :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Mater kakšno traparijo sem začel :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ti si slabič... Kaj morem, če pa k dunajskim paše samo pomfri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: Da ne govorimo o pivu! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: :grrr Ta paše k šniclom na omaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Restan krompir tudi! :angry2: A boš olupla kropir :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Meni pa paše vse :grim .....samo da je meso :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 A boš olupla kropir :devil: Zakaj bi pa ženske morale to delat, če boste imele okoli sebe hordo nezaposlenih pijandur. Vi boste opravile finese, ostalo pa fizikalci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 punce, dajte krompir gulit tako, kot kubanke rolajo havanke ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 punce, dajte krompir gulit tako, kot kubanke rolajo havanke ;) A tebi krompir na havanke sliči :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ma, jaz se javim za lupljenje krompirja. Sam da me potem pošteno nafutrate. Ker drugače ne bom mogla Pirrulza dost kvalitetno prtiskat. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ma, jaz se javim za lupljenje krompirja. Sam da me potem pošteno nafutrate. Ker drugače ne bom mogla Pirrulza dost kvalitetno prtiskat. B) Tak kot se zraven spravljate, bo itaq že zima, pa bom z ratraqom vletel pa se boste lahko vsi sladko jebali, ne pa tišali ali prtiskali. B) :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 A tebi krompir na havanke sliči :eek: malo se mu svaljka ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 malo se mu svaljka ! :P kot vedno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 malo se mu svaljka ! :P ko sem fental gleženj, mi je ena na blog napisala "Stiskam stegna, da čimprej okrevaš!" :P kot vedno :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 ko sem fental gleženj, mi je ena na blog napisala "Stiskam stegna, da čimprej okrevaš!" :P :friend2: :doze: pa potem tudi po hitrem postopku zginla... :huh: bo sym za fizioterapijo ogulil krompir.....dve muhi na en mah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 :doze: pa potem tudi po hitrem postopku zginla... :huh: bo sym za fizioterapijo ogulil krompir.....dve muhi na en mah :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Tak kot se zraven spravljate, bo itaq že zima, pa bom z ratraqom vletel pa se boste lahko vsi sladko jebali, ne pa tišali ali prtiskali. B) :P :grim Ne bo treba potiskat ratraka.. Razn ce bo Ducati proizvodnje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Ne bo treba potiskat ratraka.. Razn ce bo Ducati proizvodnje :P 1. RatraQ, ne ratraK. B) 2. Če bi bil Ducati proizvodnje, bi lahko z njim ovinke polagal bjutiful. B) Glede na to, da se te zadeve samo počasi gor pa dol po bregu vlečejo pa vsem grejo na živce in grdo zgledajo, mislim, da so kar angleži.. :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Glede na to, da se te zadeve samo počasi gor pa dol po bregu vlečejo pa vsem grejo na živce in grdo zgledajo, mislim, da so kar angleži.. :grim :P Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim Jasna stvar! Absolutno! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Nice one :D Moja soseda je tut grda pa vsem gre na kurac. Pomoje je Angležinja :grim Valjda, tma so edino Škotinje uporabne. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se