Furioso Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 1. RatraQ, ne ratraK. B) Ducati?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ja, z novimi Metzelerkami širine 3720.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ducati?? Ma kaki... Keri Lah pa vzge pod +10 stopinj celzija.. Vecina niti pri +25.. Ne, pirko? :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Kaj to pomen, da ga bo treba še pozimi porivat? :blink: No, ja...očitno nas ne bo zeblo. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2006 Keri Lah pa vzge pod +10 stopinj celzija... Ob pomoči bencina in šibic vsak. :grim Kaj to pomen, da ga bo treba še pozimi porivat? :blink: Ja valda! Veš kake mišice bomo meli do pomladi. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Ja valda! Veš kake mišice bomo meli do pomladi. :grim A še nimaš dost :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Kaj to pomen, da ga bo treba še pozimi porivat? :blink: No, ja...očitno nas ne bo zeblo. :glare: Treba si je naret en terminski plan rivanja.. Da ne bi vse naenkrat na smucarijo, pa ne bo nikoga za rivar Duceta... Katastrofa :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Treba si je naret en terminski plan rivanja.. Da ne bi vse naenkrat na smucarijo, pa ne bo nikoga za rivar Duceta... Katastrofa :cry: Jaz pomagam porivat Dučeja samo v primeru, da bo na njem sedela Alla, Vale ali kakšna podobna simpatična ritka. Ne bom menda Pirrulza zijal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Jaz pomagam porivat Dučeja samo v primeru, da bo na njem sedela Alla, Vale ali kakšna podobna simpatična ritka. Ne bom menda Pirrulza zijal. Tocno tako. Zato pa se je treba organizirat! Punce, kdaj ste na sporedu? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Tocno tako. Zato pa se je treba organizirat! Punce, kdaj ste na sporedu? :kva2: Lahko pa se motoristke javijo za porivanje Pirrulza, da bo zadovoljeno enakopravnosti med spoloma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Lahko pa se motoristke javijo za porivanje Pirrulza, da bo zadovoljeno enakopravnosti med spoloma. Podpiram. B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 JAz bi te porivala v nedeljo, sam si bil čist zadovoljen z dvema tipoma :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 JAz bi te porivala v nedeljo, sam si bil čist zadovoljen z dvema tipoma :kva2: Kaj se zdaj hršiš, v nedeljo si bla tiho ko rit (kadar ne prdi, seveda). :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Vi ga kar porivajte ... jaz ga še vedno rajš grizem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Nah pirče se je zajebal (popravil dučeja) očitno mu ni več do porivanja. Za grizenje pa mu boš mogla majco posodit Vale :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Nah pirče se je zajebal (popravil dučeja) očitno mu ni več do porivanja. Za grizenje pa mu boš mogla majco posodit Vale :grim Če govoriš o majci, ki jo je dotična osebica imela na pikniku, potem me bo morala kušovat in ne grist. Kar tudi ni slabo. B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Sej veš da skrbimo zate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Sej veš da skrbimo zate :D Spodobi se in pravično je. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2006 Spodobi se in pravično je. B) Ne eno ne drugo. :grrr Rejzat te je treba, da neoš samo na tumhajte študiro! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Spodobi se in pravično je. B) Ti ze ves. K-lanjam se ti in te obcudujem! Ti, moj edini stvarnik. Ossu! In sedaj vidim eno vesco, ki se giblje po mojem zivjenskem prostoru. In vidim, kako sem jo razmazal po crnem rokavu svojega bomberja. In mi je cel kup svinjarije ostal na prstih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 In vidim, kako sem jo razmazal po crnem rokavu svojega bomberja. In mi je cel kup svinjarije ostal na prstih... Zato jaz vešče fentavam s čelnim šusom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Zato jaz vešče fentavam s čelnim šusom. Jaz pa z vžigalnikom pa deodorantom :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2006 Jaz pa z vžigalnikom pa deodorantom :devil: Jaz pa s 357. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Zato jaz vešče fentavam s čelnim šusom. Jaz pa z vžigalnikom pa deodorantom :devil: Jaz pa s 357. Hudobneži! Jaz jih pa polovim v plastični lonček, pokrijem s kartončkom, odnesem ven in spustim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Ti si pa veščam prijazno bitje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se