Anubis Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 A jutranje dihalne vaje niso pomagale :eek: :doze: Z jutranjimi dihalnimi vajami se kvečjemu dobro sprdiš. Vse ostalo je za ovce futrat ideja. Ja pa res, da je prijetno pošteno prdnit zjturaj. Pa tudi pomaga. Včasih, če imaš muho v sobi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Z jutranjimi dihalnimi vajami se kvečjemu dobro sprdiš. Vse ostalo je za ovce futrat ideja. Ja pa res, da je prijetno pošteno prdnit zjturaj. Pa tudi pomaga. Včasih, če imaš muho v sobi. Ne mešaj z analnimi vajami :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 VSE PREFUKAT! :bounce: Žgoljo cotlasti, koga bi ti prefukal?! :P Tanjuške še nismo zasledili tukaj :grrr Tanjuška kje si? Štafeta kliče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Žgoljo cotlasti, koga bi ti prefukal?! :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 VSE PREFUKAT! :bounce: Dans maš mojo moralno in nemoralno podporo. B) VSE PREFUKAT!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 12, 2006 Deli Objavljeno September 12, 2006 Žgoljo cotlasti, koga bi ti prefukal?! :P Najprej tebe, kripl! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2006 Najprej tebe, kripl! :P Te bo kripl po tintari! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Sama kurbarija, pijanščina in ravs vas je skupaj. Molit je treba, MOLIT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Sama kurbarija, pijanščina in ravs vas je skupaj. Molit je treba, MOLIT! Jaz delam to vsako noc... Molim vse stiri od sebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Sama kurbarija, pijanščina in ravs vas je skupaj. Molit je treba, MOLIT! So mi boga ukradli! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Žgoljo cotlasti, koga bi ti prefukal?! :P Tanjuška kje si? Štafeta kliče! Tukaj gre zares tako da se lahko le hudičevo trdni karakterji oglašajo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2006 So mi boga ukradli! :kva2: Prekleti ćefurji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Jaz delam to vsako noc... Molim vse stiri od sebe... črnogorc :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Jaz delam to vsako noc... Molim vse stiri od sebe... Pa ti sploh veš kateri del Ljubljane je najbolj veren? Fužine. Za vsakim vogalom slišiš MOLIM? . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Kaj je zaj to, kje ste? Kaj ne bomo nič več šimfali al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Nope. Nas je Pirrulz podkupil. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2006 Nope. Nas je Pirrulz podkupil. B) :P S čem pa? Z boni za Turbošuh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 S čem pa? Z boni za Turbošuh? Ne, za Hervis. Da ne boš samo ti kot cigan zgledal s tistimi tvojimi šuhi. Pa še reči zdaj, da nisem tvoj kolega, a? B) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Ne, za Hervis. Da ne boš samo ti kot cigan zgledal s tistimi tvojimi šuhi. Pa še reči zdaj, da nisem tvoj kolega, a? B) :winkiss: Kake ma šele sovražnike? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) Kake ma šele sovražnike? :wacko: Take, kot jaz kolege. B) Popravljeno September 14, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Nope. Nas je Pirrulz podkupil. B) :P :xx: :xx: :xx: :grim :grim :grim :xx: :xx: :xx: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Nope. Nas je Pirrulz podkupil. B) :P Jaz nisem dobil nič! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Jaz nisem dobil nič! :hmm: to je samo za "priviligirane" :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 :xx: :whistle: :yes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se