nowfak Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Jast sem modri d(i)rkac, najhitrejsa kaca na svetu :kva2: .............še pomnite :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Jst sm pa pujs :P v postli pa zajček...nekje sem prebral o eni zajčici...če se lahko javi da greva mal ropotat po zajčnku :kva2: :naughty: se mi zdi, da je cel kup zajcev :hmm: - kolko jih šele bo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalanček Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 medved :eek: :eek: :eek: :eek: v pojstl pa če dam grega rak (hladn pa gniv)če dam pa gregor pa labod(romantičn) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 lisica in a Teddy Bear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Lev, v postelji žrebec. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Podgana, v postelji labod :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 kameleon v postelji pa riba :? Torej sem riba ki menjava barve :hmm: ali pa mogoče kameleon, ki v prostem času plava žabco :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Jelen... v postli pa Tiger :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yack_ass Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mešanica krave/opice (dve imeni a to šteje? :P ) v krevetu sm pa "takratko" potegnu :BUA: labod/papiga (Jaz sm ara, daj mi žeton in dala ti bom jaja :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Lisica .) V postelji konj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Kakšna žival si :hmm: Huda! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 "Kakšna žival si" :hmm: Jap, to mi je glih zadnjič ena rekla :grim B) :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Po naravi piščanec :P V postelji hobotnica... Characteristics: Pleases every inch :naughty: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Pasavec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 po naravi konj :K V postelji: an Octopus Characteristics: Pleases every inch :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Une..... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 lisica v postelji labod. Bullshit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 člouk, u postli pa bk :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 hmmm, usekalo mi je pajek... ta druzga pa rabit karakteristiks: uncomplicated, fast, active, unsatisfiable :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se