Noise Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 no, pa smo prebili tri četrt milijona objav... === Uporabniki so spisali skupno že 752.680 objav Imamo 9.127 registriranih članov Največ obiskovalcev hkrati na forumu: 559, dne 24 Mar 2006 @ 14:54 === Naslednja 'proslava' bo tudi kmalu, očitno :)
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Naslednja 'proslava' bo tudi kmalu, očitno :) Lahko bi kej spili na to :grim
pupa Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 hmmmmmm kje se bo nam to poznalo?? :hmm: vam vsi vemo, kje se bo...... .)
Alla Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jaz ne vem. Pupa, a mi lahko poveš? :closedeyes:
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 hmmmmmm kje se bo nam to poznalo?? :hmm: vam vsi vemo, kje se bo...... .) Pupa ne klamfaj kozlarij, ker bo pol Nois mel od tega ful :lol1:
pupa Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 eh... vama dvema kokicama je treba pač povedat, da je bil joke...... ker sicer je to težko razumeti...... definitivno pa je njim to reklama - pa s tem ni nič slabega mišljeno aja .) je bil postavljen za đabe.... :slap: svašta.........
simon78 Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Lahko bi kej spili na to :grim to pa ni slaba ideja. :hmm:
Medoo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Lahko bi kej spili na to :grim Tudi jaz sem za! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Vale Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 eh... vama dvema kokicama je treba pač povedat, da je bil joke...... ker sicer je to težko razumeti...... definitivno pa je njim to reklama - pa s tem ni nič slabega mišljeno aja .) je bil postavljen za đabe.... :slap: svašta......... Ajaaaa hecala si se :slap: ... nisem vedela ... :rolleyes:
nowfak Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Tudi jaz sem za! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Enako mislimo........ :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Enako mislimo........ Vi kar mislite, jaz pa wem..... in grem to udejanjat B)
Noise Objavljeno September 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2006 Vi kar mislite, jaz pa wem..... in grem to udejanjat B) Zdrawc, kot vedno, človek akcije... :OK: :OK:
Lowrenc Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) Glede na to, da je skoraj 2500 nepreverjenih članou bi lahk mal selekcije nardil enkra tut na tem področju... Z metlo!!! 7600 članov ima manj kot 2 objavi... No-samo predlog :doze: Popravljeno September 7, 2006. Popravil Lowrenc
Lowrenc Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 zgrešen se mi zdi ta pristop, da se mora včlaniti na forum vsak, ki hoče oddati mali oglas na Motosvetovo stran... :hmm:
Zdrawc Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Lowrenc, take predloge so že dajsli v drugih temah :grim , pa niso obrodili sadow :grrr
Noise Objavljeno September 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2006 Lowrenc, take predloge so že dajsli v drugih temah :grim , pa niso obrodili sadow :grrr Seveda ne, saj so jalovi. Lowrenc, preberi teme v kategorijah http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showforum=12 in http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showforum=3, o tem smo že debatirali na dolgo in široko. Ne en ne drug predlog ni dober - spodaj kratka razlaga. Glede na to, da je skoraj 2500 nepreverjenih članou bi lahk mal selekcije nardil enkra tut na tem področju... Z metlo!!! 7600 članov ima manj kot 2 objavi... No-samo predlog :doze: Ogromno uporabnikov je registriranih zato, da se jim "shranijo" counterji (kaj so prebrali in česa ne), pišejo pa skoraj nič ali zelo redko. zgrešen se mi zdi ta pristop, da se mora včlaniti na forum vsak, ki hoče oddati mali oglas na Motosvetovo stran... :hmm: Preveč zlorab v nasprotnem primeru.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se