Pilot100 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Pozdravljeni ! Ful ful iščem o teh motorjih (gilera runner), ker ga tut pomladi dobim (Runner 2006 letnik). Našel sem pa tole zadevico: Gilera Runner Igra. Lepo igranje in LP ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pilot100 Objavljeno September 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2006 Pozdravljeni ! Ful ful iščem o teh motorjih (gilera runner), ker ga tut pomladi dobim (Runner 2006 letnik). Našel sem pa tole zadevico: Gilera Runner Igra. Lepo igranje in LP ! Se opravičujem.. prej ni bilo linka.. evo.. http://www.funny-games.biz/gilerarunner.html :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) huh to vijuganje me spominja na lani ko se mi je modil v šolo haha celovška je lih supr za to delat :D drgač pa pogrešam Runner 180 !!!!!!!!!!!!!! BARABE!!! :P Popravljeno September 6, 2006. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ql špil za med reklamam na POP & A kanali :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 huh to vijuganje me spominja na lani ko se mi je modil v šolo haha celovška je lih supr za to delat :D drgač pa pogrešam Runner 180 !!!!!!!!!!!!!! BARABE!!! :P Ja, blazno zabavno se ti bo zdelo, ko te bo nekdo spregledal pa zapeljal proti tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 mah ni take panike :) pr 125ki mi ostane še 2.76 sekunde pr 50ki pa ne vem kok k sm puzabu pogledat..ma kdo bolš !??! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Manka se 180:) pa pol da bi dobu dnar pa pol sam predelau :OK: Men ostane se 4.98 pr 125 pr 50 pa tm mau cez 10 sec :D Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 huda igrca! take igrce, al pa iz drugih perspektiv bi mogle bit daljše, pa da bi si lahk pol modu motor(pa seveda da bi ble večje, za cd) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se