Skoči na vsebino

Suzuzi swift gretje zadnjega stekla


M473Y

Priporočene objave

Lepo pozdravljeni. ali mogoče kdo ve zakaj meni noče več greti zadnjega stekla pri suzuki swift-u letnik '95. ko sm pomeri vhodno napetost je 12V. ko pa priključim na grelec pa ja skoraj 0. ampak tok pa teče in sicer 300mA kar je pa premalo. kolikor jaz vem porabi gretje vsaj 100W kar je pri 12V skor 10A. ali ogoče kdo ve kje bi bil vzrok? Hvala za odgovore.

Matej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sm pregledu žičke pa nism nič najdu. a pa če je slučajno samo ena žička pretgana a potem ne dela komplet nič. kako pa naj podrobno pogledam žičke: ker z multimetrom mi skoz piska da je stik (na območju kjer se preverja prevodnost).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 mesecev pozneje...

Če še nisi dal popravit -verjetno imaš pretrgano žico + ali minus pri pantu tam kjer so gumi hlače kjer se pregiblje, ko odpiraš in zapiraš pokrov.To neboš ,mogel sam popravit ker je potrebno lepo kabel sestavit in vse skupaj premaknit,da se pregiblje na drugem mestu,če boš to sam popravljal boš naredil eno klobaso in se bo spet v kratkem času pretrgalo, potem pa je konec in bo potrebno celo instalacijo zadnjih vrat zamenjat. Zato ti predlagam,da greš k avtoelektrikarju in naj to preveri. Možno je tudi slab spoj na stikalu seveda samo, če ger tok direkt iz stikala (na varovalko)po navadi je vmes še relej in varovalka 25 - 30 A.

Točno in sigurno dijagnozo ti da lahko samo avtoelektrikar je pa to par sekund,da se napaka ugotovi seveda popravilo žice,če je zadaj strgana pa računaj z stroškom ca 1 del. ura ca 5K.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!