Wobewt Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 ...A lohka uprašam, a se samo meni slikce u topicu (npr. Peskovnik za naše forumaše...) loadajo ena cez drugo, poleg tega pa še cez vse komentarje, tko da jih niti prebrati ne morem?????????
miki Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 ...A lohka uprašam, a se samo meni slikce u topicu (npr. Peskovnik za naše forumaše...) loadajo ena cez drugo, poleg tega pa še cez vse komentarje, tko da jih niti prebrati ne morem????????? men dela vse OK...zgleda da mas virus :evil: :twisted: :P :wink:
pupa Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Tebi se to samo v glavi dela, ko vidiš polakt, akt.. itd..... malo se skoncentriraj.. boš tudi vse napisano videl!! :twisted: :twisted: :twisted: :P :wink: :D
Ice Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 yep,robi......virusi spet nizko letijo :lol:
Wobewt Objavljeno Junij 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 ...Pupa, nehi........ In kaj nej zdej nardim s tem virusom????????? :cry: :cry: :cry: Kako naj pozdravim kompjutr???
Ice Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 kaksen anti-vir programcek aktiviraj.....potem pa po navodilih programa dalje......upam,da ves kaj FORMAT C: pomeni :?: :!:
klimbra Objavljeno Junij 20, 2002 Opozori Objavljeno Junij 20, 2002 Tudi meni.....pa sem antivir programček aktiviral....pa še mnogo drugih stvari.....bo treba mašino zamenat
Noise Objavljeno Junij 21, 2002 Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 ...A lohka uprašam, a se samo meni slikce u topicu (npr. Peskovnik za naše forumaše...) loadajo ena cez drugo, poleg tega pa še cez vse komentarje, tko da jih niti prebrati ne morem????????? Hmm, niti ne. Napiši malo o software ki ga uporabljaš...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se