Skoči na vsebino

koga si želite videti v nadaljevanju?  

1. 1.

• anglija
      12
    • brazilija
      8

Priporočene objave

Objavljeno

No tko.. če imamo že Nemčijo in Ameriko... mene pa zanima, kaj vam je boljše gledati v nadaljevanju.... Angleže ali Brazilce???

Objavljeno

Pupa ti pa res ne vem kaj gledaš... Mi bi švabice pa brazilke!

Objavljeno

brazilci sicer igrajo lep nogomet,samo se mi je rivaldo z oskarju castno premiero tepenega brata zameril.torej engelland.

Objavljeno

Union Jack(Za nepoučene:Anglija),to pa zato,ker je "rodila" nogomet,pa bi se spodobilo,da bi pršli naprej.

Objavljeno
Union Jack(Za nepoučene:Anglija)

Opa, Union Jack=Velika Britanija. Tukaj govorimo o Angliji. :wink:

Objavljeno

Brazilija :twisted:

engležerji gredo domov

beckham pa frizerju :x

Objavljeno
Brazilija  :twisted:  

engležerji gredo domov

Tako bo, in nič drugače!

Objavljeno
Brazilija  :twisted:  

engležerji gredo domov

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :o KKAAJJJ??? če ma pa tko lepo frizuro.. pa tak fajn spet zgleda... :shock: :shock: :shock:

Angleže za svetovne prvake... v finalu z Nemci.. in jih stolčejo!!!! :wink: :D :D :twisted: :twisted:

Objavljeno
Union Jack(Za nepoučene:Anglija)

Opa, Union Jack=Velika Britanija. Tukaj govorimo o Angliji. :wink:

Jest pa v jok pa na drevo,pa vse igrače s sabo,da mi ne bo dolgčas. :D

Objavljeno

Juzna Koreja... :?: :shock: :silly:

ammm... a sm en mal falila vse skupi a ne... :roll: :oops: :(

Objavljeno
otrok :twisted:  :wink:  :D

Eh,zakaj pa ne...

Objavljeno

Najbrz bo sla naprej Brazilija....

Samo jih bojo pa fasal od Anglezev...pa ne gole.

FLAYO

Objavljeno

Men pa je čist vseeno samo, da je tega žogobrca čimprej konec :!: :!: :evil:

Objavljeno

Anglija - Chebi bo jutr zjutr navleku dres angleške reprezentance in naviju! To pa zato k sm bil v času Eura 96 v Angliji in sm skupi z Angleži gledu v lokalnem pubu in so se mi čist priljubili!!! Go England!!!

Objavljeno

Anglija bo nabrisala Brazilce... ceprav Brazilci igrajo fletno.. ampak ne tako, kot so vcasih...

Objavljeno

Mi je popolnoma in čisto vseeno, a iz čistega zanalašča: brazilierosi gredo naprej.

Objavljeno

hmmm... kje ste vsi... a spet v TV bulte... in kdo se dere pod mojim oknom... :roll: :?: :shock:

hmmm... sem se spomnila... anglija bi lahko zmagala ja... ceprov se mi zdi, da sem Beckhama vcer v Ljubljani srecala... al... aja... ni bil on... :( :wink:

Objavljeno

[hmmm... sem se spomnila... anglija bi lahko zmagala ja... ceprov se mi zdi, da sem Beckhama vcer v Ljubljani srecala... al... aja... ni bil on... :( :wink:

Objavljeno

ja,saj nisi edina ,ki me zamenja z njim...

napako ugotovijo šele potem,ko ugotovijo ,da sem bolj obdarjen-

on pa bolj nadarjen...

KEKECCCCCCCCCCC.... pa ne da imas tudi ti irokezen frizur ala Beckham... :roll: :roll: :roll: :shock: :( :twisted: :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!