Skoči na vsebino

33x hura za kravate

Brrrm

Priporočene objave

Mal

razmišljam, da bi se registrirow in jim razložiw nekaj podrobnosti

o mojem pogledu na genitalni nacizem, katerega furajo ti kroniki

s svojo odvratno zun. ministrico na čelu.

:hmm:

Mah

ne vem .. zdaj ni pravega časa .. enkrat

drugič. Sy se bo tole še vleeeekloooooo ...

:yes:

Če se jim ti tja vštuliš, jim boš ziher požr živce. Že zdaj so čisto penasti.

V primeru, da se vseeno odločiš pisat na tem forumu, nas obvesti kakšen nick imaš, da ti pridemo pomagat. Bo še bolj veselo kot na MSu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se jim ti tja vštuliš, jim boš ziher požr živce. Že zdaj so čisto penasti.

V primeru, da se vseeno odločiš pisat na tem forumu, nas obvesti kakšen nick imaš, da ti pridemo pomagat. Bo še bolj veselo kot na MSu.

Uaaau to pa res ja. Dejmo en desant tja naredit. Enka naj bo pa in charge. :OK: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uaaau to pa res ja. Dejmo en desant tja naredit. Enka naj bo pa in charge. :OK: :worship:

To bi blo pa res zanimivo videt ... podpiram :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slovenci smo JLA porazili v desetih dneh, Hrvati so se pa z njenimi ostanki matrali pet let. Pa bi jih Srbi skoraj namahali, če jim Slovenci ne bi pošiljali orožja, NATO pa podatke o razporeditvi srbskih enot. Zdaj se pa nekaj hršijo. Srmačeki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slovenci smo JLA porazili v desetih dneh ..

Sy z ostalim se strinjam .. ampak tole pa ..

sorry

:lol1:

če

bi takrat JLA udarila z vso silo kot pri sosedih ...

:cry: :cry: :cry:

Takrat

je - in tega mu ni pozabiti - Milošević

dal komando za umik JLA iz SLO in to je bil

umik - ne pa vojna.

Samo toliko, da ne bi kdo

od vas na onem forumu

pisow kaj takega.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Tam sem bil že prijavljen in sem jih tako sprovocirow,

da so vsi totalno popenili in jasno me je moderator, ki je

isti genitalni naci kot ostali - nogirow .. torej oni so lahko zmerjali,

ys bi moro biti pa na kulturnem nivoju.

:BUA:

Namreč vedet je treba, da je to totalno nacističen forum

in kulturni dialog si člani tega foruma predstavljajo tako,

da pišejo kaj vse bodo storili s Slovenkami, našimi sestrami,

hčerkami, mamami itd .. sy poznate ta verbalizem ..

ko jim pa nekdo zabrusi,

da so preneumni, da bi se znali pogovarjati še kaj drugega

razen to kako bodo pofukali vse Slovenke

ali, da sploh ne poznajo drugih razen

genitalnih psovk,

pa veselo vskoči

njihov moderator in jasno napizdi Slovenca, ki se

kao ne zna obnašati na njihovem

hiperkulturnem forumu in ga izključi.

Ma

isto je kot bi poslušow tisto njihovo

zunanjeministrsko psico.

ps.: bom premislil in vas obvestil .. sedaj

naj se zadeve še malo kuhajo ..

Me pa izredno veseli, da smo složni,

in da je parlament v primeri z nami

otroški vrtec.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sy z ostalim se strinjam .. ampak tole pa ..

sorry

če

Takrat

je - in tega mu ni pozabiti - Milošević

dal komando za umik JLA iz SLO in to je bil

umik - ne pa vojna.

Samo toliko, da ne bi kdo

od vas na onem forumu

pisow kaj takega.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Tam sem bil že prijavljen in sem jih tako sprovocirow,

da so vsi totalno popenili in jasno me je moderator, ki je

isti genitalni naci kot ostali - nogirow .. torej oni so lahko zmerjali,

ys bi moro biti pa na kulturnem nivoju.

:BUA:

Namreč vedet je treba, da je to totalno nacističen forum

in kulturni dialog si člani tega foruma predstavljajo tako,

da pišejo kaj vse bodo storili s Slovenkami, našimi sestrami,

hčerkami, mamami itd .. sy poznate ta verbalizem ..

ko jim pa nekdo zabrusi,

da so preneumni, da bi se znali pogovarjati še kaj drugega

razen to kako bodo pofukali vse Slovenke

ali, da sploh ne poznajo drugih razen

genitalnih psovk,

pa veselo vskoči

njihov moderator in jasno napizdi Slovenca, ki se

kao ne zna obnašati na njihovem

hiperkulturnem forumu in ga izključi.

Ma

isto je kot bi poslušow tisto njihovo

zunanjeministrsko psico.

ps.: bom premislil in vas obvestil .. sedaj

naj se zadeve še malo kuhajo ..

Me pa izredno veseli, da smo složni,

in da je parlament v primeri z nami

otroški vrtec.

Jaz jih danes mal zajebavam, pa naj še kdo mal pomaga. :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

če

...

In takšnih ČEjev je v življenju ogromno. In dobro veš, da ne štejejo NIČ. Štejejo samo dejstva. In dejstvo je, da je JLA zapustila Slovenijo po tistem, ko je morala požret marsikatero grenko pilulo. Pa naj je to bil taktični umik, pregrupiranje, ... ali pa poraz (ne spomnim se ravno vseh izrazov, ki so jih Italijani izumili za svoje pobege z bojišč).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Siesta. :grim

:grrr

To so concvistadorji izumili. Pomeni pa pitje ledeno mrzlega Uniona v senci lipe medtem, ko brhke motoristke pripravljajo kosilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

primitiven gor al dol...tako občutijo. in če bi jim prilika bila dana bi nas poklali do zadnjega. ustaška golazen.

ne si mislit, da smo mi neki civilizirani, ker stalno neki "dialogiramo" s temi barabami. kurc jih gleda. Italija ni imela pomislekov uveljavljat svojih interesov na trd način, nekaj jim je uspelo nekaj ne. torej, ne bodimo bol evropsi od evrope. če bedak ne razume drugega kot sile, je sila legitimna. kapiš? <_< s tem se ne spustiš na njegov nivo, ampak ga vzgojiš na način ki ga razume... :fredy:

torej trdo pogajanje, brez prevelikih kompromisov.

Popravljeno . Popravil GorazdH
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

primitiven gor al dol...tako občutijo. in če bi jim prilika bila dana bi nas poklali do zadnjega. ustaška golazen.

ne si mislit, da smo mi neki civilizirani, ker stalno neki "dialogiramo" s temi barabami. kurc jih gleda. Italija ni imela pomislekov uveljavljat svojih interesov na trd način, nekaj jim je uspelo nekaj ne. torej, ne bodimo bol evropsi od evrope. če bedak ne razume drugega kot sile, je sila legitimna. kapiš? <_< s tem se ne spustiš na njegov nivo, ampak ga vzgojiš na način ki ga razume... :fredy:

In v cem tocno se zdaj ti razlikujesh od njih????

:lol1: :lol1: prav zabavno je tole gledat..kako vas nekaj poscanih politikov uspe sprovocirat do te mere da izbljuvate vso primitivnost ki jo premorete :slap: :slap: ..potem pa greste she na volisca in gospodarjem oddate glas.. :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Končno lahko malo popluvam hrvate..... kot nacijo... njihovo politiko...ne posameznike....

Zanašajo se na tisto njihovo morje, kot da ga imajo edini. Pa še zaslužit ne znajo z njim. So mi antipatični, si ne morem pomagat. Res da letos na morju pri njih nisem imel problemov. Za vse skup je kriva politika in novinarji.

Nekdo pred mano je napisal, da smo mi imeli deset dni vojne, Hrčki so se pa pet let mučili pa še s tujo pomočjo so "osvobodili" lepo njihovo. Ne bi njim niti po petih let uspelo, če ne bi bil to političen dogovor.

Pet let so gubili, pol so pa v nekaj tednih zavzeli vse. Srbi so se prej umaknili, hrčki so pa heroje gumili. NATO jim je res posnetke terena pošiljal..... orožje je prhajalo od vsepovsod. Če se kdo spomni, kako so zavzeli kasarno v Karlovcu?? (mislim da tam). Celo akcijo so snemale TV ekipe. Kako so vedeli televizijci ,da bo akcija??? In potem nekajkrat ustrelijo (morda celo v zrak), in prpeljejo vn nekaj prestrašenih vojakov JA. Sama propaganda. Ne trdim, da niso imel hudih bojev, ampak teh nikol ne omenijo, ko so dobil po pi..i. Zdaj se pa šopirijo na Slovensko-Hrvaški meji.

Tudi vojna v Sloveniji je bila. In če bi JA udarila z večjo silo, kot je, bi imela samo več izgub ena in druga stran. Slovenije zavzeti niso mogli in ne morejo. Škodo bi pa lahko naredil ogromno. Slovenija je bolj čista država oz. bila je, kot Hrvaška, Bosna. Tam so cele vasi ali predeli druge narodnosti. In to jih je teplo pet let. V Sloveniji tank ali pa vojak ne bi bil varen nikjer. Sej se nekateri spomnite, kako so tanki na cesti stal, pa se vojaki niso upal "scat" vn.

Zdaj pa vsa ta sranja z hrčki. Nej naši zdaj pošljejo naše specialce z konkretno nalogo na mejo, ne pa navadne policaje, da so samo prisotni. Pa bomo videli potem, če se bo hrvatek s policijskimi oznakami upal novinarja prijeti. Še prdnit bo šel v Zagreb, da ne bi kaj v SLO prismrdelo.

Sem mnenja, da Hrčki samo dlakocepijo, da hočejo SLO očrniti pred EU in na ta način sebe v ospredje rinit.

Zadnji stavek, je samo moje mnenje. Vse ostalo se je pa zgodilo...

Lep dan in varno vožnjo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah ..

v navdušenju pisanja prejšnjega posta sem pozabil pravzaprv končno izdati, da sem na "index"- že doolgo prijavljen kot Zagrebčan in jim mešam šterne, da beboti nacistični ne vedo kdo jih zmerja in kaj se grem - huuda zabava ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S temi kravatarji je zmeraj blo in še bo sranje.To so največji hinavci.91.leta smo naredili napako,morali bi se združiti s srbi in jih zbrisat iz balkana in jih poslat od kjer so prišli.Baje da so iz azije oziroma Irana. :devil: :devil: Še ena varijanta je,da naredimo velik jez na Savi in ,ko se bo nabralo dost vode,ga zrušimo in jih bo odplavilo do Črnega morja. :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Še ena varijanta je,da naredimo velik jez na Savi in ,ko se bo nabralo dost vode,ga zrušimo in jih bo odplavilo do Črnega morja. :OK: :OK:

Ta je slaba, saj bi bila pred rušenjem jeza cela Slovenija

pod vodo - do Alp - pa ne vem, če bi bilo vode dovolj.

:slap:

Dej, malo premisli predno daš kako podobno idejo.

:hmm:

TC

a si ti vzel malo metlo v roke in počistiw tole temo?

Ok .. se strinjam ..

V

upanju, da bodo taka čiščenja pravično za obe strani

želim Motomarsu sladke sanje.

Ys

In takšnih ČEjev je v življenju ogromno. In dobro veš, da ne štejejo NIČ. Štejejo samo dejstva. In dejstvo je, da je JLA zapustila Slovenijo po tistem, ko je morala požret marsikatero grenko pilulo. Pa naj je to bil taktični umik, pregrupiranje, ... ali pa poraz (ne spomnim se ravno vseh izrazov, ki so jih Italijani izumili za svoje pobege z bojišč).

S tem se pa seveda absolutno strinjam - ni kaj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S temle bi se jaz celo zelo strinjal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S temle bi se jaz celo zelo strinjal...

.. ys bi jih dal na "ignore" .. dokler ne pridejo h pameti - s tem seveda,

da ne bi politiki odstopali od SLO pogojev niti za 1mm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.........da ne bi politiki odstopali od SLO pogojev niti za 1mm.

dimsi ? :lol1: :lol1: ROTFLMAO :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!