Skoči na vsebino

33x hura za kravate

Brrrm

Priporočene objave

mislim da jih taktično treba zje*at

ker igrajo,predvidevam, podlo igro v lastne notranjepolitične namene(itaq :grim ),

ker če ne bo igral na nacionalizem("nacionalni interes") bo Sanader/HDZ naslednje leto pušnil na volitvah ker se s priblizevanjem Evropi, kljub temu da je "žrtvoval" Gotovino, ne bo mogel hvalit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se pa zdi, da je srž problema v tem, da so naši vrli politiki veeeliko preveč hlapčevsko naravnani do vseh okrog nas in ne znajo enkrat udarit po mizi in naredit kšno potezo, ki morda komu nebi ustrezala!!

In veeeeeeeliko preveč dela imajo sami s sabo!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem pa greste she na volisca in gospodarjem oddate glas.. :OK: :OK:

Včeraj je Bogdan Barovič predlagal arbitražo in referendum za vstop Hrvaške v EU.

Naši "gospodarji" bodo referendum realizirali, povzročili kup davkoplačevalskih

stroškov, možje Evrope pa se bodo "pohcali" na izid SLO referenduma o vstopu Hrvatov v evro skupnost in odločili po svoje.

In potem se najdejo napeti slovenski in hrvaški Gorazdi, ki bi kar klali in streljali. Še dobro, da so takšni Gorazdi v manjšini. Vsa zadeva in "napetost" pa je stvar predvolilnega golaža.

Popravljeno . Popravil šokac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj je Bogdan Barovič predlagal arbitražo in referendum za vstop Hrvaške v EU.

stroškov, možje Evrope pa se bodo "pohcali" na izid SLO referenduma o vstopu Hrvatov v evro skupnost in odločili po svoje.

In potem se najdejo napeti slovenski in hrvaški Gorazdi, ki bi kar klali in streljali. Še dobro, da so takšni Gorazdi v manjšini. Vsa zadeva in "napetost" pa je stvar predvolilnega golaža.

Dokler ti nekdo košček po košček sili na tvoje dvorišče pri čemer se obnaša tako kot da ti uslugo dela, ne vem če je to zgolj prenapihnjeni predvolilni balon.

Hrvate je treba jebat. :kva2:

Vsaj Severino. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dokler ti nekdo košček po košček sili na tvoje dvorišče pri čemer se obnaša tako kot da ti uslugo dela, ne vem če je to zgolj prenapihnjeni predvolilni balon.

Hrvate je treba jebat. :kva2:

Vsaj Severino. :P

OOOOOOOooooooo :P Seve :worship:

Ne sme prit do referenduma in mislim da ne bo.

Da bedaki iz SNS ne bodo gnal tako daleč. Predvidevam; Jelinčič se bo dobro prodal in na koncu referenduma ne bo.

Ker se bojim da je to namen Hrvatov in jim bomo s tem pomagali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolj glupo se mi zdi, da sedaj politiki rešujejo probleme, katerih sploh ne bi bilo, če ne bi bilo politikov. Ali pa, če bi bili ti politiki vsaj približno izšolani,razgledani in sposobni za svoje delo.To velja tako za naše, njihove,leve,desne,bele,rdeče....

No, tisto s Severino.....i ja bih, tata...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče, da je ..

definitivno pa so njihovi naziji pravi verbalni revčki, ki obvladajo 3 genitalne psovke, ki se vse 3 začno na isti način:

.. jebem ti ....

potem pa izbirajo kaj bodo tisti trenutek jebali

:lol1:

če jim pa človek zapoje na druge strune .. pa totalno zmrznejo in dobijo eholalijo (eho = odmev)

in v nedogled piešjo tiste 3 psovke z različnimi samostalniki

dowg čas take revčke zezati ..

:P

...................

vir: izkušnje na index-forumu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Podobnik mi je vedno deloval nekako mlačno, samo z zadnjo izjavo ''Tu živijo slovenci od nekdaj,- to je slovensko ozemlje!'', si je pa nekako kar popravil vtis pri meni. Dimsi tako ne upa nič reči proti hrvaški ministrici... :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm

:hmm:

sicer vem, da boste zdaj vsi skočili in mi začeli dokazovati, da sem nor

ampak bom vseeno napisow ..

glede na to, da cela bedarija traja že desetletje in več.

Kaj

pa če je to ostanek iz prejšnjih časow, ko je režim na vsak način rabil nekega sovražnika,

da je lahko dokazoval ogroženost sistema in uspešnost politične borbe proti "sovražnikom"

tako notranjim kot zunanjim. Če le teh trenutno ni bilo, so jih pa umetno ustvarjali in vodili

neke zlagane politične borbe ali "sodne" procese - skratka "vraga mamali na zid".

Tako

sta lahko obe strani ugotovili, da jim tako "nerešeno" obmejno vprašanje še kako

prow pride v predvolilnih bojih, ko lahko politiki narodu dokazujejo svojo

"odločnost" in "pokončno držo" do "sovražnikov" h katerim množično rinemo na morje,

kjer so gospodarski interesi tako prepleteni, da kak drastičen ukrep ne pride v poštev, kjer se

naši "sovragi" dnevno oskrbujejo in povezujejo z EU preko SLO ozemlja.

Sprašujem

se kako qrčevo prazna in dolgočasna bi bila ta predvolilna scena, če bi bila meja s hrčki

lepo urejena vsem v zadovoljstvo.

Le

kaj bi potem politiki imeli pokazati?

Zakaj in čemu bi se razburjala javnost?

Kaj bi pisali novinarji?

Kaj bi histerične napovedovale POPa delale med

poročili?

Bi si vrtale po nosu namesto, da s ksihti

"vsi bomo ta moment pocrkali" napihujejo zadeve do absurda?

Torej

spet ena mojih teorij politične zarote,

ki se meni vsekakor zdi možna - če že ne zelo verjetna.

:blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm politiki bi recimo lahko imeli za pokazati, kaj so znotraj države naredili za državljane. Mogoče, da bi bila določena vprašanja rešena, da bi bilo narejeno, kar je bilo tako zelo obljubljeno itd...... če se že gremo teorijo zarote, potem prej stavim na to, da jim tale Hotiza prav pride zaradi nesposobnosti, ki jo kažejo na drugih področjih....... a ni čudno, da se je to zgodilo ravno sedaj, ko se davčna reforma dela?? :hmm:

Pa se ne maram it teorije zarote, samo sem iz tvojega razmišljanja potegnila malo drugo nit........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm politiki bi recimo lahko imeli za pokazati, kaj so znotraj države naredili za državljane. Mogoče, da bi bila določena vprašanja rešena, da bi bilo narejeno, kar je bilo tako zelo obljubljeno itd...... če se že gremo teorijo zarote, potem prej stavim na to, da jim tale Hotiza prav pride zaradi nesposobnosti, ki jo kažejo na drugih področjih....... a ni čudno, da se je to zgodilo ravno sedaj, ko se davčna reforma dela?? :hmm:

Pa se ne maram it teorije zarote, samo sem iz tvojega razmišljanja potegnila malo drugo nit........

Sy

v bistvu je to - to. Obrniti pozornost državljanom drugam .. napihati neko meglo, narediti paniko, razjeziti ljudi in našopati novinarje z neko obrobno zadevo, da potem v miru izpeljejo svoje neke plane (take ali drugačne - ne bomo sedaj spet o krajah), da jim nihče ne gleda pod prste in ne kritizira, dokler vse ni sprejeto in potrjeno - potem pa: ".. jebte se raja - zdej je kar je!"

Mislim

res smo neumni, da še vedno nasedamo tej miljardokrat prežvečeni zgodbi z mejo in noben ne popizdi:

"Porkamadona, pa zakaj ravno sedaj - prej, ko nismo imeli davčne reforme in drugih peesdariy, ko je bil čas, da se urejajo te zadeve, ster si pa vsi vrtali po nosu in se delali mrtve!"

Tale

naša hrvatsko-slovenska politična skupina deluje dejansko kot dobro uigrana skupina igralcev SNGja,

ki vleče za nos pol Balkana.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

že že, sam če bodo hrčki še zmeraj rabili sovražnika kot Juga, bodo kmal 300 let za medvedom. (zdej so 200)

Z njimi treba s trdo roko (kot je rekel včeraj bivši poveljnik policije Čelik) In prav je tako, da so naši poslal posebno enoto al specialce v Hotize. Zmeraj , ko so Hrčki kaj provociral se je končalo s uradnim protestom, ampak oni so svoje dosegli. Mejni prehod v Sečovljah so tud zgradil začasno takrat (kao) zdej se pa premaknt nočejo od tam. Ta Trdinov vrh, je rekel eden njihov politik (tisti, ki je jabolka delil), da ga vojaško osvojijo v desetih minutah. Zjutraj so jih pa naši vojaški specialci čakal vkopani. Čez noč so opravili premik vojske in orožja. Potem so pa reveži sam :eek: Sam ni prišlo v javnost. Videlo in vedelo se pa je.

Se mi je pa zdelo kr mal smešno, ko so po TV predvajal, kako je hrčkov policaj prepovedu snemanje. In na vprašanje naše novinarke "zakaj" se mi je zdelo da je en čas razmišljal kaj mu je un pa radijski zvezi naroču. In še, ko je novinarka vprašala kdaj dobiko odgovor (sej ne vem kakšn, ker mi je bilo vse skup šmešno), je Hrčkov policaj rekel "sad odmah". In novinarka čaka.... na ponovno vprašanje isti odgovor.... in ona čaka..... pol je pa hitr do avta šel, po nadaljna pokasnila, kaj ji mora povedat. In tako je skakal sem ter tja.

Ko so se pa naši razporedil ob cesti, je bila pa druga pesem. Sam še špejali so iza grmovja in :eek:

Samo s trdo roko jih treba prijet. Pa če se bodo kaj novega spomnli, se naj pa še naši. Enkrat mora bit konec takšnih dialogov policajev " Ste na ozemlju republike Slovenije. Odstranite se" Hrčkov policaj pa "Ne, sada ste u Hrvatskoj... Napustite ovaj teritorij". In tako do konca službe. Če bodo kamen vrgli prek meje, jim je treba vrniti dva. Pa naj razmislijo potem in se naučijo nekega reda in spoštovanja drugih narodov in podpisanih dogovorov.

To je samo moje mnenje. Imam pač čas, ker je takšno vreme.

Popravljeno . Popravil avro
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Teh peesdarij in bebavega cirkusa bo konec tisti in isti trenutek,

ko bosta obe strani zainteresirani za to in bosta rekli

"Dost je!" in "A sada je dosta!"

Dokler

bo pa to v interesu politikov .. bo pa tako kot je.

:yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmmm

:hmm:

sicer vem, da boste zdaj vsi skočili in mi začeli dokazovati, da sem nor

ampak bom vseeno napisow ..

glede na to, da cela bedarija traja že desetletje in več.

Kaj

pa če je to ostanek iz prejšnjih časow, ko je režim na vsak način rabil nekega sovražnika,

da je lahko dokazoval ogroženost sistema in uspešnost politične borbe proti "sovražnikom"

tako notranjim kot zunanjim. Če le teh trenutno ni bilo, so jih pa umetno ustvarjali in vodili

neke zlagane politične borbe ali "sodne" procese - skratka "vraga mamali na zid".

Tako

sta lahko obe strani ugotovili, da jim tako "nerešeno" obmejno vprašanje še kako

prow pride v predvolilnih bojih, ko lahko politiki narodu dokazujejo svojo

"odločnost" in "pokončno držo" do "sovražnikov" h katerim množično rinemo na morje,

kjer so gospodarski interesi tako prepleteni, da kak drastičen ukrep ne pride v poštev, kjer se

naši "sovragi" dnevno oskrbujejo in povezujejo z EU preko SLO ozemlja.

Sprašujem

se kako qrčevo prazna in dolgočasna bi bila ta predvolilna scena, če bi bila meja s hrčki

lepo urejena vsem v zadovoljstvo.

Le

kaj bi potem politiki imeli pokazati?

Zakaj in čemu bi se razburjala javnost?

Kaj bi pisali novinarji?

Kaj bi histerične napovedovale POPa delale med

poročili?

Bi si vrtale po nosu namesto, da s ksihti

"vsi bomo ta moment pocrkali" napihujejo zadeve do absurda?

Torej

spet ena mojih teorij politične zarote,

ki se meni vsekakor zdi možna - če že ne zelo verjetna.

:blush:

tole si pa dober napisu, skrbi me samo, koga bodo pa pol našl, ko bodo hrčki v EU

JANIH

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tole si pa dober napisu, skrbi me samo, koga bodo pa pol našl, ko bodo hrčki v EU

JANIH

kot vedno:

- malo jodlarje

- malo makaronarje

- malo kroatarje

pa

konec koncev, kot nam je naš dalajlama dokazow pred kratkim, ko je zakuhow tisto pizdarijo na Kosovu, da je cela Srbija skočila v luft .. sy je na Balkanu še dovolj mesa za te sorte žrtije

Popravljeno . Popravil Broj Jedan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Podobnik mi je vedno deloval nekako mlačno, samo z zadnjo izjavo ''Tu živijo slovenci od nekdaj,- to je slovensko ozemlje!'', si je pa nekako kar popravil vtis pri meni.

Bedna zlajnana politična floskula za mase, k še nasedajo na take & podobn(ikov)e drek-izjave. :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah ..

v navdušenju pisanja prejšnjega posta sem pozabil pravzaprv končno izdati, da sem na "index"- že doolgo prijavljen kot Zagrebčan in jim mešam šterne, da beboti nacistični ne vedo kdo jih zmerja in kaj se grem - huuda zabava ..

...ne najdem te, so te spet banali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tule se javno zahvaljujem vsem tistim Motosvetovcem, ki mi na indexu delajo družbo..

:OK:

Preveč trdo si jih prijel. Iz Hrčkov so postali papige in največ kaj spravijo iz sebe je Jebem ti (vstavi poljubnega člana familije). Srmačeki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne,

niso me še zbanali

:P

malo si oglej, Pero, kdo najbolj "lepo" opiše njihova brhka dekleta

:devil:

in jim razloži, zakaj jih Slovenke tako privlačijo ...

:blush: :blush: :blush: :blush:

:blush: :blush: :blush: :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!