Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 (popravljeno) :yes: evoga bedak je čiiiiiisto slučajno tule in čiiiiiisto slučajno opaziw. da sem omeniw njega in čiiiiiisto slučajno takoj odgovoril, da ne, ne, ne .. on pa ne (no sy nism čitov .. ampak tip je tako simpl predvidljiw) jebemti ampak ti si pa čisto zares usekan :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa kako je lahko en tak butelj a ti ni nerodno? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno September 22, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 :yes: evoga bedak je čiiisto slučajno tule in čiiisto slučajno opaziw jebemti ampak ti si pa čisto zares usekan :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa kako je lahko en tak butelj a ti ni nerodno? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 War!!!!!!!!!!! :OK: :yes: :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 War!!!!!!!!!!! :OK: :yes: :yes: B) :surrender: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 War!!!!!!!!!!! :OK: :yes: :yes: B) ni to War .. to postaja norišnica, kjer so zaprte vse razcepljene šerifovske osebnosti, tip ima pa namesto možganow v glavi kletko kjer vsi hitijo tipkati en za drugim v razmaku dveh minut :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 War!!!!!!!!!!! :OK: :yes: :yes: B) Ko greš v vojno se zavedaj, da je tvojo opremo izdelal najcenejši ponudnik!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Ko greš v vojno se zavedaj, da je tvojo opremo izdelal najcenejši ponudnik!!! :xx: pa res .. viš, to pa nisem pomisliw ys sm svojo kupiw pri ANNI-tu (zdaj je s firmo iz moje soseke prebegnil v Trzin) kje pa ti svojo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 :surrender: :yes: A predaja brez boja? Pa saj je sedaj par dni vladalo neko nenapisano premirje. Občinstvo pa čaka razplet in se zraven neizmerno zabava. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 A predaja brez boja? Pa saj je sedaj par dni vladalo neko nenapisano premirje. Občinstvo pa čaka razplet in se zraven neizmerno zabava. :grim dejdej .. kaki občinstvo .. zdaj smo doma ob pc-ju samo taki z majhnimi otroki, ki se odpravljajo na zasluženi počitek po dirkah na soncu .. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 kje pa ti svojo? Vsepovsod in potem sam sestavil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Vsepovsod in potem sam sestavil pridn :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 Gospod Jurij Korošec, povejte ponižnemu, kaj bo potrebno, da boste prenehali z žaljivkami na moj račun, na račun mojega očeta in se končno prenehali primitivno izražati??!! Ponižno vas sprašujem, gospod Korošec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 (no sy nism čitov .. :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Pa daj nehi lagat no..vse sem relativno prenesla..ta je pa lovska, da ne čitaš... (ekola, tvoji smajliji),,, :lol1: :lol1: :lol1: p.s.Dokaz ( da Ćitaš :P ) : že nekaj časa ne omenjaš pobruhanih pujs... jutri bo pa v vseh temah spet nekaj na to temo :P :D :OK: Predvidljiv obupan star mlahavec :grrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 ... bedak je ... ti si pa čisto zares usekan ... kako je lahko en tak butelj ... No pa se je zopet začelo. Uživajte vsi trije! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 No pa se je zopet začelo. Uživajte vsi trije! tole se ni začelo tule - bilo je prenešeno iz ene druge teme in zdaj jasno izgleda popolnoma brez vsake veze ampak sy vseen ps lep dan je za :photo: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 tole se ni začelo tule - bilo je prenešeno iz ene druge teme in zdaj jasno izgleda popolnoma brez vsake veze Ne samo da zgleda, tudi je popolnoma BV. Ne glede na to, kje se je začelo. Odletel bom na jug, pa pa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=SmLT2pfgFVM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Ja res je, zloben sem... In zelo ponosen na to... Se bolj pa sem zloben do ljudi brez osnovne kulture, ki morajo svoj nos vtikat povsod, samo zato, da so sami sebi pomembni (in seveda ostalim zoprni). Seveda ne morejo pa odgovorit na vprasanje, ki je postavljeno, ker tako ali tako ne vidijo dlje od svojega nosa in svoje pomembnosti. Ce ti smrdi cigarski dim, se zapri v svojo sobico in ne bo smrdelo - razen po tebi. Hudo si pameten. Hudo žaljiv. Verjetno pa v duši nesrečen človek. Hude frustracije, ki se izražajo kot agresija navzven, so zmeraj posledica hudih notranjih viharjev. Kaj te muči? Zakaj si žalosten? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Hudo si pameten. Hudo žaljiv. Verjetno pa v duši nesrečen človek. Hude frustracije, ki se izražajo kot agresija navzven, so zmeraj posledica hudih notranjih viharjev. Kaj te muči? Zakaj si žalosten? Oboje sem... Pameten izredno, zaljiv se bolj, ker mi je vseeno za ljudi. Tvoja razlaga moje zunanje agresije je zal cisto zgresena, ocitno si psihoanalitik. Ne verjemi vsem, kar v knjigah pise. Moja zunanja agresija izhaja iz vedenja, da se boljsi in bolj srecen od ostalih ljudi, ki mi ne sezejo do kolen. Tako, da mi ne rabis pomagati, ker mi ni kje. Jaz pa nocem nobenemu manjvrednejsemu od sebe, tako da ti tudi ne bom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Oboje sem... Pameten izredno, zaljiv se bolj, ker mi je vseeno za ljudi. Tvoja razlaga moje zunanje agresije je zal cisto zgresena, ocitno si psihoanalitik. Ne verjemi vsem, kar v knjigah pise. Moja zunanja agresija izhaja iz vedenja, da se boljsi in bolj srecen od ostalih ljudi, ki mi ne sezejo do kolen. Tako, da mi ne rabis pomagati, ker mi ni kje. Jaz pa nocem nobenemu manjvrednejsemu od sebe, tako da ti tudi ne bom. Tvoj tekst je dovolj zgovoren, da ne potrebuje komentarja. Lep dan ti želim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Evo mal oživljam :evilgrin: Torej: get it on! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 :unsure: :wacko: :yawn: :zzz: :yawn: :eek: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Tvoj tekst je dovolj zgovoren, da ne potrebuje komentarja. Lep dan ti želim. Vedno ga imam, ker si ga sam naredim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Vedno ga imam, ker si ga sam naredim. Še dobro, da imamo Slovenci sposobne, razgledane, verjetno si tudi lep, lepe ljudi v tujini, da skrbijo za zunanjo podobo naše lepe Slovenije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Še dobro, da imamo Slovenci sposobne, razgledane, verjetno si tudi lep, lepe ljudi v tujini, da skrbijo za zunanjo podobo naše lepe Slovenije. Vecina ljudi me res gleda v prsa, ker me ne more direktno v oci, sam to lahko tudi zaradi mojega ostrega pogleda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se