gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) Vecina ljudi me res gleda v prsa, ker me ne more direktno v oci, sam to lahko tudi zaradi mojega ostrega pogleda... Po moje, če bi tebe Hitler v živo videl, bi ugotovil, da so arijci v primerjavi s teboj pravi ničvredni izmečki. Kaj šele, če bi si prižgal cigaro? Izrezani Clark Gable v Vrtincu. Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Mogoče mu je pa res malenkost podoben. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Po moje, če bi tebe Hitler v živo videl, bi ugotovil, da so arijci v primerjavi s teboj pravi ničvredni izmečki. Kaj šele, če bi si prižgal cigaro? Izrezani Clark Gable v Vrtincu. A maš kej prot arijski rasi? Sicer pa me res zanima kakšnega si predstavljaš Eina :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 A maš kej prot arijski rasi? Nič učinkovitega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Po moje, če bi tebe Hitler v živo videl, bi ugotovil, da so arijci v primerjavi s teboj pravi ničvredni izmečki. Kaj šele, če bi si prižgal cigaro? Izrezani Clark Gable v Vrtincu. Poleg pa mimo. Clark je črnolas in zato niti malo podoben arijcu. In še ta njegov prijazni podrejeni nasmeh. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Clark je črnolas in zato niti malo podoben arijcu. In še ta njegov prijazni podrejeni nasmeh. :SS mene tudi Clark ne spominja na arijca.. Kvecjemu na kakega Laha,ki prodaja sladoled.. Pa malo je podoben (po brkih) enemu siptaru iz slascicarne :hmm: Bi odprli anketo? Ali je Clark Gable arijec ali ne? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 A maš kej prot arijski rasi? Sicer pa me res zanima kakšnega si predstavljaš Eina :lol1: Preveč zaraščenega... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 malo je podoben (po brkih) enemu siptaru iz slascicarne :hmm: Tistemu, ki mu ti nonštop gušiš za zastonj kremšnite pa limonado? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Tistemu, ki mu ti nonštop gušiš za zastonj kremšnite pa limonado? :? Ja.. pa ne da, bastard :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Kaj se pa tle dogaja? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 @Broj Jedan Eno krepko pa lohka še tle spustiš, je potem lakše :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Napizdiš koga, potem on napizdi tebe, potem se vmeša še en kup folka, ki pojma nima za kaj gre in je smisel te teme utemeljen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) Napizdiš koga, potem on napizdi tebe, potem se vmeša še en kup folka, ki pojma nima za kaj gre in je smisel te teme utemeljen :evilgrin: Pa dobr, KDO JE TEBE KEJ VPRASAL ???? :yea1: p.s.: a tkole? :P Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil Fresh_ales Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Ne, to je vprašanje na katerega ti lahko dam prav specifičen odogovor. Bolj prav bi bilo če bi napisal: "Dej ne seri pek ker pišeš v to temo samo za to, da nabijaš oziroma si dviguješ število postov, povedat pa tako ali tako ne znaš nič pametnega." Pa ne bi bilo daleč od resnice. Samo če bi kaj takšnega napisal bi mi bil dolžn ornk pirof. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Kaj se pa tle dogaja? :eek: Nič novega, wind že zdaj pri "Clarku" ne dobi zastonj kremšnit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Pa dobr, KDO JE TEBE KEJ VPRASAL ???? :yea1: p.s.: a tkole? :P Bedno, ampaq skuterista docela vredno :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Bedno, ampaq skuterista docela vredno :devil: Kaj? a zdej smo pa skcooteristi manj vredni kot motoristi? Hattori Hanzō, daj malo spusti svoj ego na realna tla... oboji smo na 2 kotaćih... torej smo na istem nivoju.... kubitura je pa pac... malenkost :grim In se zmer ne razumem, zakaj (ko sem imel motor) se motoristi med seboj pozdravljajo, motorist cloveka na scooterju pa ne pozdravi..... kaj, vam je to PDOčastjo? al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 @Broj Jedan Eno krepko pa lohka še tle spustiš, je potem lakše :grim .. usi u 3PMgrozneodvratnosmrdeče .. kapa mislte da ste, da se tukile duvate .. usepobit .. noževn pa čreva na plot .. :blush: ........... ali si to misliw :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Kaj? a zdej smo pa skcooteristi manj vredni kot motoristi? Hattori Hanzō, daj malo spusti svoj ego na realna tla... oboji smo na 2 kotaćih... torej smo na istem nivoju.... kubitura je pa pac... malenkost :grim In se zmer ne razumem, zakaj (ko sem imel motor) se motoristi med seboj pozdravljajo, motorist cloveka na scooterju pa ne pozdravi..... kaj, vam je to PDOčastjo? al kaj? To je poposledica tistih cajtov, ko so oni s tamalimi še po pločnikih vozil :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Kaj? a zdej smo pa skcooteristi manj vredni kot motoristi?... jada jada jada... Anubis ima popolnoma prav: ...Res pa je, da vsak najde izgovor za kak svoj deficit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 .. usi u 3PMgrozneodvratnosmrdeče .. kapa mislte da ste, da se tukile duvate .. usepobit .. noževn pa čreva na plot .. :blush: ........... ali si to misliw :rolleyes: Vidm da si taprav partizan :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Vidm da si taprav partizan :grim :OK: sigurno je motorist..... Grem stavt, da ce bi bil scooterist, nebi bil delezen tega... Pjtesevsikpmalornksolitpafinoskuzlatdabostepollazjedihal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :SS V tej temi zaznavam potrebo po povečanju IQ-ja nadpovprečno velikemu številu osebkov in podpovprečnim motoristom!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 :SS V tej temi zaznavam potrebo po povečanju IQ-ja nadpovprečno velikemu številu osebkov in podpovprečnim motoristom!!! Pejt ti drugam pametovat, tle je warzoone! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se