SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Visoko razviti intelektualni um, naj vam sporočam, da bo tale bitka trajala še kako leto ali dve, ampak kaj ko vas takrat ne bo več med nami... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 takihle subintiligentnih osebkov res nima smisla napadati :OK: tkole.. zdele si pa mene pošteno razpizdil..... no, kap me ne bo, samo mi je skrajno idiotsko, da na tem forumu parim osebkom praviš subinteligentni osebki itd........ in da se s takimi ne misliš meniti, a po drugi strani se pa meniš z resnično subinteligentnimi osebki na hrvaškem forumu.... da nimaš ti malo od vsega razburjanja že malo stvari in realnost pomešane?? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Pa ne mu to delat noooooo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Pa ne mu tega delat noooooo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) pa glih zdej, ko ti je kraljica priskočila na pomoč :hmm: Zmaga je dokončna in nepreklicna - vojne nima smisla vleči brez vzroka, ker potem najebejo samo civili :lol1: pupek umiri se .. pošlji "kraljici" en PM .. zaradi mene lahko tudi njo pošlješ v PM, pejt na en đoging in se lepoooo imej :wub: ys Popravljeno September 16, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Mate prav, pupa. Lahko bi vedela :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Kraljica je Brojeva izbranka... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Kraljica je Brojeva izbranka... :devil: misli si............ ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Manu, kaj pa ko bi šla z Kraljico na čajčija?? :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 tkole.. zdele si pa mene pošteno razpizdil..... no, kap me ne bo, samo mi je skrajno idiotsko, da na tem forumu parim osebkom praviš subinteligentni osebki itd........ in da se s takimi ne misliš meniti, a po drugi strani se pa meniš z resnično subinteligentnimi osebki na hrvaškem forumu.... da nimaš ti malo od vsega razburjanja že malo stvari in realnost pomešane?? :angry: pupek .. glavo v mrzo vodo - to ti bo zelo pomagalo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 pupek .. glavo v mrzo vodo - to ti bo zelo pomagalo :OK: hmmm najbolj bi pomagalo, če bi ti enkrat nehal bedarije pisati... ampak bom verjetno jaz prej do mrzle vode prišla ja...... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Oprostite, zakaj bi pa oseba Manu z mano hodila na čaj? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 pupek .. glavo v mrzo vodo - to ti bo zelo pomagalo :OK: Če ne, te bo dal na ignore!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 6 članov prebira to temo (Gostov: 1 in Anonimnih uporabnikov: 0) člani (5): Manu, pupa, Broj Jedan, Kraljica, ZEKKO Ej, ma kaj vam je..... lih da se men še s tem ukvarjat.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 misli si............ ;) no, vidiš .. zato jim pravim "subinitiligentni osebki" .. sedaj pa glavo nazaj v vodo :P hecam se, ne bit huda , sy si ti čist fest punca samo, če se ne bi toliko zavzemala za subinitiligentni d el forumske populacije, katerega pokonci drži le hudobija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Oprostite, zakaj bi pa oseba Manu z mano hodila na čaj? :blink: Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči, Čajči!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 aha, to pa mogoče :) samo povedati mi je treba lepo in počasi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 no, vidiš .. zato jim pravim "subinitiligentni osebki" .. sedaj pa glavo nazaj v vodo :P hecam se, ne bit huda , sy si ti čist fest punca samo, če se ne bi toliko zavzemala za subinitiligentni d el forumske populacije, katerega pokonci drži le hudobija oprosti 1 ampak velikokrat imajo prav....... ker ga res biksaš in predvsem si pol žaljivk in imaš ogromno predsodkov in nasplošno si grumpy old man in ne veš vedno vsega in nimaš vedno prav in ne moreš pričakovati, da se bodo vedno vsi s tabo strinjali....... basta! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 ... ne moreš pričakovati, da se bodo vedno vsi s tabo strinjali....... basta! :angry: tega sploh nikoli nisem pričakovaw, tako kot to pričakuješ ti. Predvsem pa mislim, da zmerljivke, katere uporabljaš za to da braniš bebologe in bebologinje motomarsa kažejo na to, da si imela glavo premalo časa v mrzli vodi. Lepo prosim vzemi cevko za dihanje in vztrajaj kolikor moreš .. No, daj no, Pupek .. ubogey, sy ti sam dobro hočem! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 tega sploh nikoli nisem pričakovaw, tako kot to pričakuješ ti. Predvsem pa mislim, da zmerljivke, katere uporabljaš za to da braniš bebologe in bebologinje motomarsa kažejo na to, da si imela glavo premalo časa v mrzli vodi. Lepo prosim vzemi cevko za dihanje in vztrajaj kolikor moreš .. No, daj no, Pupek .. ubogey, sy ti sam dobro hočem! :yes: a lahko nehaš biti pokroviteljski?? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 grumpy old man Also he is ugly... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Also he is ugly... :grim In kako veš :hmm: :hmm: :hmm: .......sta bila skupaj na čajčiju :naughty: O:-) O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 In kako veš :hmm: :hmm: :hmm: .......sta bila skupaj na čajčiju :naughty: O:-) O:-) O:-) O:-) :grrr :grrr :grrr Skydancer je bil in mi po PM povedal, da je Brojevo sliko dal v profil. :grim :grim :grim Medtem sem se pa sam zabaval z Kraljico. :devil: In ženska je čist divja. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 :grrr :grrr :grrr Skydancer je bil in mi po PM povedal, da je Brojevo sliko dal v profil. :grim :grim :grim Medtem sem se pa sam zabaval z Kraljico. :devil: In ženska je čist divja. :grim ItaQ.....ob takem dedcu........grize k hudič, kaj........ Morda jo je pa samo odlično streniral......kdo bi vedel, česa vse je sposoben......po moje ni zastonj broj 1 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 a lahko nehaš biti pokroviteljski?? :glare: Zakaj? Če mi pa tvoji postki delujejo, kot da imaš 15 let, srček moj? ItaQ.....ob takem dedcu........grize k hudič, kaj........ Morda jo je pa samo odlično streniral......kdo bi vedel, česa vse je sposoben......po moje ni zastonj broj 1 :devil: On je imew v mislih tole forumsko manualno "kraljico". Fant ima nedvomno izbran okus ni kaj. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se