Wobewt Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Torej dva. :smoke: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ah no, med rad jo slišiš in rad jo pišem, je weliika razlika, kot si že zgoraj napisow. :K Mnogo daješ na mnenje drugih moških. Kaj mi to pove o tebi?! :grim :grim samo to, da sem popolnoma zadovoljen in nimam nobenih osebnih ovir v komunikaciji kot, recimo ti .. a je to naenkrat narobe, al kaj? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Daj tri. Pa pridi na čaj k nam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Enačba: Jurij Korošec=Broj Jedan=Ježevec(RTV Slo forum)= javni nestrpnež do homoseksualcev=latentni gay Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) Torej dva. :smoke: :smoke: tnx - izredno prijazno od tebe :smoke: kukopa kej drgač - velik rišeš? Popravljeno September 16, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 :smoke: I ja prijatelju, odoh na jednu. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 tnx - izredno prijazno od tebe :smoke: kukopa kej drgač - velik rišeš? Daj, nehajva se ukvarjat z njimi. Pridi iz ta zgornje sobe pa pojdiva gledat en film. Na POP tv je se mi zdi en družinski. :) A ti travo kadiš? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ampak, po drugi strani pa ne vem, zakaj ti gre šerif na jetra... G. Šerif bluzi v tematikah o katerih, evidentno, nima najmanjšega pojma. Npr. v "Peticiji proti lovcem". Pa ne gre mi na jetra, zato je potrebno malo več. Kkšen pirček, npr.... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 uhuh .. sem skoraj pozabiw omeniti manualna kraljica je seveda na ignore in se trudi u 3 perofske :lol1: če bo tako pridna naprej, bom imel kamlu zeloo dolgo listo :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 V NAPAD!!!!! P.S.: Samo naj mi prosim kdo razloži kdo je sploh na keri strani in po kakih pravilih potek boj (ali pač mesarsko klanje)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Men pa moj ne verjame, da sem res jaz. Me ja dal na ignor. :? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jimmy Trivette Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Enačba: Jurij Korošec=Broj Jedan=Ježevec(RTV Slo forum)= javni nestrpnež do homoseksualcev=latentni gay Ulalalalaalalalaalaalalaalala!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) G. Šerif bluzi v tematikah o katerih, evidentno, nima najmanjšega pojma. Npr. v "Peticiji proti lovcem". Pa ne gre mi na jetra, zato je potrebno malo več. Kkšen pirček, npr.... B) Beri, kaj Šerif bluzi in kaj ne. Neosnovane trditve. Ampak hey, BMK!!! :grim Popravljeno September 16, 2006. Popravil SHERIFF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ulalalalaalalalaalaalalaalala!!! :devil: vedno bolj si mi všeć... :OK: :OK: :OK: pa ne verjemi brojćiću....sploh nisem pujsa pokozlana... :naughty: :naughty: sam jezi ga :D :P :OK: :grrr :grim p.s. šerif:upam, da te nidal jimmy na ignor in da tole bereš---- :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ampak hey, BMK!!! :grim Seveda, verjamem na besedo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Pomoje se bo Broj obesil. Berem ta RTV Slo forum(Ježevec). In tip je moten, ni kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Ah dejta no...se zarad enga starca z Woodstoka kregat :angry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jimmy Trivette Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Pomoje se bo Broj obesil. Berem ta RTV Slo forum(Ježevec). In tip je moten, ni kaj. Domača naloga 10, bejbi. :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 A bo zaleglo? Dajte vsi takoj v motosfetovo pivnico, da častim rundo. Se morajo zgleda vsi malo ohladit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 gangica...ti si prow en pacifist...tko da veš!!! :angry: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Če pa je bla tolk luštkana rožica zraven, da se nisem mogel upreti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jimmy Trivette Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 (popravljeno) Enačba: Jurij Korošec=Broj Jedan=Ježevec(RTV Slo forum)= javni nestrpnež do homoseksualcev=latentni gay I sad čovjek treba bocu rakije i šteku Boss Silver, da se propuši i škuša zaboraviti ove činjenice! :grim Popravljeno September 16, 2006. Popravil Jimmy Trivette Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Pomoje se bo Broj obesil. Berem ta RTV Slo forum(Ježevec). In tip je moten, ni kaj. Link !!!!!! A se bo javno????? Obesil mislim Koj prnesem foteljčič v prvo vrsto....tega ne gre zamuditi. Pa še za copranje bom kako koristno sestavino dobil :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno September 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2006 Link Ježevec(Broj Jedan) Preberite vse. Kar lepo sliko o človeku ustvari napisano. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kraljica Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 A pa si ti to prepričan, da je res on? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se