motoristicar Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 LP sem zacetni motorist, ravnokar sem opravil izpit za 50 ccm in razmisljam o nabavi novega motorja....ogledoval sem si ze http://www.skuter-quad.si/2005modeli/Skuterji.htm kymco super-9 50 ccm, ce ma kdo kksn predlog prosim posta. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Drummer Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Hmm Zgleda kr dobro, pa tudi cena je zmerna :) Če si pripravljen dati kakšnih 100.000sit več, lahko dobiš že novo Yamaho Aerox ali pa kakšnega SpeedFighta2 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 HUD je HUD! :OK: Sam to so kitajčki pa tayvančki delal, :lol1: Poglej si se ksne CPI-je, podobni so sam mal dl so na tržišču, deli(motorja) pa cena so pa skor isti, tko da sam obliko zberes. :OK: ajde :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se