pegaso Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 [ste sami taki, delat pa ne nardit. No, no mene kar ven vzem! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Vidim, da sva si kar blizu...... :!: :!: :!: Dejstvo je da vsak spada v svoj okoliš :!: :!: :!: Vsako mešanje lahko privede do spakedrank...........( kakšna beseda....nič bolj pametnega mi ne pade na bučo ....morm dat dol čelado). Glede že omenjenih...čefurjev......... Lahko smo prijatelji,..............vendar ne........dokler so tu...... Glede tega se ne bi mogel bolj strinjati s teboj ... saj s tem ne mislim preseljevanja narodov hehe, jaz sem mislil vkljucevanje v zahodnoevropske tokove, da ne pademo nazaj v balkanski kotel. EU skratka. Saj ima vse svoje meje in povsod se da zascititi svoje interese ... globalizacija = amerikanizacija ne hvala :!: :!: :!: Motis se, to ni isto ... ceprav heh, americani, to je sirok pojem, vsi se zezamo kako so zabiti, ampak pac, v vsaki skupini se IQ porazdeljuje po gaussovi zvoncnici in v doloceni masi ljudi dobis pac vse, in ko mas dovolj velik potencial, se da s tem tudi kaj narediti, space shuttle recimo :lol: Ne vem pa, ce se zenske zavedajo, da zaradi ameriskega vesoljskega programa posodo lazje cistijo (teflon) :wink: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Poglejte našga g. dr. Zadnikarja, ki naokoli nosi majice z angleškimi motivi????????????????????' Kaj zamujam ... kdo je ta g. dr. Zadnikar? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Vidim, da sva si kar blizu...... :!: :!: :!: Dejstvo je da vsak spada v svoj okoliš :!: :!: :!: Vsako mešanje lahko privede do spakedrank...........( kakšna beseda....nič bolj pametnega mi ne pade na bučo ....morm dat dol čelado). Glede že omenjenih...čefurjev......... Lahko smo prijatelji,..............vendar ne........dokler so tu...... Glede tega se ne bi mogel bolj strinjati s teboj ... saj s tem ne mislim preseljevanja narodov hehe, jaz sem mislil vkljucevanje v zahodnoevropske tokove, da ne pademo nazaj v balkanski kotel. EU skratka. Saj ima vse svoje meje in povsod se da zascititi svoje interese ... globalizacija = amerikanizacija ne hvala :!: :!: :!: Motis se, to ni isto ... ceprav heh, americani, to je sirok pojem, vsi se zezamo kako so zabiti, ampak pac, v vsaki skupini se IQ porazdeljuje po gaussovi zvoncnici in v doloceni masi ljudi dobis pac vse, in ko mas dovolj velik potencial, se da s tem tudi kaj narediti, space shuttle recimo :lol: Ne vem pa, ce se zenske zavedajo, da zaradi ameriskega vesoljskega programa posodo lazje cistijo (teflon) :wink: :lol: :lol: :lol: ......brez zamere,ampak a ne bi malo bolje razmislil o svojih trditvah.......mislim, da se krepko motiš in pod prvo in pod drugo trditvijo....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Kaj zamujam ... kdo je ta g. dr. Zadnikar? :) darij,anti-globalist,prfoks na filozofski,clan RWMC in srecni "ata" najdenega bemfla.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 ......brez zamere,ampak a ne bi malo bolje razmislil o svojih trditvah.......mislim, da se krepko motiš in pod prvo in pod drugo trditvijo....... Eh, kaj bi zameril :wink: Ampak trditev je vec, ne vem kaj mislis ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se