BEliEVER Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Sem iskal če je kje morda že tema samo na ta motor. Priznajmo da ta motor poganja kar nekaj jeklenih konjičkev... Drugače pa sm na nekem italijanskem forumu zasledil nov model am6 motorja in sicer s cpi-jem... http://www.50ntini.com/forum/ftopic9989.php Seveda pa so v tej temi dobrodošle tudi vse možne predelave na tem motorju in pa podatki o samem razvoju od am3 naprej... LP Ok, bom kar jast postavu nekaj vprašanj ker nujno rabim odgovor... če lahko kdo pove čim več prodajaln kjer bi bilo možno kupiti am6 mašino po dosti ugodnih cenah!? Namreč italijani nimajo nobene pametne trgovine na spletu ali pa pač ne najdem, avstrijci so čudni in se ne da nič zment z njimi itd... Kakšne pa se vam zdijo najboljše predelave tega motorja? mogoče kakšne razlike med 70cc, 75cc, 80cc, 85cc in 90cc cilindri ki pašejo na to mašino...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 razlike so v konjih- navoru-koncni-pospeskih ipd. pac odvisno kaj hoces.. pomoje se am6 pri nas neda kupiti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Če te zanima,če se da pri nas AM6 kupit poklič na Delta - Team pa praši kje v Sloveniji bi jo lahko dobu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) Morm pohvalt da so zlo prjazni v delta-teamu ampak pomagal mi niso pa prov nč. Ne vejo kje bi lahko dobu, ne vejo al paše notr, lahko mi jo pa sicer zrihtajo sam bo prbližn tok kot nov motor tko da je pri tem 950EUR še vedno kr dobra izbira! Uglavnem vidm da se to mašino zlooo težko dobi!!! A mogoče kdo kej ve kdaj pride tista ta nova vn k sm dal link zgoraj? p.s.: a kdo pozna kakega mehanika k se že od nekdaj ukvarja s temi motorji pa bi mogoče vedel koliko so se dejansko spremenili nosilci mašine na apriliji rs50 od letnika 1995 pa do danes ali pa koliko se je spremenila zunanja podoba same mašine (v smislu če ima še vedno enako postavljene luknje za pritrditev na okvir motorja)? LP --> "A new am6 engine will cost you Ł1682.00.will have to sort price for postage out" - evo tole je bil odgovor ene prodajalne iz Anglije! A so res lahko tok velke razlike med cenam??? -slovenija: nova am6 okol 600k/700k sit -anglija: nova am6 okol 600k sit +poštnina -nemčija: nova mašina 230k sit + 35EUR poštnina -italija: NI ODGOVORA!!! Morda še kdo ve iz kod drugje? Evo, ena slikca hm-jevga am6 motorj... Mislite da je za kaj? Specifikacije: Motore: Monocilindrico 2 Tempi Raffreddamento: A liquido Alesaggio e Corsa:40,3 x 39 mm. Cilindrata: 49,7 cm3 Rapporto Compressione: 12 : 1 Aspirazione: Lamellare nel carter Carburatore: Dell'Orto PHBN 16 Carburante:Benzina con lubrificazione separata Accensione: Elettronica Avviamento: Elettrico + Kick starter Frizione:A dischi multipli in bagno d'olio Trasmissione Primaria:Ingranaggi denti elicoidali Trasmissione Finale: Catena 1/2 x 5/16 Cambio: 6 rapporti http://img109.exs.cx/img109/6695/derapage_six_dettagli.jpg p.s.: Zgleda da ima elektro in kik zaganjač! Moja trenutna ponudna cena je 1100EUR (pa zraven dobim še hladilnik!) Pride me pa približno 100EUR več kot tista iz nemčije! še en slika-tuki je mašina še malce bolj vidna! http://www.ultramotard.com/bb/album_pic.php?pic_id=5573 Popravljeno September 21, 2006. Popravil BEliEVER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 ej samo ne vrjamem da ti to pase v motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 sem primerju mal svojo mašino am3 pa tole tko mal po slikcahpa mi zgledata precej enaki! Tko da mislm da more pasat-upam... sam osebno še ne vem a bi dal to notr al uno iz nemčije?!?!?ž Bi mi kdo slučajno rad kaj predlagu :D ? Prooooooosim povejtemi mi če je ta hm mašina uredu!!!! REsno jo mislim vzeti ker dobim zraven še izpuh!!!! HVALA!!! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 pomoje da je kul ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno September 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2006 aja prišlo je do pomte-mašina katero bom vrjetno nabavil je competition izvedba in ima samo kik šterter! Se lahko elektro štarter samo doda potem? DA bi ga dal iz stare mašine v novo recimo?? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno September 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2006 Zdravo, evo zdej vas pa res lepo prosim če se da vsaj enmu eno plastiko dol vzet pa mi pomer razdalje med nosilci-dons sm bil pr mehaniku pa je bil motor sicer ne ravno dobro dostopen pa sm bolj na približno zmeru ampak grem lahko še enkrat če bom le dobil kake mere od katerega novejšega letnik (novejši kot je boljše je!) Prosim zmerite tudi vi ki imate TZR in vsi ki imate am6 mašino da vidim če so mere enake... spodaj pa prilagam sliko moje mašine in mere [attachmentid=82747] Če kdo ne vidi ali ne zna prebrati mer so tukaj še enkrat napisane: - rdeča: 27cm ali 28cm (tam nekje) - zelena: 14,5cm (ta je precej točna) - modra: 26cm (tam nekje) Hvala LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se