Skoči na vsebino

Brisanje tem v Kr´neki

Ice

Se naj teme v Kr´neki po 30 dneh izbrisejo?  

2 članov je glasovalo

1. 1.

• Da
      25
    • Ne
      27

Priporočene objave

HOTSCHKO predlaga:

:idea: Sploh pa predlagam, da se vse teme v forumih čvekanje po 30 dneh neaktivnosti enostavno izbrišejo, saj ne prinašajo nobene zgodovinsko-arhivske vrednosti. IN, glede na to, da se posti sedaj tudi odštevajo bomo vidli, kdo bo največ zgubil :twisted: :wink: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HOTSCHKO predlaga:

:idea: Sploh pa predlagam, da se vse teme v forumih čvekanje po 30 dneh neaktivnosti enostavno izbrišejo, saj ne prinašajo nobene zgodovinsko-arhivske vrednosti. IN, glede na to, da se posti sedaj tudi odštevajo bomo vidli, kdo bo največ zgubil :twisted: :wink: :lol:

Zelo za. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neaktivna tema iz ČVEKANJA je po 30-ih dnevih več kot zrela za odstrel, .... če je pa kdo tok navezan na njo bo pa že poskrbu da se bo not kaj dogajal. :twisted: :P :P :shock: :twisted: :roll: :oops: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa ne samo v Kr'Neki ampak tudi v Politiziranje in predvsem Ljubezen, ter vseh ostalih "čvekalnih" forumih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa ne samo v Kr'Neki ampak tudi v Politiziranje in predvsem Ljubezen, ter vseh ostalih "čvekalnih" forumih.

Sem še vedno za, ... BRIŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brisi vse... pa ajd vse na novo... :twisted: :wink: :wink: :P (naevoenpostzaodstrel)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....Moze, ce zrihtate, da se tut št. postov ne bo brisalo obenem....

Pol smo lohka skoz na istem št., kakšni pa lohka padejo npr. iz vseveda na uporabnika.... :cry:

Zrihtat pa brisat!!!!!!!! :D :D 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....Moze, ce zrihtate, da se tut št. postov ne bo brisalo obenem....

Ni variante, ko se objava izbriše, pade tudi število objav pri uporabniku. Simpl kot bel kruh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kar je starejše od 30 dni brisat. Lahko bi pa ostale standardne teme (med motocikli npr: Transalp, monster, cbr 600, bandit..., da se nebi vsakih pol leta nekdo spomnil za kakšno vprašanje o cbr-ki) tudi če nebi bilo objav 30 dni.

Sicer pa ne vem zakaj se vam gre za veliko šr. objavljenih postov. Zvezdice pa polže smo v mali šoli dobival. Meni se dosti večji car foruma zdi tisti ki kaj konkretnega napiše, kot pa tisti ki samo klanfa. Jaz dosti klanfam, zato mi lahko poste brišete po mirni volji.

Lp, Onim

p.s. a grejo številke tudi pod nulo, npr.: -12 postov? :lol:

p.p.s. pa da ne bojo carji užaljeni, car je edino ime, ki sem ga v kontekstu lahko uporabil - Mea culpa :black:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Agreed. fire at will! :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem za. Pa sej ne bluzimo tuki zato, da poste nabiramo (vsaj jaz ne). Pač naj se vsak zaveda, da če bo kaj napisal v krneki, ljubezen ipd., da ne bo za to imel nič postov več. Al pa če se posti, napisani v omenjenih ''čvekalnih'' forumih enostavno ne štejejo. Če se to da uštimat, bodo pa že strokovnjaki vedli (NOISE?).

Psihološko pa drugam prestavit :D .

ROCKY-ja bom pa že jaz vsake tolk časa spomnil oz. vprašal, če je že pozabil na ogled vinske kleti v MB :wink: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja kar je starejše od 30 dni brisat. Lahko bi pa ostale standardne teme (med motocikli npr: Transalp, monster, cbr 600, bandit..., da se nebi vsakih pol leta nekdo spomnil za kakšno vprašanje o cbr-ki) tudi če nebi bilo objav 30 dni.

Saj Ice je napisal TEME V KR'NEKI in ne TEME NA CELEM FORUMU.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zbrisati 3/4 postov da bo malo bolj pregledno, ker itak to počasi postaja eno smetišče razen redkih izjem, seveda tudi štetje postov posametniku. ne samo v kr neki ampak POVSOD.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zbrisati 3/4 postov da bo malo bolj pregledno, ker itak to počasi postaja eno smetišče razen redkih izjem, seveda tudi štetje postov posametniku. ne samo v kr neki ampak POVSOD.

:P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brisat!

Ker je ful dosti "brezveznih" tem, pa koga sploh zanimajo cez eno leto kako se nekdo krega , pa obtozuje na forumu.

Brisat!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HOTSCHKO predlaga:

:idea: Sploh pa predlagam, da se vse teme v forumih čvekanje po 30 dneh neaktivnosti enostavno izbrišejo, saj ne prinašajo nobene zgodovinsko-arhivske vrednosti. IN, glede na to, da se posti sedaj tudi odštevajo bomo vidli, kdo bo največ zgubil  :twisted:   :wink:  :lol:

brisat :lol:

..sicer pa je za čvekanje itak chat...ko ga bodo enkrat spet usposobl :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za vsak post, ki se avtorju briše, predlagam, da se mu število postov poveča za 7. :P :P :wink: :idea: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za vsak post, ki se avtorju briše, predlagam, da se mu število postov poveča za 7.  :P  :P  :wink:  :idea:  :idea:

...če se pa brišejo neumnosti pa naj se zmanjša za faktor 3 :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ne vsega brisat. Vsaj vici lahko ostanejo, pa tud kej druzga bi se našlo kdaj zunimivga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!