kekec III Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Dobro jutro. Iščem kandidate, ki bi se mi pridružili v posebnem shujševalnem programu s pomočjo kolesarjenja. Vsak dan bi prevozili približno 10 kilometrov - kar sicer ni veliko, ampak nekje je treba začeti. Prijatelji so vedno dobrodošli... Če te zanima, si poglej priloženo sliko!
Zdrawc Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Name ne pozabit :grrr Kdaj štartamo :hmm: B)
Pervy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 a bomo meli tudi ekipne majčke???? :whistle: edino modifikacija vozila na dva soda bo potrebna glede na razkol med kolesarji, ki gremo na zeleni bencin in tistimi na rdečem kurilnem olju :devil:
hrčo Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Se vam še jaz pridružim, da ne boste sami dedci .... pa jaz sem na rdeči strani :grim
imlakar Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 Tukaj sem pa tud jaz zraven :kva2: To je točno to, kar sem iskal za mojo shujševalno :grim
bandy Objavljeno September 21, 2006 Opozori Objavljeno September 21, 2006 jaz bi sam pol me pa ne bo več videt od hujšaja
bmw Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Se vam še jaz pridružim, da ne boste sami dedci .... pa jaz sem na rdeči strani :grim u,jeba....a ti nisi dec??????????.....fak.......pa saj sem te slišal smrčati.......... :whistle:
hrčo Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 BMW - tisto je prdela ... ;) Ti že veš, k si bil zravn :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se