Nagaya Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 (popravljeno) če koga zanima... tek za upanje 7. oktobra ob 10. uri bo v ljubljanskem Tivoliju organiziran »Tek za upanje« katerega namen je nakup CT – tomografije za zgodnje odkrivanje raka na dojki. Organizator dogodka je neprofitno Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna, glavni sponzor dogodka pa kozmetika Avon. S prispevkom – štartnino 1000 SIT na tem dogodku prispevamo k nakupu CT-ja za zgodnje odkrivanje raka dojk. Popravljeno September 22, 2006. Popravil Nagaya
kekec III Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 če koga zanima... tek za upanje ..pridem...
Hanzi Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 Sem bil včeraj prvič na Rožniku - z biciklom. KO sem jo ucvrl proti Šiški, sem v nekem globokem prekopu ceste zgubil kresničke med špicami. Je kar tam ostalo, mi je uspelo še le pred Celovško "ustavit" :devil: No sedaj moram pa kresničke kupit in ne bo nič s tekom :rolleyes: No v vsakem primeru mi bo rožnik nekaj "denarja "pobral. :hmm: Malo bolj resno- ne morem laufat, tist vikend imam :whistle: , pa še lahko se zgodi, da bom v ustanovi kamor bodo namestili CT - no v neposredni bližini :whistle: z podobnim poslanstvom :closedeyes:
simonsi Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 če koga zanima... tek za upanje Hm, kako pa zgleda in deluje tale CT za dojke? Mal sumljivo se tole sliši. :hmm:
Anubis Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 Hm, kako pa zgleda in deluje tale CT za dojke? Mal sumljivo se tole sliši. :hmm: Če ne veš, ne boli. :slap:
simonsi Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 Podrobno poznam delovanje CT-ja. V na predavanjih se nič ne spomnim, da bi omenjali CT kot način zgodnjega odkrivanja raka na dojki. Nasprotno, CT je zelo obremenilen za pacienta, ker povzroča relativno visoke doze, v primerjavi z drugimi RTG preiskavami. Še vedno je najbolj priljubljena in razširjena mamografija. Zato me zanima kakšen poseben CT je to da kljub slabši ločljivosti od klasične radiografije lahko odkriva recimo mikrokalcinacije, ki so še na filmu težko opazne. :)
Nagaya Objavljeno September 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2006 se mi zdi da je bila zarota razkrita v vsej svoji svinjsko nečisti podobi. kdo pa sploh danes rabi CT anyway :zzz: gremo raje pit :yea1: :kva2:
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Podrobno poznam delovanje CT-ja. V na predavanjih se nič ne spomnim, da bi omenjali CT kot način zgodnjega odkrivanja raka na dojki. Nasprotno, CT je zelo obremenilen za pacienta, ker povzroča relativno visoke doze, v primerjavi z drugimi RTG preiskavami. Še vedno je najbolj priljubljena in razširjena mamografija. Zato me zanima kakšen poseben CT je to da kljub slabši ločljivosti od klasične radiografije lahko odkriva recimo mikrokalcinacije, ki so še na filmu težko opazne. :) Poleg tega bojda eden od tisočih ljudi, ki so deležni pregleda s CT, zaradi tega razvije rakavo obolenje.
ton Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Hm, ne vem zakaj se potem tek ne imenuje "Tek za CT", ali bojo z denarjem kupovali upanje??? .)
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Hm, ne vem zakaj se potem tek ne imenuje "Tek za CT", ali bojo z denarjem kupovali upanje??? .) Zakaj pa ne!
klimbra Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Hm, ne vem zakaj se potem tek ne imenuje "Tek za CT", ali bojo z denarjem kupovali upanje??? .) Pizda.....kok si zaplankan :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ton Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Klimbra, nisem nič slabega mislil he, he. Jeza, slaba volja pa škodi....Jurja jim pa nakažem brez da grem v LJ in tekam gor in dol.
Nagaya Objavljeno September 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2006 Poleg tega bojda eden od tisočih ljudi, ki so deležni pregleda s CT, zaradi tega razvije rakavo obolenje. vsak 500ti pa si zvije gleženj v dveh letih po pregledu.... vsak 10. je tečen in ima prebavne motnje... in prav vsak ima zjutraj ko zeha luknjo v glavi..... tek zato, da je združeno prijetno s koristnim - če slučajno še ni pronicalo na dan :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se