Skoči na vsebino

Stabilnost na majhnih kolesih

Matic7

Priporočene objave

ta tema tudi mene zanima, zato sem si jo bolj podrobno prebral. čez zimo bo verjetno spet motor v hiši, vendar nekako oklevam, kaj bi si privoščil. seveda je budget omejen. :) zanimajo pa me tudi maxi skuterji. prej sem mel samo motorje (suzuki tl, sv, cagiva...)

me pa zanima, ker pač nisem športnik, bolj lagodna vožnja, izletna :OK: (cestni enduro, naked, sportturing, maxi skuter?! )

bral sem teste za tmax 500 in gilero nexus n sem bil prijetno presenečen. vozne lastnosti podobne kot na motorju le z več udobja in vetrne zaščite. kako pa je glede okretnosti in potovalne hitrosti teh dvokolesnikov?

LP

Seb

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ta tema tudi mene zanima, zato sem si jo bolj podrobno prebral. čez zimo bo verjetno spet motor v hiši, vendar nekako oklevam, kaj bi si privoščil. seveda je budget omejen. :) zanimajo pa me tudi maxi skuterji. prej sem mel samo motorje (suzuki tl, sv, cagiva...)

me pa zanima, ker pač nisem športnik, bolj lagodna vožnja, izletna :OK: (cestni enduro, naked, sportturing, maxi skuter?! )

bral sem teste za tmax 500 in gilero nexus n sem bil prijetno presenečen. vozne lastnosti podobne kot na motorju le z več udobja in vetrne zaščite. kako pa je glede okretnosti in potovalne hitrosti teh dvokolesnikov?

LP

Seb

Pojdi v temo Moj maxiskuter. Tam boš zvedel kar nekaj; eden izmed uporabnikov vozi nexusa.

Maxiji so drugače "zelo" okretni, potovalna in končna hitrost pa je odvisna od motorja (400-500ccm), ampak večina maxijev brez problema drži 130-140km/h, tudi pospeški so do te hitrosti zadovoljivi.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!