SuzyRider Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ta tema tudi mene zanima, zato sem si jo bolj podrobno prebral. čez zimo bo verjetno spet motor v hiši, vendar nekako oklevam, kaj bi si privoščil. seveda je budget omejen. :) zanimajo pa me tudi maxi skuterji. prej sem mel samo motorje (suzuki tl, sv, cagiva...) me pa zanima, ker pač nisem športnik, bolj lagodna vožnja, izletna :OK: (cestni enduro, naked, sportturing, maxi skuter?! ) bral sem teste za tmax 500 in gilero nexus n sem bil prijetno presenečen. vozne lastnosti podobne kot na motorju le z več udobja in vetrne zaščite. kako pa je glede okretnosti in potovalne hitrosti teh dvokolesnikov? LP Seb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ta tema tudi mene zanima, zato sem si jo bolj podrobno prebral. čez zimo bo verjetno spet motor v hiši, vendar nekako oklevam, kaj bi si privoščil. seveda je budget omejen. :) zanimajo pa me tudi maxi skuterji. prej sem mel samo motorje (suzuki tl, sv, cagiva...) me pa zanima, ker pač nisem športnik, bolj lagodna vožnja, izletna :OK: (cestni enduro, naked, sportturing, maxi skuter?! ) bral sem teste za tmax 500 in gilero nexus n sem bil prijetno presenečen. vozne lastnosti podobne kot na motorju le z več udobja in vetrne zaščite. kako pa je glede okretnosti in potovalne hitrosti teh dvokolesnikov? LP Seb Pojdi v temo Moj maxiskuter. Tam boš zvedel kar nekaj; eden izmed uporabnikov vozi nexusa. Maxiji so drugače "zelo" okretni, potovalna in končna hitrost pa je odvisna od motorja (400-500ccm), ampak večina maxijev brez problema drži 130-140km/h, tudi pospeški so do te hitrosti zadovoljivi. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se