Rocky Objavljeno Marec 27, 2010 Opozori Objavljeno Marec 27, 2010 Lupen servus! Malo sem začuden, da greš iz potovalnega BMW RT na naked varijanto. Kar se Triumphovega Speed tripla tiče, resnično ne moreš zgrešit v nobenem primeru. Zame osebno je to daleč najlepši naked motocikel kar so ga naredili. Glede na tvoj dosedanji motor pa bi ti morda bolj priporočal Triumphovega ST-ja. Ima enak motor kot Speed Tripl, vendar z precej boljšo veterno zaščito in večjim udobjem na daljših potovanjih za voznika in sopotnika. Seveda govorim o motociklu segmenta sport touring. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
lupen Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 Po pravici povedano imaš prav,da rinem na nakeda.Samo ko sem ga prvič videl,mi je bil ful všeč.RT je zakon,samo mu manjka nekaj moči,kar ti nenazadnje pride prav,saj od viška ne boli glava.Saj bom še videl in malo premislil.Se ni za prenaglit.Pozdrav iz sončne Gorice
lupen Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Pozdrav vsem,a mogoče kdo pozna tega Triumpha? vhttp://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3568415,ne vem če je link prijel,ma če kdo kaj ve o tistem črnem mat Speed Triplu,ki se prodaja v Celju.Hvala
zv0n3 Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Ok fantje eno vprašanje glede speed tripla. Imam novo baterijo, kitajskega porekla (MGM), in mi zmanjka napetost, da bi moped vžgal zjutraj. Gledal sem malo angleške in ameriške forume, kjer navajajo probleme z akumulatorjem pri novih motorjih, ki ga večinoma garancijsko menjajo. Tudi pri Španu mi je serviser omenil, da so omenjeni akumulatorji zanič in ga moram zamenjati za neki drug tip. Kolikor sem lahko prebral na forumih je S3 zelo natančen glede napetosti, pri kateri dela štarter . Imate kakšnje izskušnje s temi akumulatorji ??? Na akumulatorju piše MGM (the brand you can trust)...a se šalijo LP Zvone
biker77 Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Ok fantje eno vprašanje glede speed tripla. Imam novo baterijo, kitajskega porekla (MGM), in mi zmanjka napetost, da bi moped vžgal zjutraj. Gledal sem malo angleške in ameriške forume, kjer navajajo probleme z akumulatorjem pri novih motorjih, ki ga večinoma garancijsko menjajo. Tudi pri Španu mi je serviser omenil, da so omenjeni akumulatorji zanič in ga moram zamenjati za neki drug tip. Kolikor sem lahko prebral na forumih je S3 zelo natančen glede napetosti, pri kateri dela štarter . Imate kakšnje izskušnje s temi akumulatorji ??? Na akumulatorju piše MGM (the brand you can trust)...a se šalijo LP Zvone nisi edini..kupi dober akomulator pa tut če daš pol več, bo še vedno manj kot pa zajebavanje z užiganjem.. je tudi pri italijanskih motorjih dober akomulator nujno potreben..
Kawl Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 nisi edini..kupi dober akomulator pa tut če daš pol več, bo še vedno manj kot pa zajebavanje z užiganjem.. je tudi pri italijanskih motorjih dober akomulator nujno potreben.. Ne vem zakaj sploh prodajajo take low cost akomulatorje. Lansko leto sem na ninji dvakrat menjal akomulator. Vedno je šla ena celica v rit. So mi ga pa vedno zamenjali pod garancijo, sam kaj ko sem imel s tem da sem letal sem in tja toliko stroškov kot če bi kupil enga ornk. LP
hilton Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Ok fantje eno vprašanje glede speed tripla. Imam novo baterijo, kitajskega porekla (MGM), in mi zmanjka napetost, da bi moped vžgal zjutraj. Gledal sem malo angleške in ameriške forume, kjer navajajo probleme z akumulatorjem pri novih motorjih, ki ga večinoma garancijsko menjajo. Tudi pri Španu mi je serviser omenil, da so omenjeni akumulatorji zanič in ga moram zamenjati za neki drug tip. Kolikor sem lahko prebral na forumih je S3 zelo natančen glede napetosti, pri kateri dela štarter . Imate kakšnje izskušnje s temi akumulatorji ??? Na akumulatorju piše MGM (the brand you can trust)...a se šalijo LP Zvone kupil v motoradkliniki novega za streeta( stane 45€) tak da ni neki strošek Jozeee, wedco in bmw M3 2 1
zv0n3 Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 (popravljeno) kupil v motoradkliniki novega za streeta( stane 45€) tak da ni neki strošek Jp, ni strošek, sam mal deleč je za en akumulator. Smem vprašat katere znamke je zadeva? Tale MiGM je definitivno je zanič akumulator, stestirano.... A kdo ve kje v LJ/okolica kupit Yuasa YTX12-BS akumulator? Popravljeno April 20, 2010. Popravil zv0n3
Zorz Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Klik! ni sicer yuasa ampak zamenjava zanj. verjetno mišljeno da je isti šmorn, samo da gor pač ne piše yuasa ampak CNB.
hilton Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Moja povezava TRIUMPH Tridays se bližajo LRR, Jozeee, bmw M3 in 2 others 3 2
Thor Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Pozdravljeni. Potreboval bi dvojne luči v merah starih speed triple, tiger, speed four modelov. če se ne motim je velikost luči 5 3/4'', morda je enaka tudi na novejših modelih. Prosim, če me lahko kdo popravi, če nimam prav glede mer. Potrebujem samo notranji del, brez ohišja. Ne bi kupoval originalov, ker so najbrž precej dragi pa še dobava bi mi vzela veliko več časa. Morda kdo od vas ve, kje bi lahko staknil to zadevo? Ebay pride v poštev, ampak še raje bi jih našel v kakšni trgovini pri nas ali bližnji okolici.
ZaskA Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 LP A kdo pozna črnega speeda 2007 ki se prodaja na a-net...
hilton Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 LP A kdo pozna črnega speeda 2007 ki se prodaja na a-net... v mb pa cena je malce smešna vem da je doma na mat črno pobarvan, jaz bi ga lepše z vodenkami drugače pripljan iz italije pa 3 lastnič če se ne motim.. bmw M3 1
ZaskA Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 v mb pa cena je malce smešna vem da je doma na mat črno pobarvan, jaz bi ga lepše z vodenkami drugače pripljan iz italije pa 3 lastnič če se ne motim.. Ahh če je tretji lastnik tut km verjetn niso pravi,če je pa še barvan je pa bil vrjetn že v kšnih robidah...
hilton Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 no da se to temo malce prebudimo ce mogoce koga kaj zanima od predhodnjice lazja za 8kg 5 PS vec pa 6Nm drugace pa 135PS 214 kg bremboto zavore nastavljivo vzmetenje meni vsecno.. kaksnemu japonec fanu pa ravno ne :closedeyes: spet bo zanimivo videt priperjalne teste med nejkedi bmw M3 in Markko 2
dive Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Hud! Kolikor sem prebiral teste, so zavore menjali, ker naj bi bile prejšnje preveč brutalne....kako pa je v resnici pa ne vem, oz. me zanima. Škoda je le okroglih luči
DESMODUE Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Najbolj zanimivo je pa to, da ko so pri triumphu objavili prve slike,se je prodaja starega modela skokovito povečala... Meni osebno je sicer všeč,večini pa očitno ne.
suhi Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Najbolj zanimivo je pa to, da ko so pri triumphu objavili prve slike,se je prodaja starega modela skokovito povečala... Meni osebno je sicer všeč,večini pa očitno ne. V resnici je hud, luči so izjemno dovršene in z mini maskico niti slučjano ne zgleda čudno! ajd
domina Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 (popravljeno) pogrešam okrogle lučke Popravljeno Januar 11, 2011. Popravil domina Frips, hilton in bmw M3 3
hilton Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 pogrešam okrogle lučke hahahaha bomo novo nabavli bmw M3 1
dyn Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 A je šel kdo pogledat unega mat črnega z Maribora, ki se prodaja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)? Sem z obale, pa nebi hodu zastojn gor
tomash Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Zanima me kakšen domet ima Speed Triple s polnim rezervorjem, Skrakta kakšna je poraba ob relativno zmerni vožnji¨? Kdo ga ve, pa naj pove!!!!
KeC Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Na hitro pobrskal po forumih in ljudje delajo od 200-250km do trenutka, ko se jim prižge lučka. Glede na to, da ima 17l tank in da se po moje da poraba pri mirni vožnji gibati okoli 5l to pomeni preko 300km. En piše, da mu je zmanjkalo bencina pri nekje 300-340km. Več pa tukaj: http://www.triumph675.net/forum/showthread.php?t=60827
biker77 Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Zanima me kakšen domet ima Speed Triple s polnim rezervorjem, Skrakta kakšna je poraba ob relativno zmerni vožnji¨? Kdo ga ve, pa naj pove!!!! okoli 5.5 litra na sto pri zmerni vožnji..
Markko Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Kakšno olje se toči v 2000 letnik, ker nikjer na netu ne najdem navodil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se