wind Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 matr je lep edino luči me motijo :? :? :? sine, luci so zascitni znak tripla...
batzajla Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 tola zna bit prou fajn moped, dab djau :yes:
XDR Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 zelen je kot žabica... Pa poskočen tud, verjetno bo nekje tak.... Lep je :OK:
2384nsdf83 Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 (popravljeno) Je lep, ni pa tisti pravi, stari triple :) Na srečo... ... je še boljši. Popravljeno September 24, 2006. Popravil brum brum
T-boy Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Je lep, ni pa tisti pravi, stari triple :) Je zeloooo lep :wub: , je pa tisti pravi, novi triple. :OK: :devil: :OK:
Rocky Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Kot sem že enkrat zapisal: Tako grd, da je najlepši!!! :OK: In prav ti dve luči mu dajeta med drugimi stvarmi totalno odštekan dizajn. :worship: Mater bi se lepo podal mojemu Trophy-ju v garažo, kjer bi si delala družbo. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
MoDuS Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 A še vedno Fly Screen ni serijski? Poleg tega me zanima, kako malo ritko more met sopotnica, da sedi na tem sedežu? Drugače pa je itak prva liga.. :OK: Aja, vidim, da v Sloveniji ful ceno držijo Triple-ke... :krneki: LP!
Rocky Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 A še vedno Fly Screen ni serijski? Poleg tega me zanima, kako malo ritko more met sopotnica, da sedi na tem sedežu? Drugače pa je itak prva liga.. :OK: Aja, vidim, da v Sloveniji ful ceno držijo Triple-ke... :krneki: LP! Modus, na vse štiri tvoje stavke bi dodal samo: ZAKAJ?! Upam, da si znaš odgovorit. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
T-boy Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) ...v soboto v Avstriji sedel na novem, zelenem (ko bom velik... :wub: :grim :worship: ). Na desni je bil beli (lepotec, itak :wub: B) :worship: ), na levi pa črn. Zares huda trojka :devil: :devil: :devil: ! Popravljeno December 11, 2006. Popravil T-boy
KeC Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Hja lepo bi zgledal v garaži, poleg že obstoječega pa še kakšne daytone :grim Čeprav mam feeling, da bo tja zašel še kakšen ducati :hmm: (ok za začetek bo to kawa)
vrho1679 Objavljeno December 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2006 Ne seri stari, ne vesi dučeja na steno.. Ful grdo zgleda, ce tece olje po njej, pa nonstop ti bo nekaj ropotalo od odpadajocih delov... Zanimivo. Opisal si ravno lastnosti po katerih so sloveli stari Triumphi. En ( meni ) mal bolj všečen od tiste florescentne spake na prvi strani:
pirrulz Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Zanimivo. Opisal si ravno lastnosti po katerih so sloveli stari Triumphi. En ( meni ) mal bolj všečen od tiste florescentne spake na prvi strani: Najzsz bike. :grim
KeC Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Hi hi nasrečo govorimo o novih Triumphih. Je pa črn hud :OK:
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Lep je ko sam satan. Sploh beli. :grim
KeC Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Kaj če bi ti raje kaj takšnega kot pa niglnaglnojestuono? :grim
T-boy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Vapo se je že prodal Lahom, tak da je prepozno. :krneki: Kak je to lepo, vi belega oz. črnega, Zelenkota pa definitivno jaz. :OK: :OK: :OK:
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Kaj če bi ti raje kaj takšnega kot pa niglnaglnojestuono? :grim Peljal sem 2003 letnik, pa.....kaj pa vem no. Saj je, ampak ni to to. Ampak lep je pa, to pa res. :grim
Barth Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) menda 2006 model, ampak dobra barva in grafika. Popravljeno December 14, 2006. Popravil Barth
Guest Brumer Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Vozil sem Triumpha že davnega leta (motor je bil od očeta)1958,takrat sem si ga res želel.To željo si nisem nikoli vresničil in popravici povedano nimi žal. Ko pogledam tole sliko lahko vsak laik ugotovi,da je težišče tega motorja previsoko,tudi motor s tremi cilindri (eden manjka)ni po mojem okusu in še par stvari bi našel kot npr: nima kardana(ketna),malo preveč slečen(mušice verjetno tudi po kolenih).Moje mnenje za 10K EUR bi imel lahko kaj več. :OK:
Zdrawc Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Vozil sem Triumpha že davnega leta (motor je bil od očeta)1958,takrat sem si ga res želel.To željo si nisem nikoli vresničil in popravici povedano nimi žal. Ko pogledam tole sliko lahko vsak laik ugotovi,da je težišče tega motorja previsoko,tudi motor s tremi cilindri (eden manjka)ni po mojem okusu in še par stvari bi našel kot npr: nima kardana(ketna),malo preveč slečen(mušice verjetno tudi po kolenih).Moje mnenje za 10K EUR bi imel lahko kaj več. :OK: Brumer ne brini, zate je itak še prešwoh povrh :glare: kar orng strupena mišica zgleda :grim
Guest Brumer Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Brumer ne brini, zate je itak še prešwoh povrh :glare: kar orng strupena mišica zgleda :grim TOČNO saj ma več ko 30KS manj,da negovorimo o težišču,ki je višji saj za 20cm,JOJ ketno mazat ,zobnike menjat,nevem a je še COLSKE ključe treba za šraufat, nekaj navojev imajo sigurno še v colah,lukas elektrika(verjetno tudi vbrizgalni sistem) itd. :OK: Ps. Če sem kaj narobe napisal me tudi s popravljanjem neboš prepričal!!!!!!!!
bakho Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 vau up side down, enoročna nihajka, tri celindrski agregat vse to mi je všeč, pa lučke tud; stroj ki ga želim probat :OK:
T Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 menda 2006 model, ampak dobra barva in grafika. :kva2: Kera mrcina :blink: Res je dober, po mojem mu moči ne manjka je pa res, da ni Bmw. Hvala bogu :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se