Skoči na vsebino

honda dylan 125 blokade???

TAURUS

Priporočene objave

lep pozdraw

zanima me, ali ima ta skuter blokado v avspuhu oz. kje jih sploh ima(če jih ima, ker je 4t)...da nebom po nepotrebnem razstavljal celega motorja...če kdo kai ve,so usi odgovori dobrodošli?

p.s. sem brsku po internetu in po tem forumu pa nism nč zasledu kar se tiče tega skuterja in blokad tko da ne me kregat če sm kei zgrešiu

hvala vnaprej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor vem ima omenjeni skuter 14km kar je za 125ccm (150ccm/16km)mašino na skuterju kar veliko. 4 taktni skuterji blokad menda nimajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...poglej če je cev pr cilindru kej stisnjena, al pa ce ma ksno slepo cev, drgje pa nebi smel met.

....aja poglej not v cev ce je kej not ksna cevka pršvasana, sam ne verjamem-možn pa je....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma najbolš bom naredu če ga bom na servis zapelu...k morm ittak redn servis delat...ubistvu sm že 1300km čez ampak useen..(upam da mi bojo še garancijo prznal hehe)...najbolš bo če bom unm tm reku da nej pregledajo ceuga kje ma blokade in to je to...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!