TAURUS Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 lep pozdraw zanima me, ali ima ta skuter blokado v avspuhu oz. kje jih sploh ima(če jih ima, ker je 4t)...da nebom po nepotrebnem razstavljal celega motorja...če kdo kai ve,so usi odgovori dobrodošli? p.s. sem brsku po internetu in po tem forumu pa nism nč zasledu kar se tiče tega skuterja in blokad tko da ne me kregat če sm kei zgrešiu hvala vnaprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Kolikor vem ima omenjeni skuter 14km kar je za 125ccm (150ccm/16km)mašino na skuterju kar veliko. 4 taktni skuterji blokad menda nimajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAURUS Objavljeno September 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2006 ja vem sam useen če je u avspuhu...to me najbl zanima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...poglej če je cev pr cilindru kej stisnjena, al pa ce ma ksno slepo cev, drgje pa nebi smel met. ....aja poglej not v cev ce je kej not ksna cevka pršvasana, sam ne verjamem-možn pa je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAURUS Objavljeno September 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2006 ma nima nobene slepe cevke niti avspuh ni nč stisnen,sam bom ga pa useen vn sneu ker ponavad majo blokado not v avspuhu---sam tut jest čist neverjamem da jo ta ma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 kaj pa na variatorju :? mogoče ma tm blokado :hmm: se splača pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAURUS Objavljeno September 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2006 ma najbolš bom naredu če ga bom na servis zapelu...k morm ittak redn servis delat...ubistvu sm že 1300km čez ampak useen..(upam da mi bojo še garancijo prznal hehe)...najbolš bo če bom unm tm reku da nej pregledajo ceuga kje ma blokade in to je to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se