GHOST RIDER Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 evo če bi kdo hotu gledat u živo for FREE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Fantki majo ful lepe ritke :010 :OK: :kva2: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 :grrr :grrr ..........wi2 glejta pa kej druzga....jest bom riti....in prow wšeč so mi :grim :lol1: :lol1: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 za kozlat, ujel zadnjih 10 minut (mislm da je blo v sob. ) izbral so same lepotce in lepotice - afne afnaste :BUA: bruh na kvadrat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 evo če bi kdo hotu gledat u živo for FREE ej no to je nateg! to je sam trial dela 5 minut pol pa pise kupi zdaj 24/7 :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Ha ha ha, folk se buni ker ne more gledat Bar-a :lol1: Nisem gledal niti enega dela prvega in ne bom niti enega dela drugega. :OK: (andproudofitpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Nisem gledal niti enega dela prvega.... To ti komu drugemu pravi. Ko pa je v finalu izpadel Mišo, pa se baje teden dni nisi z nikomer pogovarjal. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 He he pa si našel razlog da me eno leto ni blo na motosvetu :OK: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ej no to je nateg! to je sam trial dela 5 minut pol pa pise kupi zdaj 24/7 :BUA: ...a ni dost :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...a ni dost :doze: preveč :trance_33_sleep: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 preveč :trance_33_sleep: :zzz: sam res :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 naj mi nekdo javi ko se bojo fukat kaj začeli, do takrat pa me ne zanima :nono: no razen če bodo kaki biseri alal "show must go!", da bom na tekočem z novim slangom :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 :blink: ze spet ? a ni bilo enkrat dovolj ? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ze spet ? a ni bilo enkrat dovolj ? Tebi mogoče, nam pa ne! Jaz navijam za Emila, ker mi je ful car! To je on: Emil starost: 27 znamenje: Dvojček 190 centimetrov dobrosrčnosti, iskrenosti in lepo razporejenih mišic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 :blink: ze spet ? a ni bilo enkrat dovolj ? :doze: v soboto smo pri sabini (gostilna za tiste ki ne veste :devil: ) metali pikado in pili pir, v isti sobi pa je TV kjer je neka druščina gledala BAR. ob srkanju piva in smejanju (družina iz dupleka ki se je hvalila da niso zamudili nobene oddaje :slap: ) smo ugotovili kako je to žalostno da morejo nekateri spremljat po tv dogajanje v gostilni namesto da bi šli samo ven, pili pivo in se fajn meli :slap: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 v soboto smo pri sabini (gostilna za tiste ki ne veste :devil: ) metali pikado in pili pir, v isti sobi pa je TV kjer je neka druščina gledala BAR. ob srkanju piva in smejanju (družina iz dupleka ki se je hvalila da niso zamudili nobene oddaje :slap: ) smo ugotovili kako je to žalostno da morejo nekateri spremljat po tv dogajanje v gostilni namesto da bi šli samo ven, pili pivo in se fajn meli :slap: :grrr Ti ko še ne veš kak je fajn gledat to. Poglej en del, pa boš čist not padel, ker se ti vidi da si taki tip. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Ti ko še ne veš kak je fajn gledat to. Poglej en del, pa boš čist not padel, ker se ti vidi da si taki tip. :P saj bi pa sem v gostilni ponavadi takrat, no bom hodil k sabini ker majo TV, upam samo da nebojo keri lige prvakov gledali ker me bojo razbili če na bar šaltam :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ...upam samo da nebojo keri lige prvakov gledali ker me bojo razbili če na bar šaltam :grim :lol1: Ti me samo pokliči, boma skup gledala. Če bojo pa keri hteli gledat kaki fuzbal, jim boma pa gobce staušala. Jaz jih lahko enih 5 al pa 6 nalamam, pa ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Ti me samo pokliči, boma skup gledala. Če bojo pa keri hteli gledat kaki fuzbal, jim boma pa gobce staušala. Jaz jih lahko enih 5 al pa 6 nalamam, pa ti? če se je tekma komaj začela pol težko več kot 3 (pomoje ti tudi ne :devil: ) proti koncu tekme ko bojo pijani pa ziher vsak 5. no mogoče pa bodo oni tudi noter padli pa z nama jokali, trepetali in SMS-je podpore pošiljali :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Jaz jih lahko enih 5 al pa 6 nalamam, pa ti? Bobi palčk? Al kokic? :hmm: :D :P Popravljeno September 26, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Sam zahteva to od njega velik krvni davek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Bobi palčk? Al kokic? :hmm: :D :P Cotl, kak bi te ti nalamal kokice? Lahko jih zdrobiš, nalamaš pa nikoli! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Mi čisto dol visi za take resničnostne showe, od nekih sanjskih žensk, pa barov, pa kaj vem kaj še vse... :BUA: :BUA: Sicer pa, vsakemu svoje. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se