Pervy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 sicer se nisem poglabljal v zgornjo računico ji pa kar verjamem ampak pozabili so vračunat bolj ali manj prikrito oglaševanje mobitela, mercatorja, pijač, itd tako da bo pomoje zaslužek avtorjev še večji in prav je tako, če je folk naiven in ima očitno preveč keša jih je treba obrat! jaz se ne razburjam, odločitev ali se pustit obirat Bar-u ali ne je popolnoma prostovoljna, jaz sem se pač odločil da keš rajše puščam v domačih barih in imam vsaj nekaj od tega :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 jaz sem se pač odločil da keš rajše puščam v domačih barih in imam vsaj nekaj od tega :grim takisto :grim , pa še kelnerce so normalne....domače :D virtualno pivnico mamo pa itak tule svojo :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 sem se pač odločil da keš rajše puščam v domačih barih in imam vsaj nekaj od tega :grim Pametno Polde, pametno! :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 ampak pozabili so vračunat bolj ali manj prikrito oglaševanje mobitela, mercatorja, pijač, itd ... saj ni prikrito ... je kar odkrito :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 To nej bi bil kokr resničnostni show..........a če pogledamo iz pravga zornega kota se vidi, da ma BAR tak scenarij, kot ga ni imel noben slovenski film do zdej :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 no še malo pa bo konec te komedje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se