x8r-x Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 A kdo ve kje bi se pri nas dalo dobit halogenske (xenonske) luči za skuter? :roll: Pa še link: http://www.ex-technik.de/lampen-scooter.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 V trgovini Stupit v Mariboru jih imajo :) Problem je da so 25/35W dvnonitna. Sem jo sprobal pa ni neke bistvene razlike, malo bolj na belo sveti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Tomosaki, mi lahko nabaviš dve?? :o Bi ti bil ful hvaležen. Danes mi je šla žarnica. Sem preiskal cel Koper in okolico, da sem dobil tapravo. Za halogenske pa ni še noben slišal. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 mene baš zanima kolk to stane pa če bi lohk jst to dobu za v atx-a ?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 mene baš zanima kolk to stane pa če bi lohk jst to dobu za v atx-a ?????????? Nimam pojma. Vprašaj v trgovino Stupit. Ti bojo ziher vedli povedat. Lahko tut e-mail pošlješ. Sam nevem točno kak je naslov. Napiši v "google" al pa kak drug iskalnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se