D.J. Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 imam 200 litrski pleh sod poln z dizlom, problem je ker je star 11 let -minimalno, je pa bil 100% neprodušno zaprt in hranjen v hladnem prostoru ves ta čas ali je to gorivo še primerno za pokurit v avtu :D ali je cetansko število (pri bencinu je oktansko) v teh letih že padlo čez mejo škodljivosti - sledi klenkanje, mogoče celo zjeb. bosch pompa :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Jaz to nafto ne bi porabil,ker je najverjetneje v sodu veliko vode-kondenza. Voda pa kot vemo je "smrt"za Bosch črpalko. Raje jo porabi za ogrevanje,kjer ta voda ne naredi škode. pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 ce je bil res 100% neprodusno zaprt sod - od kje potem kondenz?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2002 na enem forumu so rekli da sicer gorivo potegne vlago iz tistega malo zraka ki je še v sodu, ni pa tako zelo nevarno, ker je le-tega malo svetovali so mi še mešanje z novim dizlom v razmerju 3(star) : 1(nov) sicer pa če zajebem je popravilo pumpe min. 40 sonetnih vencev v ponedeljek nesem še vzorec (1 liter) kolegu na bencinsko da mi izmeri- nekaj?? strumno naprej z : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Junij 30, 2002 Deli Objavljeno Junij 30, 2002 Če že, potem to nafto prodaj nekomu, ki jo bo pokuril za ogrevanje hiše. Jaz jo v avto ne bi natakal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 30, 2002 Deli Objavljeno Junij 30, 2002 Ne vem no (to je mnenje laika) - samo a nafta lažja od vode in potemtakem je morebitna voda pod nafto. Zatorej s cevko, ki jo daš na dno soda potegni ven kar je na dnu in dokler (če) je to voda pumpaš, potem pa nej bi bla sam še nafta??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Julij 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2002 ga že kurim in dela brez problemov- ne kadi, lahko vžiga, normalno vleče kar se mene tiče se lahko zaklene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave