Skoči na vsebino

Gilera Runner RST

Anze_Mesko

Priporočene objave

Najprej vsem skupaj en lep pozdravček !

Odločil sem se za nakup skuterja "Gilera Runner RST". Kupil ga bom, takoj ko se začne lepo vreme (ko ne bo več snega, velikega dežja itd.). Kupil bom novega skuterja letnik 2006.

Sedaj pa tisto kar me zanima je naslednje...

- Kje ima skuter blokade ?

- Koliko bo peljal z posameznimi blokadami odstranjenimi (Najprej ena, potem druga itd.)

- Kakšen styling predlagate na skuterju ?

- Izkušnje

- Pohvale, graje

-...

Za vse tiste, ki pa še ne veste za kater skuter gre, pa tukaj nekaj slikc in tehničnih podatkov:

Motor: Enovaljni, dvotaktni, HI-PER2 PRO

Prostornina: 49ccm

Hlajenje: LC (Vodno)

Zavore spredaj: Disk

Zavore zadaj: Disk

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

P.S.: Skuter bo v rumeno črni barvi, kot je na prvi sliki.

Sedaj pa prosim za čim več odkritih odgovor in čim manj spama. Ker sem v motosvetu začetnik in tudi na forumu, se vam lepo zahvaljujem za vse odgovore ! :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

blokade ima na izpuhu in v variomatu.. sel bo brez obeh blokad cez 80 po stevcu, glede stajlinga, spegle dol in pa blatnik odrezat, pol pa kaka rit kuplena alpa kaj.. ce mislis tunat, je super masinca tota hiper2, samo meni je tota nova runnerca pune grda, sej stara tut ni kaj dosti bolsa..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To da je grda sem že slišal tut od drugih :grim . Pa sej vseeno, samo da je runnerca :OK: . No vglavnem da leti, za styling se bo pa že poskrbelo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse te nove oblike gredo z razvojem nazaj, od nrg-ja, do aprilie, do runnerja.. Starejši modeli so bli dost lepši, te nove škatle pa so grde ko hudič :SS Ampak če ti je všeč... kupi. Šol bo 80 (kak km/h manj realnih), za stajling pa hud učinek nardi stranska tačke! (pomoje)

LP !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi te oblike kaj vplivale na slabšo hitrost pol bi se sekiral.. Ampak so pomoje vedno bolj aerodinamične tako, da samo pripomorejo k hitrosti... A z tem skuterjem že ima kdo izkušnje ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!