FLAYO Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Kdo me bo resu? Pr Perli sem u sredo v OLP-ju kupu karto za Lendavo, v cetrtek sem pa zvedu, da imam dezurstvo v sluzbi... Ce bi kdo rad kupu karto, bi bil zelo vesel, ce bi se zmenila, da ne bom dnarja stran vrgu. Pa rajs dam za rundo :) Hvala! FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Kdo me bo resu? Pr Perli sem u sredo v OLP-ju kupu karto za Lendavo, v cetrtek sem pa zvedu, da imam dezurstvo v sluzbi... Ce bi kdo rad kupu karto, bi bil zelo vesel, ce bi se zmenila, da ne bom dnarja stran vrgu. Pa rajs dam za rundo :) Hvala! FLAYO kupim karto? prepozno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Sam kako minutko si prepozen..... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 kupim karto? prepozno? Nikoli ni prepozno! Jaz imam eno, rabljeno, poceni! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Nikoli ni prepozno! Jaz imam eno, rabljeno, poceni! :cry: o ne, sh%% sem vedel, da bi moral že zjutraj pisati tu. Smola sem pač zamudil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Par ur ni nič v primerjavi s štirimi leti. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Par ur ni nič v primerjavi s štirimi leti. :closedeyes: Ojej, kako je to možno sem v letu 2006? Kaj? :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 če bi pobrskal po predalih bi še ziher najdu par bonov za pijačo iz lendave in še drugih zborov, ki jih nisem uspel zapit (ko zjutraj nabavljaš bone si optimističen :slap: ) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Optimizem si my midle name Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se