FLAYO Objavljeno Junij 22, 2002 Opozori Objavljeno Junij 22, 2002 Kdo me bo resu? Pr Perli sem u sredo v OLP-ju kupu karto za Lendavo, v cetrtek sem pa zvedu, da imam dezurstvo v sluzbi... Ce bi kdo rad kupu karto, bi bil zelo vesel, ce bi se zmenila, da ne bom dnarja stran vrgu. Pa rajs dam za rundo :) Hvala! FLAYO
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kdo me bo resu? Pr Perli sem u sredo v OLP-ju kupu karto za Lendavo, v cetrtek sem pa zvedu, da imam dezurstvo v sluzbi... Ce bi kdo rad kupu karto, bi bil zelo vesel, ce bi se zmenila, da ne bom dnarja stran vrgu. Pa rajs dam za rundo :) Hvala! FLAYO kupim karto? prepozno?
Alla Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Sam kako minutko si prepozen..... :doze:
STAR Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 kupim karto? prepozno? Nikoli ni prepozno! Jaz imam eno, rabljeno, poceni! :cry:
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Nikoli ni prepozno! Jaz imam eno, rabljeno, poceni! :cry: o ne, sh%% sem vedel, da bi moral že zjutraj pisati tu. Smola sem pač zamudil.
simonsi Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Par ur ni nič v primerjavi s štirimi leti. :closedeyes:
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Par ur ni nič v primerjavi s štirimi leti. :closedeyes: Ojej, kako je to možno sem v letu 2006? Kaj? :ninja:
Pervy Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 če bi pobrskal po predalih bi še ziher najdu par bonov za pijačo iz lendave in še drugih zborov, ki jih nisem uspel zapit (ko zjutraj nabavljaš bone si optimističen :slap: ) :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se