pupa Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 torej so neomejeno omejeni? :P definitivno.... nažalost!! :BUA: sem pa danes tudi ugotovila, da ne morem več pojesti toliko kot sem(vsaj ne na enkrat), ker mi je potem veliko prej slabo......
Vale Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Da še vedno delujem na nekatere blagodejno kot Donat ... tudi če jih pustim pri miru prdijo :doze: Popravljeno December 13, 2006. Popravil Vale
snoopy Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Da je treba tut brata včasih naučit kozjih molitvic :fight1: Da minci rada raznaša bacile!! :wacko:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) Da je treba tut brata včasih naučit kozjih molitvic :fight1: Da minci rada raznaša bacile!! :wacko: bogi bratec :grrr :devil: kwa jest,kwa :eek: :eek: če jih mam pa preveč...morm jih mal razdelit :grim a bi lupčka :naughty: dobiš gratis še mal bacilčkov :grim če jih že nimaš dost :lol1: Popravljeno December 14, 2006. Popravil minca
Pervy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 da so ženske najboljši mehaniki - jasno potem ko je avto popravljen, znajo vse boljše narediti :headbang:
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 @minci----ne hvala(za bacile),lupčka pa lohka :) . in ni tamav nč bogi :nono: ,je treba včasih mal nazadnjaško pristopit,današnja mladina ni več kar smo mi bili včasih O:-) @pervy--ženska je vedno general,žal med vojno ni nobene za dobit :headbang:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 @minci----ne hvala(za bacile),lupčka pa lohka :) . in ni tamav nč bogi :nono: ,je treba včasih mal nazadnjaško pristopit,današnja mladina ni več kar smo mi bili včasih O:-) kok pa je star tale tamau :hmm: :hmm: kar ste bli :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: če nočeš bacilov...ti pa tut lupčka ne dam :grrr :D
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 čist tamal je6(prv črv),tardug je pa 17 a to pride v paketu??nisi nč omenila :blink: :hmm: lupčka:bacili
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 čist tamal je6(prv črv),tardug je pa 17 a to pride v paketu??nisi nč omenila :blink: :hmm: lupčka:bacili čak mal...komu si dau te molitvice al kaj so že ...staremu 6 al 17 let :hmm: :hmm: 1 lupček=fuuuuul bacilov :grim
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 tamalmu dam vzgojno sam zato da se navad,da ko bo 17 da jih dobi po piiiiiiii. hecam se.čeprav bi jih lahko včasih dobil,pa mi vedno uide.včasih je pa tut pridn :yes: 17je problem...ne uboga več :fight1: 1lupček z veliko bacili...kasni pa so ti bacili...bom mogel it ležat tko kt ti??A lohk kr k teb?? :naughty:
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 danes sem se pa res navadla velik predvsem sem jo dobr nastavla.......... mašino na šihtu,se navadla full nekih novih for in razturala u nulo sama sebe presenetla :OK:
Broj Jedan Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Da Kombuha raste kot goba na dežju :D
snoopy Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Nikoli ne poslušaj ženske,četudi miliš isto kot ona, se ona verjetno moti,tako da priporočam da izbere/narediš tisto česar ona ne bi/noče... :slap:
soncy Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Nikoli ne poslušaj ženske,četudi miliš isto kot ona, se ona verjetno moti,tako da priporočam da izbere/narediš tisto česar ona ne bi/noče... :slap: kolk si pa tole zakompliciral :whistle: aja, poslušat jo moraš pa vedno :grim sam strinjat z njo se pa ni treba :grrr
snoopy Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 No ja...pač ko napol spim kompliceram...poanto si pa le zadela :OK:
šokac Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Danes sem se zaskrbljeno potožil svojemu modremu staremu znancu, da ne razumem žensk in, da je z menoj nekaj narobe. Pa se je od srca nasmejal, me potrepljal po ramenu in rekel: Šokac ne bodi zaskrbljen. S teboj je vse v redu. Ko jih boš prvič razumel, boš lahko zaskrbljen.
Pravokotar Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Znanstveno korektna kombinacija metod ogledala, vage in pretesnih cot je potrdila, da se da z neizprosnim vnosom futra PEPEta transformirati v Barbapapo :krneki: V naslednji fazi namerava enočlanski projektni tim preveriti reverzibilnost omenjene metamorfoze...
Lobo Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Če ponoči ne spiš, si zjutraj nenaspan.
First Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Da je tale december čist predolg in da ne vem če bom lahko preživela še en teden feštanja :drunk: O:-)
BremzPenzl Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Da je borovničevec na Pohorju zakon... To sicer ni nič novega.. ampak paše pa vedno znova, trofi isto kot prvič :OK:
minca Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 .....da se ne splača preveč pit....ker pol ti drug dan ne paše nč jest,še tisto kar imaš najrajš :eek: :eek:
snoopy Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Če se gre navijat na sneg obvezno prsrčnico s sabo!!Pa rum v čaj!!!! PS:ko je prvi sneg omavžaj najdražjo;da ji daš vedit da ti pomeni vse!! :devil:
minca Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) PS:ko je prvi sneg omavžaj najdražjo;da ji daš vedit da ti pomeni vse!! :devil: :kva2: si jo prov predstavljam da je kar skakljala ko si jo omavžu s prvim snegom...da si ji s tem pokazu da ti pomeni vse :wacko: snupi ...tko se ne dela :angry: Popravljeno December 26, 2006. Popravil minca
snoopy Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) minca ti sploh ne veš kolk jest nežno mavžam :rolleyes: sicer pa je blo res mal... :evilgrin: kar pri tebi ne bi veljalo :grrr PS:Stari SLO vojni filmi so zakon Popravljeno December 26, 2006. Popravil snoopy
JeRn3j Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Da je treba uživat dokler je še človk mladoleten :OK: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se