paris2 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Da Lojze Peterle rad posluša dobr RAVE! :kva2: :alien1: Popravljeno November 9, 2007. Popravil paris2
ShadoW88 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 npr :naughty: Ni za v javnost :evilgrin:
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 :OK: Ni za v javnost :evilgrin:
bmwslo Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Je* il ne je* qrcu vreme prolazi :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Je* il ne je* qrcu vreme prolazi :whistle: :worship:
maus Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 da je dejansko dobrota, sirota :evilgrin:
Provokator Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Danes sem se naučil, da je lahko pri vstopu v tunel +2 stopinji C in suha cesta, pri izstopu iz njega pa -2 stopinji, močno sneženje, 5 cm snega na cestišču in ovinek takoj za tunelom. Tega, da je bil v ovinku počez postavljen tovornjak, in da se jaz skozi tunel nisem peljal predpisanih 80 km/h, pa sploh ne bom omenjal......
Čamac Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 naučil sem se kako na hitro na treningu poškodovati pogačico, oziroma kar skoraj celo koleno
SharpNinja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 naučil sem se kako na hitro na treningu poškodovati pogačico, oziroma kar skoraj celo koleno O a res, jz pa to že neki časa znam :yes: ....je pa res d neki časa že nism prakticirala tega ker sem prešaltala na druge okončin, trenutno sm mahnjena na ramena :slap: ......kdo bi vedu če nism že pozabla kako gre :hmm: . TommyP 1
vapotek Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Da niso vsi policaji slabi. Da razložim....včeraj zvečer se vračam iz ML, pa radar. Omejitev 50, jaz sem pa mislil, da je 86. No ja, saj vseeno. Glavno, da je bil policaj taka faca, da me je spustil naprej samo z lepimi željami "srečno vožnjo pa malenkost počasneje". No vidite, da niso vsi slabi. :) Al mislite, da je na njegovo odločitev kaj vplivalo dejstvo, da je sodelavčev svak? :?
Zdrawc Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Al mislite, da je na njegovo odločitev kaj vplivalo dejstvo, da je sodelavčev svak? :? to zihr ne :grrr , sigurno bolj tisti tvoj zablodelo/otročji pogled :blink:
vapotek Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 tvoj zablodelo/otročji pogled :blink: Stari, si ti predstavljaš, kaj vse bi midva s svojimi pogledi lahko dosegla? B)
Lobo Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Da niso vsi policaji slabi. Da razložim....včeraj zvečer se vračam iz ML, pa radar. Omejitev 50, jaz sem pa mislil, da je 86. No ja, saj vseeno. Glavno, da je bil policaj taka faca, da me je spustil naprej samo z lepimi željami "srečno vožnjo pa malenkost počasneje". No vidite, da niso vsi slabi. :) Al mislite, da je na njegovo odločitev kaj vplivalo dejstvo, da je sodelavčev svak? :? Če si se v sobreru peljal in to v smeri Hrastovca, ti rad verjamem, da te je brez komplikacij spustil dalje.
Zdrawc Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 Stari, si ti predstavljaš, kaj vse bi midva s svojimi pogledi lahko dosegla? B) Raje ne, ker to bi pa preseglo vse dosedanje katastrofe.....
Pervy Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 včeraj me kliče KeC če grem k ML na pivo. ker imam gužvo sem se odločil da cel večer delam in še danes cel dan in počasi pridem iz zaostanka. lepo odslovim Keca in se sam nad sabo začuden in zadovolen spravim delat. čez 15 min zvoni telefon, kliče kolega ki je ravno rodil da je treba it hčerko zapit. evo pa je šel delovni večer in še zdaj nisem čisto priseben pa naspan. skratka: "Ne hvali večera pred jutrom!"
maus Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 da pozim zebe u glavo, ko se na kratko postrižeš :whistle:
vapotek Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Da pohani šnicli niso najbolj primerni za moj občutljivi želodček.
Furioso Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Da pohani šnicli niso najbolj primerni za moj občutljivi želodček. :D
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Furi, podpis si pozabil pod sliko. Ga bom kar jaz dodal. Vapo - snajperu jedan!
paris2 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Programirati v ABAP-u (SAP-u). :naughty:
Furioso Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Zdrave kmečke logike :P Gledaš "Kmetijo"? :P :D
NN666 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Gledaš "Kmetijo"? :P :D Ne..., na Motosvetu visim :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se