kekec III Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ewo ga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 pa to ni kunec ,....to je kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nec :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 ce miga in ima vonj po kuncu, dostavi pri men Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Se da zmenit za pečenega? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 fajn copate bi se dalo narest :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ej na hit sem bral ta naslov ,pa sem mal narobe prebral n sem zamenjal za r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ej na hit sem bral ta naslov ,pa sem mal narobe prebral n sem zamenjal za r in zato si se hotel javit da bi ga ti mel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) Teb pa zadnje čase skos na ene pokvrajene vleče, kaj zdej to frstić? Bo treba čez kolen dat? Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Teb pa zadnje čase skos na ene pokvrajene vleče, kaj zdej to frstić? Bo treba čez kolen dat? kaj mislš kaj bi to lah blo a O:-) trga me :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 DOstavit ezajčka k meni. Moja Kani rabi kompanjona za špilat. Mogoče bo tega mela vsaj 2 uri. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 kaj mislš kaj bi to lah blo a O:-) trga me :whistle: Glej ti muvistarka dej ti jst častim ene baterije, a prov? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Glej ti muvistarka dej ti jst častim ene baterije, a prov? ;) Sam z baterijam si nimam kej pomagat :P Poglej če majo kje baterije že v kompletu skupej s tistim pakirano :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Sam z baterijam si nimam kej pomagat :P Poglej če majo kje baterije že v kompletu skupej s tistim pakirano :yea1: No no zdej pa že iskoriščaš mojo dobroto, tist si pejd sama kupit, nimam jst blage kolk mejhn mora bit zate :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 jebeš zeca :fredy: odojek je zakon B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 No no zdej pa že iskoriščaš mojo dobroto, tist si pejd sama kupit, nimam jst blage kolk mejhn mora bit zate :devil: se bom pustila presenetit :OK: ker v primeru razočaranja si grem zadevico še vseen sama lahko kupit :P :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 se bom pustila presenetit :OK: ker v primeru razočaranja si grem zadevico še vseen sama lahko kupit :P :xx: Ok ti v skrajnem primeru jst kupim, čeprov nas je tuki en kup samskih motosvetovcev(ok jst izključen, ker se mi na stara leta ne da več) in bi lahk na baterijah pršparala, mam filing da nič ekonomično ne gledaš na stvar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ok ti v skrajnem primeru jst kupim, čeprov nas je tuki en kup samskih motosvetovcev(ok jst izključen, ker se mi na stara leta ne da več) in bi lahk na baterijah pršparala, mam filing da nič ekonomično ne gledaš na stvar na stara leta :rolleyes: Kako to da ne gledam ekonomično?? Če mi jih boš ti kupu je to več kot ekonomično :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 na stara leta :rolleyes: Kako to da ne gledam ekonomično?? Če mi jih boš ti kupu je to več kot ekonomično :whistle: :lol: Prvič ja, kaj pa pol naprej? Pa še to maš srečo, da sm ravn radodarno razpoložen :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Prvič ja, kaj pa pol naprej? Pa še to maš srečo, da sm ravn radodarno razpoložen :). No pol pa kr v nabavo da te ta radodarnost ne mine :D Lah pa povprašaš po večji količini da bo za dlje-garantiram da dobiš rabat :OK: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 No pol pa kr v nabavo da te ta radodarnost ne mine :D Lah pa povprašaš po večji količini da bo za dlje-garantiram da dobiš rabat :OK: :naughty: Sm reku ene!!! Ne poskušaj izkoriščat, sm star in zvit tko da me ne morš na fore z rabatom obrnt!! Ok nazaj na temo, a misliš kupt kunca pol a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Sm reku ene!!! Ne poskušaj izkoriščat, sm star in zvit tko da me ne morš na fore z rabatom obrnt!! Ok nazaj na temo, a misliš kupt kunca pol a ne? Ja probat ni greh, mrde bi ji pa kej več dobila ko ene :whistle: Kunec je pa kapitalc in se strinjam s sando da bi bli fajni copati. Mogoče bi še kej materjala ostal pa bi si omislila še kako kučmo k sosed ni nobenga polha ujel :grrr Kar je pa pod kožuhom pa obvezno konzumiramo pečeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ja probat ni greh, mrde bi ji pa kej več dobila ko ene :whistle: Kunec je pa kapitalc in se strinjam s sando da bi bli fajni copati. Mogoče bi še kej materjala ostal pa bi si omislila še kako kučmo k sosed ni nobenga polha ujel :grrr Kar je pa pod kožuhom pa obvezno konzumiramo pečeno :OK: Čist brezčutna, namesto fletne živalce vidš material pa korist c c c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Čist brezčutna, namesto fletne živalce vidš material pa korist c c c ja no neko življensko dobo je pa že dal čez če je tooooook velik, tko da se mu vrjetno bliža konec-takrat pa... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 ja no neko življensko dobo je pa že dal čez če je tooooook velik, tko da se mu vrjetno bliža konec-takrat pa... :naughty: Ne vidm še gub tko da.... boš mogla faks zamenjat.... kr čez cesto na ekonomijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 No ja... mogoče mal "off the record"... za kako dobro meso se pa tut jest priporočam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se