Kölm Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Pozdravljeni! Spravljam se k nakupu USB ključa. Recimo 2 GB. Rabil ga bom med drugim tudi za shranjevanje slik iz digitalnega fotoaparata med potovanjem, zato je ZELO POMEMBNO, DA SE MI PODATKI NE IZGUBIJO. Morda kdo ve, kateri so kaj najzaneslivejši. Vnaprej Hvala.
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Če kupiš v specializiranih trgovinah, ne moreš mimo pihnit.
Kölm Objavljeno Oktober 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Če kupiš v specializiranih trgovinah, ne moreš mimo pihnit. In to ti je odgovor :slap:
Broj Jedan Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 In to ti je odgovor :slap: Najbolj zanesljiv podatek boš dobil v firmi ANNI.
Kölm Objavljeno Oktober 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Najbolj zanesljiv podatek boš dobil v firmi ANNI. Glede na njihovo majhno ponudbo tovrstnega materiala dvomim. Sej ne bi kompliciral in vem de lahko vse crkne samo grem na daljše potovanje ( upam ), pa mi je zanesljivost ohranjanja podatkov zelo pomembna. Se pravi iščem nekako Toyoto ali Hondo med USB ključi.
SiR Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Se pravi iščem nekako Toyoto ali Hondo med USB ključi. Nema. SanDisk je zelo priznana firma, fajn je kupit kaj, kar je gumirano in zaščiteno pred vlago. Sicer pa - kjerkoli boš, lahko vsake toliko stopiš v kak cybercaffee in si podatke zapečeš še na CD. Ali pa si jih celo uploadaš na kak svoj privat FTP server... Tako boš najbolj ziher.
dašenka Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kot si prebral malo nad mano, NOBEN ni ziher..verjemi mi na besedo...crknejo vsi, eni prej, drugi kasneje, vprašanje pa je kako pomembne podatke imaš v tistem času gor. Če ne drugega ga boš zlomil, ko ga boš imel v žepu in se vsedel v avto/na motor pa hrrrk.. glede trpežnosti pa kaj takega najdi.. http://www.lavod.com/main/index.php?module...sid=6&id=21 1 gb za slabih 6 čukov El barto
STAR Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Poceni prodam USB ključek 256MB (200 slik po cca 1,2MB). Cena: 2500sit.
Ice Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 hja, ne vem no........ moj 1 GB sony se kar deluje. vsedel se se tudi nisem nanj (bi bilo vse prej kot idealno), pozabil ga tudi se nisem (kot prejsnjega sandisk-a). B)
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 moj KTM 128 mb še tudi po 4 letih dela, pa še fino oranžne barve je da ga je težko spregledat, pa še zastonj je bil :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se