Skoči na vsebino

Vgradnja dolgih luči

Dejan-V

Priporočene objave

Pozdrav,

moj motor nima nikjer stikala za dolge luči, tam kjer bi moralo biti stikalo je salo plastika brez stikala. Ker se pogosto vozim ponoči, bi mi včasih zelo koristile dolge luči. Zanima me kako lahko zadevo rešim?

LP

Dejan-V

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam Aprilio sr50, brez dolgih luči in z zanič kratkimi, sedaj mi je še ena od kratkih crknila, tak da dela sam ena. Ne vidi se skorej nič :BUA: Ampak se preživi :doze:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma sigurno se da to kako ugradit naknadno! Sam kako??

LP

Dejan-V

Najprej moraš napisat kakšno žarnico imaš notri.Namreč,če hočeš dolge luči moraš najprej imeti možnost montiranja dvopolne žarnice Npr H-4,če imaš zdaj H-1 ali H-5 potem ti ne preostane drugega kot dodatno luč. Vezava pa je enostavna.Plus kabel kateri je zdaj na žarnici spelješ na tripolno stikalo na balanci in nato iz ostalih dveh izhodov eden na kratko luč drugi na dolgo (se pravi rabiš tropolno kip stikalo)verjetno bi dobol v kakšni tomosovi trgovini. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam Aprilio sr50, brez dolgih luči in z zanič kratkimi, sedaj mi je še ena od kratkih crknila, tak da dela sam ena. Ne vidi se skorej nič :BUA: Ampak se preživi :doze:

lp

EJ To je pa slabost aprili ...jst mam SR mau starejso od tebe pa so se lahk tok zajebava s temi lucmi :BUA: pa tko poglej k se bos vozu kok aprili bos vidu k jim dela sam 1 luc...vem slaba vidljivost....bom dou k automobilske fasnge not...enkrat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

EJ To je pa slabost aprili ...jst mam SR mau starejso od tebe pa so se lahk tok zajebava s temi lucmi :BUA: pa tko poglej k se bos vozu kok aprili bos vidu k jim dela sam 1 luc...vem slaba vidljivost....bom dou k automobilske fasnge not...enkrat :)

Bom raj prodal ta jajc :) Čeprav mašina kot sama je pa zakon, tu nimaš kej :) Žarnice bom tud pred prodajo menjal, da se nov lastnik ne razbije :D

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najprej moraš napisat kakšno žarnico imaš notri.Namreč,če hočeš dolge luči moraš najprej imeti možnost montiranja dvopolne žarnice Npr H-4,če imaš zdaj H-1 ali H-5 potem ti ne preostane drugega kot dodatno luč. Vezava pa je enostavna.Plus kabel kateri je zdaj na žarnici spelješ na tripolno stikalo na balanci in nato iz ostalih dveh izhodov eden na kratko luč drugi na dolgo (se pravi rabiš tropolno kip stikalo)verjetno bi dobol v kakšni tomosovi trgovini. :OK:

brumer, :grrr

ti motorji imajo noter 15w žarnico, čim daš noter 20w se začne povečevalno steklo topiti, tko da o teh h4 lahko kar pozabi....edina rešitev je če zamenja celo luč in se potem malo igra s poliestrom

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom raj prodal ta jajc :) Čeprav mašina kot sama je pa zakon, tu nimaš kej :) Žarnice bom tud pred prodajo menjal, da se nov lastnik ne razbije :D

LP

ah kje ne prodajat rajs predeli pa bos vidku kako trga :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj? Sej se da use dobit pa maš pol skor enak k oni z fergijem :) Čeprav je res brezveze, k mimgrede kej zjebe :D Ampak v originalu mašina rox :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!