pirrulz Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Hočkooooooo! :bounce: Si dobo moj keš al ne, jebenti?!? Konfrmešjn! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Hočkooooooo! :bounce: Si dobo moj keš al ne, jebenti?!? Konfrmešjn! :fredy: Hočko pije koktejle nekje v J Ameriki. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Hočko pije koktejle nekje v J Ameriki. :P Od kdaj pa Hočmajstr spljoh pije? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Od kdaj pa Hočmajstr spljoh pije? :blink: Odkar mu je pirrulz poslal denar vnaprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 kako kaj kaže, mamo karte in kombi al je hočko spizdil v tople kraje. s tem mislim kam na dolensko ker dalj ne pride z tem kešom :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 kako kaj kaže, mamo karte in kombi al je hočko spizdil v tople kraje. s tem mislim kam na dolensko ker dalj ne pride z tem kešom :devil: Tudi mene rahlo skrbi, čeprav v hočkotove organizacijske sposobnosti ne dvomim. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Tudi mene rahlo skrbi, čeprav v hočkotove organizacijske sposobnosti ne dvomim. :fredy: Mogoče je na zimskem spanju :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2006 (popravljeno) Pir: denar sem dobil ... Pervy & ostali: karte kupim jutri ali v soboto, sem pa čakal da popunim vse sedeže ... v toplih krajih pa še nisem :D .) zaenkrat imam 8 mest potrjenih, danes ali jutri izvem še za devetega, kalkulacija iz prve strani še vedno drži ... Borci za staro pravdo so: Alterman Eve (?) PirRulz Pervy Brum brum Hotschko Milenca Matjaž Anže Popravljeno November 30, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Pir: denar sem dobil ... Pervy & ostali: karte kupim jutri ali v soboto, sem pa čakal da popunim vse sedeže ... v toplih krajih pa še nisem :D .) zaenkrat imam 8 mest potrjenih, danes ali jutri izvem še za devetega, kalkulacija iz prve strani še vedno drži ... Borci za staro pravdo so: Alterman Eve (?) PirRulz Pervy Brum brum Hotschko Milenca Matjaž Anže Olrajt! :yea2: aglifejs & beer, here we come! :grim [attachmentid=87194] Pa da nebote pozabli pirpodstavkov krast! Mogoče še nimam kakega od tam, čeprav dvomim v to. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 briši vprašaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 briši vprašaj :grim No še dobro, da gresta Ewe in Alterman z vami ... ne zaradi drugega, ampak v nasprotnem primeru bi dvomila v povratek ... bi bila velika verjetnost za "lost in space" ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 @Vale Ne hvali dneva pred večerom. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 vožnja domov pa v stilu "može Miško i vezanih očiju" :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 @Vale Ne hvali dneva pred večerom. :naughty: Ok, ok, bom bla :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Torej končni spisek borcev za pravico je Alterman Ewe PirRulz Pervy Brum brum + 1 Hotschko Milenca Matjaž Odhod je 12.12. ob 12h (si ne bo težko zapomnit .) ) Štartno mesto je v LJ na Šišenski 2 (lahko predlagate tudi kakšno alternativo). CD-je z muziko za ogrevanje bom imel s sabo jaz, pijačo naj si vsak vzame kolikor misli, hrano/kosilo pa bomo konzumirali nekje na poti B) :) :OK: ... yeeehaaa ... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno December 1, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 .... pijačo naj si vsak vzame kolikor misli ... yeeehaaa ... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: ... velik si nam dal za mislit.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2006 lahko pa meni naročite, pa nabavim za vse ... B) .) v vednost: karte pravkar kupljene in plačane ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Brum brum + 1 samo brum brum. Kolegica, ki rabi prevoz do Minkena, je rekla, da ji je odhod ob 12h odločno prezgodaj inda bo šla z vlakom. to pomeni, da lahk na tisti sedež damo majhen električni hladilnik za pivo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 samo brum brum. Kolegica, ki rabi prevoz do Minkena, je rekla, da ji je odhod ob 12h odločno prezgodaj inda bo šla z vlakom. to pomeni, da lahk na tisti sedež damo majhen električni hladilnik za pivo :) JUHU!!!!!!!!! aja, pa ga ma kdo ker drugače bom jaz hladilno torbo definitivno vzel :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2006 Pervy, sploh ne sprašuj ... prnes torbo pa une pingvine fajn namrzni, da bo pivo počakalo mrzlo do konca poti :) ... za hladilnik se bo pa tudi našel prostor ... brez skrbi B) :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 modra torba, rdeče piksne, beli pingvini, rjav Altermaister... vse je že pripravljeno (za vsak slučaj) nič nas ne sme presenetiti... :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 kaj kdo ve ki se kaki poceni neti dobijo da se fajn vštimlem za dogodek? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 ne pozabi še verige in kromane metke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 ne pozabi še verige in kromane metke :) + bradavico ali dve :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se