fifty Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 kaj pa kakšni "umetniški vtis" iz koncerta ??!! :? :grrr Neee stari moj. Tema je bila namenjena temu, da s(m)o se (za)kurili. :010 Potem je bila pot. :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: Potem je bila glazba. :yea2: :music1: :grupni: :smoke: :music4: :yea1: :drunk: :worship: Potem je bila pot. :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: Potem je bila vrnitev. :doze: :zzz: :SS :fredy: PS: a mister Kilmister še špila z njimi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) PS: a mister Kilmister še špila z njimi? Fifty, to je vejetno le retorično vprašanje ... sicer pa ... blo je super, ampak kosila in dunajskih zrezkov se pa ne spomnim ... vse ostalo b.p. :-) ... .) BTW: Hvala Milenci za vožnjo tja in Volku (pa ne temu iz foruma :huh: ) za vožnjo nazaj :OK: :worship: Popravljeno December 15, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Fifty, to je vejetno le retorično vprašanje ... sicer pa ... blo je super, ampak kosila in dunajskih zrezkov se pa ne spomnim ... vse ostalo b.p. :-) ... .) BTW: Hvala Milenci za vožnjo tja in Volku (pa ne temu iz foruma :huh: ) za vožnjo nazaj :OK: :worship: :OK: Valjda - kaj bi brez Lemmya ... Sicer pa so moje izkušnje z obiskovanjem njihovih koncertov nekako v stilu vsega, kar povzemam iz vaših zapiskov. Vem, zakaj so tako kratki. :yes: Sam sem bil na 4 koncertih od tega se spomnim 1 (z besedo: enega). :slap: Od ostalih se spominjam marsičesa samo glasbe ne. Verjamem pa, da je bila odlična podlaga za vse tiste aktivnosti. Težka je kruha rokenrola. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Hvala: 1. Hočkotu, ki se je vse to zmislu.... 2. Milenci, ki nas je gor spravla.... 3. Volku, ki nas je domov spravu.... 4. in nenazadnje - zadnji vrsti, (Pervy, pirrulz in exMato) za vse tisto vmes Najprej ena slikca izrezana direkt iz Hočkotovega spomina.... ena iz enega od 17-ih input - output postankov gorgrede.... ....in potem.... .....in potem....... ........in potem...... magla svuda, magla oko nas.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Kaki, fakerji :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Pusiji. :evilgrin: Edina prava desca klele sta g. Alterman in exMato. No, pa še Milenca. B) Pusiji. Z otroškimi piri, pha.... ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Pusiji. :evilgrin: Edina prava desca klele sta g. Alterman in exMato. No, pa še Milenca. B) Pusiji. Z otroškimi piri, pha.... ... hmmmm če prav pogledaš imama jaz in exmato velik pir, hočko in pirko pa male samo za to ker je vsega ostalega že zmanjkalo in so to bile zadnje rezerve. absintha pa ni na sliki :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 aja, a sem vam že pokazu Volka ??? on je na levi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 hmmmm če prav pogledaš imama jaz in exmato velik pir, hočko in pirko pa male samo za to ker je vsega ostalega že zmanjkalo in so to bile zadnje rezerve. absintha pa ni na sliki :nono: Nej ti bo, recimo, da verjamem tvoji razlagi, bre... B) Ampak, vseen ste pusiji. Klele u Laibach, se žuli samo Veliko. Za otroškega sploh nisem ziher, če se prodaja... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 Telefonsko sporočilo pravi: "...ga ni pusija, ki bi u tork Karavanke prestopu - so vsi u Lublan ostal...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 (popravljeno) Telefonsko sporočilo pravi: "...ga ni pusija, ki bi u tork Karavanke prestopu - so vsi u Lublan ostal...." V Laibach so ostal zato, ker so Motorhede že widli. Pusiji bi se šli deja vu. B) B) Howgh. Popravljeno December 17, 2006. Popravil Wobewt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 pusike.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Nej ti bo, recimo, da verjamem tvoji razlagi, bre... B) Ampak, vseen ste pusiji. Klele u Laibach, se žuli samo Veliko. Za otroškega sploh nisem ziher, če se prodaja... :grrr Pusi te bo lepega dne prefukal. :P V Lajbahu pa se žuli voda in ne Pir. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Lepo in še enkrat lepo. :OK: Folka pa vidm,da je tud kr blo. :OK: Samo za pohvalt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 evo ti folk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Volkec Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Vredno vsake neprespane minute naslednji dan... Še kakšna podobna akcija ne bi škodila v bližnji prihodnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Volkec Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 [attachmentid=88586][attachmentid=88587]Hja, še dva dokaza, da smo na koncert šle same zveri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ExMato Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 ja ja, se mi je zdelo da je to res. Oprostite ker sm se oglast tkaj pozno ampak sem bil, zaradi "vremena", odtujen od interneta. Takoj morm tud jst pohvalit vso klapo, hvala vam za 80% nepozabljenega večera. :slap: IS IT LOUD ENOUGH !!! :OK: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 24, 2006 Deli Objavljeno December 24, 2006 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) baje da sem iz zanesljivih virov slišal ... da so Motorne Glave potrjene za MetalCamp 2007 ... a rezerviram kombi al kar avtodom :) :D :beer1: :beer2: :yea2: Popravljeno December 25, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 baje da sem iz zanesljivih virov slišal ... da so Motorne Glave potrjene za MetalCamp 2007 ... a rezerviram kombi al kar avtodom :) :D :beer1: :beer2: :yea2: Vem da so za Češko že potrjeni Master of rock Vizovice,pa še karta je bojda samo 35 euro-v za 3 dni.Nas par se men da gremo z motorji zato je pa trba mal šparat.Kolegi so bili lansko leto pa pravjo da je blo super. Tolmin je vredu samo karte so drage,pa še peš moraš deleč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 13, 2012 Deli Objavljeno September 13, 2012 Za ljubitelje klasike; Motorne glave na ogled 10 decembra v Ljubljani. Prizorišče zločina hala Tivoli. Za ogrevanje priporočam Godec pup. Jaz planiram naslednji dan dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 13, 2012 Deli Objavljeno September 13, 2012 opaženo in že dogovorjeno da gremo, tudi lokacija ogrevanja je dobra, samo da ne bomo spet zamudili kot na rammsteinih evo karto še kupim pa je to to mukki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 7, 2012 Deli Objavljeno December 7, 2012 kako je zdaj kaj glede ponedeljka ? karte še so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 11, 2012 Deli Objavljeno December 11, 2012 Bilo je kratko in sladko. Koncert je bil super. Sicer sem pa zamudil ogrevanje in ugotovil, da se staram (pojedel sem več kot popil). Aja pa še en posnetek iz "facetuba" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se