Matic7 Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima kaj se zgodi, če dam na skuter s slabimi 10 KM in 150 ccm ter 135 kg lastne teže, 2 osebi po 60 kg in se odpravim v hrib... da bo bolj drastično, recimo na Vršič. Kaj se bo zgodilo? Bo šlo gor al ne? Če bo šlo... veliko počasneje od 125 ccm/10 KM/105 kg motorja ali približno enako hitro? Hvala za odgovore! lp, Matic Popravljeno Oktober 11, 2006. Popravil Matic7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Moglo bi it brez problemov :OK: Že moj 50cc vleče mene pa 110kg frenda se prav okol 180kg pa 100 svojih v hribe :) Pa še kaj hujšega kot vršič :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxx Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Vleče že tud v hudo strme klance,samo ustavit se ne smeš na sredini ker ponavadi nima moči za speljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Js se sam vstavim kjer češ :) Sam z onim frendom pa ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 js zdj, ko sm menju valčke ustavim v zelo strmem hribu, pa mam zadi frenda(skupi vagama enih 160), pa lepo spelam, z visokimi obrati. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 vse je odvins kak je motor nastavlen ce je dobr pol more 2 brez poroblema potegnat v hrib to govorim za 50ccm za kej vec pa tak more vlect pomoje ce ma 10KM to je pa ze kr neki ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 a je zweitakter,ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 jap moj je 2t vlece pa res dobr, sploh zdej ko mam 75ccm res enakomerno vlece v hrib tud ce sma 2 gor .) za maksi skutrje pa nvm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Se spomnim, da ko sem imel vodno hlajenih 50cc brez blokad, nisem mogel priti na Toško čelo. 125cc Leonardo je šel v klance vredu, za 250cc+ maxije pa je sploh škoda zgubljati besede..beri: zanje ni klanca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 pa ne tvoj 50cc, od Matica 150cc me zanima ce je 2 ali 4 takten. 2-taktn bo vleku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 a je zweitakter,ja? Gre za 150 ccm yiyinga t4 touring, 4 taktni je. Saj po moje mora bit dovolj. Mi lahko kdo napiše kako bližnjico ali pa skenira kaj v zvezi s pogonom skuterja? Namreč prav nič mi ni jasno kako prenaša moč iz motorja na kolo v primerjavi z navadnimi motorji in prestavami, pa bi rad to malo bolj štekal. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 (popravljeno) 10 HP bi moglo BP vlect. drugace pa kupis Kawo KMX 125 ali kaj v tem stilu, da se da masino odpret - that should do the trick. ampak ce sta dva gor, se hudic vzpenja na zadnje kolo... :D kak cestak ima predolgo prvo prestavo za speljevanje v hud hrib s polno obremenitvijo, sej gre, sam kuplungo kuris brez potrebe. Popravljeno Oktober 13, 2006. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Jst vozm leonardota 125 in klanci mi ne predstavljajo niti majhnega problema. tut če mam sopotnika gor. Preverjeno(limbarska gora brez problema) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergejl Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 moj bivši Kymco Grand dink 50 je v vse klance vlekel brez problema...(samo odblokiran) tudi z dvema na krovu enkrat v klancu pa nisem mogel speljat (sam brez težav), je pa res, da je bil klanc 20+...(na morju) Drgač pa....npr Gornje Jelenje (Delnice)....med 30 in 40 km/h :worship: (dva gor, 2x70kg) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pro3 Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Jst imam leonardota 150 in mam samo en problem če je hitrost okol 50km\h počas vleče v klanc :unsure: ko pa pride nad 60 pa ni problemov vleče bres problema ni važno od klanca :naughty: pospešuje brez problema Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil pro3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brajsek Objavljeno April 9, 2011 Deli Objavljeno April 9, 2011 Živjo. Ker sem bolj nov na tem forumu me zanima če je tukaj kaj lastnikov maxi skuterjev znamke Kymco Grand Dink 125, 150 in 250 ccm ?? če mi lahko pišete kar na zasebno sporočilo. lp božo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se