danci1973 Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Torej - Google Video Uploader sem dvakrat že uporabil in to brez težav. Po krajšem premoru sem pred dnevi spet poskusil naložiti nekaj posnetkov, pa je Uploader prav nemarno skreširal - in to že pri zagonu (no, po pravici povedano, se je na začetku sicer zagnal, a zblokiral pri login-u). Zdaj zadeva crashne že, ko bi se program naj zagnal. Seveda sem po ustaljeni maniri zadevo re-instaliral, pa ni nič pomagalo. Kakšne ideje? Oz. ima še kdo težave s tem? D.
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 probaj re-instal...un-instal pa potem daj dol novo verzijo oz. zadnjo pa inšaliraj.... meni je tudi včasih delal, sedaj mi pa kar napačno uporabniško ime javlja...grem kar na stran pa tam naložim
danci1973 Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 (popravljeno) probaj re-instal...un-intsal pa potem daj dol novo verzijo oz. zasnjo pa inšaliraj.... Been there, done that... Še celo rebootal sem po un-installu, pa potem na novo instaliral. Pa nič: GUpload has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. meni je tudi včasih delal, sedaj mi pa kar napačno uporabniško ime javlja...grem kar na stran pa tam naložim Danes tudi to ni delalo... Očitno imajo pri 'prisvajanju' YouTube-a težave. :whistle: D. PS: Pravkar probal še enkrat preko web-a - zdaj kaže malo bolje... Popravljeno Oktober 11, 2006. Popravil danci1973
dj_runner Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 jaz prek strani nimam nobenih težav
JeRn3j Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 oj mene pa zanima kako se tele posnetke iz googl videa shrani na računalnik??? HVAla lp :)
JMatic Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 oj mene pa zanima kako se tele posnetke iz googl videa shrani na računalnik??? HVAla lp :) jest mam extension Ook? Video Ook! spodi levo kliknes 2x pa se ti DLja filmck s koncnico .flv za to pa rabs Flv player
danci1973 Objavljeno November 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2006 oj mene pa zanima kako se tele posnetke iz googl videa shrani na računalnik??? HVAla lp :) Klineš na 'Download'. :doze: Seveda pa lahko tisti, ki je video objavil, določi, ali se video lahko download-a ali ne... D.
elbarto Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Klineš na 'Download'. :doze: Seveda pa lahko tisti, ki je video objavil, določi, ali se video lahko download-a ali ne... D. Kar pa ne pomeni, da ga ne moreš kljub temu posneti... :doze: LP, El Barto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se