Vale Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Mene pa zanima katere časopise, revije in ostalo tiskano publikacijo največjkrat prebirate. Pa ne govorim o raznih Nedeljskih dnevnikih, Lady, Playboy in podobnih zadevah ampak bolj o strokovnih revijah in časopisih, ki se ukvarjajo z ekonomsko, politično, športno in podobno vsebino ...
Bojč Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Mene pa zanima katere časopise, revije in ostalo tiskano publikacijo največjkrat prebirate. Pa ne govorim o raznih Nedeljskih dnevnikih, Lady, Playboy in podobnih zadevah ampak bolj o strokovnih revijah in časopisih, ki se ukvarjajo z ekonomsko, politično, športno in podobno vsebino ... Alan ford!!! :OK:
Vale Objavljeno Oktober 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) Sama imam na listi redno branih zadev: - Science and Public Policy - Automotive News - Harvard Business Online - IMD Za ostalo pa cajta zmanjka ... Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil Vale
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Finance, Podjetnik, Energetik, Gradbenik, EGES, Življenje in tehnika, Mens health, Private in Veliki Blek.
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Ah, strokovne literature ne berem tako kot Lady, ki jo prebereš od začetka, do konca. Ko kaj rabim, internet, priklop na ustrezne ponudnike in potem preko gesel izbrskam posamezne članke. Edino, kar od "strokovnega" redno prelistavam, ne berem, je Uradni list RS.
Fius Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) HBR, The Economist, za business, MSDN, Dr. Dobbs Journal, ... za programming pleasure CGW, DV,... za umetniški navdih Popular Mechanics, Popular Science, Scientific American, National Geographic za kr tko Acta Materiala, za materiale www.theinquirer.org za računalniške trače ScienceDirect in citeseer za ostale članke pa Herald če ga le dobim, pa IEEE News če je le čas. Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil Fius
xr800 Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Moto puls,-Motorizem Selniške novičke-Humor iz domačega kraja Uradni list-ga moram prebrat, Monitor-najdem kaj je novega, Bravo-malo prestar za to......
ton Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Zjutraj Jutarnji list, sledijo Finance + ostalo dnevno časopisje.
Pervy Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Večer - vsako jutro na WC-ju da sem na tekočem z dnevnimi novicami Direkt - ob jutranji kavi v kafiču, da nisem zaprt in da se lahko smejim bedarijam Finance - ob jutranji kavi v kafiču da pred srednješolkami izpadem ful biznismen medtem ko v resnici čakam da neha nekdo bulit joške v direktu in si jih pogledam jaz Sportske - da se nasmejim žalosti od slo športa in razburim kier ne pišejo o drugih športih kot jasno.... Mladino - da v soboto zjutraj lepše serjem in se smejim (diareja rules!!!) Delo & dom (Delo), Moji kvadrati (Večer) in Ambient (Delo revije) - za ideje in sanjarjenja Motorista in če dobim Motorrad (pa še kaj moto) za lušte National Geographics - za širjenje obzorja pa še kaj če kje najdem, Lady ali Novo pa izjemoma če moram čakat pri frizerju ker nimajo drugega
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 bolj kot ne vse občasno..... ŽiT, Radar, Monitor, Obrtnik, Transport, Joker Motorist, TourenFahrer, Motorrad, Reisemotorrad, National Geografic... od časopisov, pa kar pride pod roke
DimmuMaid Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Jaz pa čist redno edin angleškega Metal Hammerja (glasbena vsebina) :) Mi je pa zlo všeč tud FHM, celo bolj kot Playboy, zato ga tud bolj pogosto berem (no, gledam :D ). Drugače pa še dokaj pogosto (vsaj vsako tadrugo številko) Radar, Gloss, Nexus, Geo, NG.
duhec Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 Joker - all the way, ker mi je vsec njihov jezik :OK: National Geographics - od mame, ker so notr zanimive fotke, za malo tehniko spilit.. :) sej ga bom eventually zacel tudi brat sam.. ne se.. ;)
lina Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 (popravljeno) Strokovne REVIJE?...če me kdo opozori da naj kaj preberem ali če kaj iščem. Drugače pa: Redno: National geographic, Geo, Digitalna kamera, Žurnal, Več, Ona (predvsem intervju mi ne uide), Pilot, Delo in dom Občasno: Mag, Mladina (to bolj po internetu), Moto puls, Times, Radar Od dnevnih časopisov največ: Delo, Finance,Novice, Direkt (kar pač imajo v lokalih), Večernji list in raznorazne kokošje/petelinje revije....konzumiram VSE...tudi Cicibana, zmajčka, Misterij če mi pride pod roke.... Popravljeno Oktober 14, 2006. Popravil lina
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 Redno Der Spiegel, Stern, BusinessWeek, Financial Times pa morda enkrat tedensko. Delo in Finance sem v zadnjih 5 mesecih prebral približno enkrat mesečno ali pa še to ne, Mladno sem nekajkrat samo ošvrknil. Mislim, da nič ne zamujam :P + storilnost se mi je ful povečala. Sicer one na začetku naštete ne sodio med strokovne, se pa najde kaj dobrega in zanimivega branja o gospodarskih trendih in kakšna pametna odslikava dogajanja po svetu.
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Sem pozabil napisat: Pavrsko štimo
CVIČKAR1 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Motorist,MOTO PULS,to je pa ubistvu tut vse kar prebiram od revij(kolk tolk resnih) :trance_33_sleep:
fossil Objavljeno December 26, 2007 Opozori Objavljeno December 26, 2007 Prej sm večkrat Nedelca vzel v roke, zdaj pa Žurnal 24
Pecy Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 ...nič naročenega...prebiram tisto kar mi zadnje čase v nabiralnik nanosijo, če najdem kaj časa...Žurnal, Total, Dobro jutro.... lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se