DrummY Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 torej, zanima me če paše od gilere storm izpuh na keeway focusa. če ma kdo športn izpuh za keeway focus, pa naj pove :) . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 ne, ker mas ti ponaredek minarelli masino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 ja no, ampak a paše na minarellijevo mašino ta izpuh??? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) minarelli masina: Aerox,benelli,malguti morini masina:piaggo in gilera nrg,runer,zip, storm ponaredek minarelli si pa TI :D Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil sas005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 em, zdj me še pa neki zanima. na spletu sem našel športni izpuh technigas r. kakšen je ta auspuh? a to doda kej konjev? kk zgleda? a se kej pozna? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 ..ja pridobiš mogoče malo...v bistvu samo odpreš/odblokiraš motor...potem pridobi na pospeških pa mrde kaj navora in obratov...tecnigas nextR je kr dobr izpuh tut sam ga upotabljam, pa zaenkat :OK: ...če hočeš pa maximum moči iz motorja potem pa pride v poštev kak ZX leovinci, ampak se na mal stunanmu motorju nebo dost poznal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se