Skoči na vsebino

Kaj naj naredim z telefonom?  

1 član je glasoval

1. 1. Kaj naj naredim z telefonom?

• vrzi stran
      5
    • ukradi drugega
      6
    • probaj mobitelove "odnose z kupci"
      7
    • idi na motor, tu nobeden nima pojma o telefonih
      18

Priporočene objave

Objavljeno

hmmm vrocina je terjala prvo zrtev MOJO NOKIO 3330 :cry: . ko mu je prevroce nima signala ceprav tega ne ugotovis (kaze dve crtici) dokler ne probas klicat ali ko se cudis kako to da imas tak mir. ce dam telefon za 15 min v hladilnik spet dela dokler mu ni prevroce. :?

a je ze imel kdo podoben problem? telefon je se v garanciji, ali mi ga lahko popravijo (glede na elektroniko dvomim) oz. ali mi ga bojo na mobitelu menjali? :x :?:

kaj naj naredim?

Objavljeno

Zakaj v anketi nimaš še možnosti: "Superca, tak lep mir"?

:wink: :D LP HHV

Objavljeno

"Z telefonom" => "S telefonom".... :P :P

Mater; sem tečen, ko se ne morem (nimam s čem) vozit. :roll: :roll: :? :arrow:

Objavljeno
a je ze imel kdo podoben problem? telefon je se v garanciji, ali mi ga lahko popravijo (glede na elektroniko dvomim) oz. ali mi ga bojo na mobitelu menjali? :x  :?:  

kaj naj naredim?

Kot rečeno, pejt na motor, in ... maja pejt na motor! :shock: :P

Objavljeno

js pa mojegasiemensa kar okopam, v nedeljo sem ga v kamniški bistrici. danes razstavil osušil in zopet dela kot urca. :P

Objavljeno

Ehhhm, si že probal zahtevati v zameno kako drugo stvar, recimo prekooceanko za en mesec? Probaj, pridemo, galanterano!

PEPE

Objavljeno

pervy svetujem ti da se preseliš na severni tečaj.... :P :P :D :D :wink: :twisted:

dr.looney :twisted:

Objavljeno

sploh ne vem zakaj sprašuješ. če maš še garancijo ga nazaj nes a ne? :roll:

Objavljeno

"Z telefonom" => "S telefonom".... :P :P

mater; sem tečen, ko se ne morem (nimam s čem) vozit. :roll: :roll: :? :arrow:

... saj nisi ... :lol: " nimam s čem " => " nimam s čim " :lol: :wink: .

Objavljeno
js pa mojegasiemensa kar okopam, v nedeljo sem ga v kamniški bistrici. danes razstavil osušil in zopet dela kot urca. :P

Tut moj Siemens ma take muhe, da po dežju nekaj časa ne dela :)

Glede teme pa tako. Jaz sem nesel nazaj že dva telefona ( en kupljen pri Mobitelu, drugi kot Mobi ) in so mi pri obeh priznali ter dali drug nov telefon.

Enemu ena vrsta v display-u ni delala na drugem se je pa gumb zaradi premočnega stiska ni deloval pa niso komplicirali.

Se mi je pa zgodilo da so mi dali napačen polnilec ob zamenjavi v skatlo.

To sem opazil doma, telefoniral in v manj kot 1 uri dobil pravi polnilec ( iz Ljubljane na Jesenice ).

Skratka, nesi na Mobitel ali pa na pooblasčeni servis, ni panike.

LP,

klemen

Objavljeno

Meni nokia 3310 čudno dela... polna baterija, po 10s pogovora 3x zapiska... baterija kao prazna pa se ugasne.

Ko spet prižgem, dela, baterija polna....

Skratka... J.E.T.R.A.

Ma kdo kak poceni odveč GSM... naj bi delal na 041?

LP

Objavljeno

ja ja ja....saj bi sel na mobitel pa je taka guzva zdaj zaradi akcije!!!!!! drugace pa mam rad mir ampak nikoli ne ves kam mores vcasi it - nujni klic :lol:

bom probal reklamacijo pa javim kako mobitelu servis dela!

Objavljeno

Pervy.....dej najprej Uzija pobaraj,kaj bi lahko bil problem.......kolikor je meni znano fant tele zadeve okol mobijev obvlada u nulo. :idea:

Objavljeno

"Z telefonom" => "S telefonom"....  :P  :P  

mater; sem tečen, ko se ne morem (nimam s čem) vozit.  :roll:  :roll:  :?  :arrow:

... saj nisi ... :lol: " nimam s čem " => " nimam s čim " :lol: :wink: .

ajd ... k ze tezita.... z kupci => S kupci... :twisted: :twisted: :P

Objavljeno
Pervy.....dej najprej Uzija pobaraj,kaj bi lahko bil problem.......kolikor je meni znano fant tele zadeve okol mobijev obvlada u nulo. :idea:

RES JE... :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :!: :!:

Objavljeno

izgleda,da baranje uzzyja pomaga.....pervy me telefonsko nadleguje! :shock: :P :wink: :lol: :lol:

Objavljeno

jaz ne kupim nobenega mobitela vec, grem raj na Rdeci kriz povprasat ce majo kakega. :cry:

Ta teden mi je crknu telefon in to 3 mesece po garanciji. Banda. Si nimam kaj pomagat.

Zdej sem pa usposobil prejsnji telefon (prva Reglja) pa novo baterijo sem si narocil pa bo. Se mi zdi da je se najbolj zanesljiv, pa robusten. Ce bo pa se ta crknu mam pa doma se enga istga.

Ce se hocjo, da kdaj sploh pogledam kaki nov telefon, mi bojo moral dat najmanj taksno garancijo kolkr oni zahtevajo, da poaljsas narocnino.

Tut moj Siemens ma take muhe, da po dežju nekaj časa ne dela :)

Glede teme pa tako. Jaz sem nesel nazaj že dva telefona ( en kupljen pri Mobitelu, drugi kot Mobi ) in so mi pri obeh priznali ter dali drug nov telefon.

Enemu ena vrsta v display-u ni delala na drugem se je pa gumb zaradi premočnega stiska ni deloval pa niso komplicirali.

Se mi je pa zgodilo da so mi dali napačen polnilec ob zamenjavi v skatlo.

To sem opazil doma, telefoniral in v manj kot 1 uri dobil pravi polnilec ( iz Ljubljane na Jesenice ).

Skratka, nesi na Mobitel ali pa na pooblasčeni servis, ni panike.

LP,

klemen

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Zdej se morem pa na hitro mal not povlečt.

Če ima kdo prehude težave z mobitelom, naj se zglasi pri meni - prodajam namreč mobitel Motorola V2288. Ima WAP, ima tipko za hitri meni (veliko funkcij dobiš z dvema klikoma, za povrh se jih da še nastavit), dela na 4 občine baterije za filat (ni panike če crknejo, zdržijo pa vseen 3 - 4 dni). Spomina ima za 18 sporočil (ostali večinoma za 12). Ima tud FM radio, zraven dobite slušalke da boste lohk poslušal radio in govorli v avtu... Mobitel deluje 100%.

Nov stane 79'000 SIT, v Mobi paketu je bil 40'000 SIT, jest ga prodam za... recmo 15k. Res pa je da ni več čudo tehnike, ampak je pa vseen precej bolši kot regle, no. :)

Imate še dva gumijasta "skina" za čez dat - en je moder, en pa zelen. Priporočam pa vam da ga imate kar brez skina ker je lep črn, zadaj pa celo daje pridih ene srebrnkastosti.

No, reklamca je bla,

pa lep pozdrav, Anže

PS: Motoratorji, ne mi reklamce zbrisat, please, rabm denar!

Aja, še razlog zakaj ga prodajam: v gardalandu sem na WCju našel full dobro Nokio. :lol:

Objavljeno
Imate še dva gumijasta "skina" za čez dat - en je moder, en pa zelen

Čeprav ta zelenmu ze mal lasje rastejo. :D

Priporočam pa vam da ga imate kar brez skina ker je lep črn

Ker smo vidl kaj se dogaja ce das skupi dva skina pa crnca.

Pa brez zamere. :D

Objavljeno

Mater, Grillz, jest rabim denar za 70cc mašino, ti mi pa tkole stranke odganjaš!?!?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

OK NOKIA je popravljena in zaenkrat deluje OK :D, ampak....

:x :evil: KRETENI NA SERVISU (TELERAY LJ) SO KLJUB TEMU DA JE BILO NA DELOVNEM NALOGU NA VELIKO NAPISANO "STRANKA PROSI ZA OHRANITEV PODATKOV" IZBRISALI TELEFONSKI IMENIK IN 100 STEVILK, KI JIH NISEM VEC IMEL PROSTORA SHRANIT NA KARTICO JE SLO U PM. med temi stevilkami je tudi veliko motosvetovcev zato v naslednjih dneh pricakujte da vas bom spet prosil za vase stevilke :roll: :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!