Lobo Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Če že imamo teme o vsem živem, verjetno še ta ne bo škodila. Zato navalite s slikami, izkušnjami, recepti, nabijanjem, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Borovnice imam rad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Za začetek nekaj fotografij s Pohorja. Nekaj bolj užitnega. In še ... ... in še ... ... in vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Gobe so uber zakon. :yea2: Ampak za jest, ne za iskat. Sem jih enkrat šel iskat, pa sem samo neko mušnico našel. Ampak je nisem pojedel, ker je bila s strani druge osebe identificirana kot mušnica. Mi je pa ta oseba rekla, da sem konj. Pa sem si mislil, da kul, saj sem verjetno edini med konji, ki hodi po gobe. Ampak pol vseeno več nisem šel. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Nisem tako prepričan da je nisi pojedel :P (drogopapacpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Borovnice so zakon. Še posebno, če jih potem zapakiraš in konzerviraš v flaši! :kva2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Pirrulz...mušnice drugače niso tako zelo slabe veš...hehehe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Gobe nabiram :grim - jurčke, lisičke, kukmake (divji šampinjoni), štorovke, marele ... Še raje nabiram divje šparglje ... ker imaš potem tako lepo popraskane roke :grim Včasih grem tudi na borovnice in brusnice :grim za marmelado in šnops :grim Pa kak kostanj se tudi lotim pobirat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Pa še ena gobarska pesmica: Bück dich - befehl ich dir Wende dein Antlitz ab von mir Dein Gesicht ist mir egal Bück dich - noch einmal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Pirrulz...mušnice drugače niso tako zelo slabe veš...hehehe.... Vem. Ampak takrat sem bil še mlad poni. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Vse vrste gob so užitne. Nekatere celo večkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Sem slisal za nekoga, ki išče gobe s pomočjo GPS-a. Zacel je hodt z "izkusenimi" gobarji, zasliseval prodajalce na trznici in zdej ima pokrite glavne teritorije...skratka biznis! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Svoj cajt se je dalo odlično zaslužit s polži :grim Je treba spet kakega znanega kuharja nasrat, da so ful fancy ... da spet mal zaslužim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Svoj cajt se je dalo odlično zaslužit s polži :grim to je pa res, ko sem jatz mali bil, sem si v 14 dneh z polži zaslužil za BMXa B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 to je pa res, ko sem jatz mali bil, sem si v 14 dneh z polži zaslužil za BMXa B) ti si bil kdaj mali? :eek: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 ti si bil kdaj mali? :eek: :) V prenatalnem obdobju so tudi čudeži mogoči. Celo brezmadežni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 po zastrupitvi z gobami se vsaj 2 dni počitiš ful zadet in kot da bi mel mačka po tedenskem popivanju :blink: ni cool, ni tista prava zadetost, jasno če gre za naše gobe, ne kake iz amsterdama :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 ti si bil kdaj mali? :eek: :) enkrat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 po zastrupitvi z gobami se vsaj 2 dni počitiš ful zadet in kot da bi mel mačka po tedenskem popivanju :blink: ni cool, ni tista prava zadetost, jasno če gre za naše gobe, ne kake iz amsterdama :grrr Pri devetih sem se zastrupila z ježovkami ... ker je mama spregledala, da so pogojno užitne in jih ni olupila :huh: ... mal se mi še zdej pozna :grim ampak ne škodi :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 (popravljeno) mal se mi še zdej pozna a si zihr, da sam mal :hmm: :devil: Popravljeno Oktober 13, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 enkrat :grim Samo stvarno, kako se lahko rodi človek po naravni poti s kišto pira v roki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 a si zihr, da sam mal :hmm: :devil: Ja pa nisem se hotla hvalit no :blush: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Samo stvarno, kako se lahko rodi človek po naravni poti s kišto pira v roki? težko :whistle: Ja pa nisem se hotla hvalit no :blush: :P se mi je kar zdelo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Od vseh darov narave imam še najraje tistega ki je bil baje ustvarjen iz rebra! :naughty: To je pravi pogled na naravne lepote, pa še megla ni velika ovira pri občudovanju :grim Je pa res, da zna biti tudi precej stupen :blink: :cry: Lezbijštvojenelojalnakonkurencapress! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Pri devetih sem se zastrupila z ježovkami ... ker je mama spregledala, da so pogojno užitne in jih ni olupila :huh: ... mal se mi še zdej pozna :grim ampak ne škodi :grrr jaz nevem s katerimi sem se zastrupil ampak baje da so bile ene take ko se ne smejo mešat z alkotom. no ostali so bili OK, jaz pa sem imel 3 promile od večera + pir pri kosilu pa je blo sranje :slap: mi reče mama če bom pil mleko da se zbruham pa sem rekel da lahko to brez mleka opravim brez težav :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se