DrummY Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 no, po spletnih trgovinah iščem dele za skuter(mogoče se bom lotil mar stylinga), pa sm še bol začetnik. zanima me kaj pomenijo vsa ta imena npr. stranski spojler, spojler pod gumo itd. če bi se najdu kak tak ko bi neštel use al pa vsaj velik :) pojmov, pa jih mal razložu, bi mu biu zlo hvaležn. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :slap: tema zgrešena u nulo kaj pomen sedež :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 :slap: tema zgrešena u nulo kaj pomen sedež :? :blink: em, pardon, nisem to mislu. ampak ko na recimo spletni strani scooterkit res ne morš vedet ka naročiš ko ni nič zravn(ne opisa, slike) dejte mi vsaj za tiste ko niso podobne osnovnim(sedež, smerniki) povedat LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 aha pol pa tk povej :OK: tam zraven imaš na seznamu napisano kodo izdelka potem pa greš na scooter-attack.com, pa tam v okno za kode vpišeš kodo(še prej morš dat shop pa izbrat model skuterja), pa ti vrže ven sliko in opis izdelka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 aha pol pa tk povej :OK: tam zraven imaš na seznamu napisano kodo izdelka potem pa greš na scooter-attack.com, pa tam v okno za kode vpišeš kodo(še prej morš dat shop pa izbrat model skuterja), pa ti vrže ven sliko in opis izdelka em, aja :) .tnx ni mi blo jasno :) . zdj lahk moderatorji zbrišete temo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave